Intrebare despre pastrarea locului la gradi
Situatia este aceasta:
sotul meu a fost detasat pentru 3 luni cu serviciul si noi a trebuit sa ne mutam din Bucuresti.Victor cel mare era deja inscris si mergea la o gradi de stat.Am facut cerere ca o sa lipseasca de la gradi 3 luni si sa imi pastreze locul.Mi s-a spus ca nu e nici o problema.Acum insa ma suna educatoarea sa imi spuna ca directoarea a zis ca nu e legal sa tin locul ocupat si ca o sa isi piarda locul la gradi.Asta in conditiile in care noi ne intoarcem la inceputul lui februarie acasa.
Mi se pare normnal sa existe o prevedere in acest sens,nu mi se pare normal sa imi spuna ca il da afara.
Aveti vreo sugestie?
Exista vreun regulament al gradinitelor unde as putea sa ma informez?
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
Raspunsuri
nona_denis spune:
La noi, in cererea de inscriere la gradi era prevazut ca daca liseste nemotivat o perioada mai mare de ...(2 saptamani parca, dar nu mai sunt sigura) pierde locul in gradinita.
Este legislatia in vigoare pe care o poti citii pe saitul Ministerului Invatamantului si regulamentul intern al gradinitei ( de asemenea aprobat de M.I.)
Nu e normal sa te lase sa pleci linistita ca o sa-l poti duce inapoi si apoi sa nu-l mai primeasca, chiar daca din punct de vedere legal e corect.
ilenutza spune:
La sedinte cu parintii ni s-a spus ca daca vrem sa il retragem pe o perioada mai mare de 2 sapt sa lasam o cerere scrisa si sa specificam ca vrem sa ni se pastreze locul.deci acum s-au razgandit...
nu vreau sa spun mai multe, forumul e public...
am cautat regulamntul pe site-ul inspectoratului scolar sector 6 si nu l-am gasit.
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
roli25 spune:
Poate ai indupleca-o pe directoare ducandu-te cu hartie de la adeverinta de la serviciul sotului in care e mentionata deplasarea si o "atentie"...ca deh, asa e in tara asta. Nu e corect ce face, mai ales ca initital a promis ca pastreaza locul...dar decat sa pierzi locul, mai bine incerci asa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. Īn privinta universului, eu īnca mai am unele īndoieli. (A.Einstein)
ilenutza spune:
Ideea cu atentia o aveam in vedere...
dar super de ideea cu adeverinta de serviciu.ms
cristinamh spune:
eventual poti incerca si cu ceva de la medic...copil bolnav, contagios, nu poate fi dus in colectivitate...
dar eu cred ca vrea musai sa te "vada" la fata, caci daca esti director, nu pastrezi locul pe ochi frumosi, chiar daca omul a anuntat civilizat problema...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna