Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)
Raspunsuri - Pagina 18
Onana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Sorana, 4 mm e la limita maxima, fara sa se considere patologie, deci e ok. Eventual sa ii aduci aminte doctorului sa se uite cu atentie la acest aspect la ecografiile urmatoare, sa vezi cum evolueaza. La noi din pacate e vorba de 5,8 si 5,9 mm... Nana 22+ cu Iubirici |
Multumesc mult pt lamuriri, Nana, sper sa fie si la voi totul ok.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
24+ Tudor
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Vai de capul meu cat ati scris!!!!! Am citit tot tot tot, pe cuvant de gravida, da' mi-a cam intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta. Asa ca scriu din amintiri.
siminoc bun venit mamica de strumfita.
tigruta, nana, Mira va asteptam cu vesti bune de la eco.
Va multumesc pentru sfaturile legate de sangerarea gingiilor. 
Despre constipatie...vad ca la mine incepe sa fie un pic mai bine. Musli de la Sanovita sunt minunati minunati minunati. Pe langa faptul ca e un produs natural, fara adaosuri de diverse prostii este si super bun la gust. Intr-o vreme manca si Tudor, acum vad ca face fitze si stramba din nas.
Despre plecatul in plimbare, in special la mare, cu bebe, eu zic sa mergeti linistite. Bebe e mic, cumintel, nu trebuie sa alergati dupa el juma' de plaja si tot restaurantul, etc. Si plus de asta, ganditi-va ca si femeile din Constanta, Mangalia, etc nasc si sunt la malul marii si.....ma indoiesc ca isi iau copiii si fug din oras cat sunt mici. Asa ca...
Eu sper sa reusim sa plecam si noi la mare vreo saptamana anul asta, daca nu pentru altceva, macar pentru Tudor caruia marea ii face foarte bine (el a avut coastele cam evazate si curele heliomarine i-au prins bine). Dar sa vedem cum ne strecuram ca vara asta o sa fim cam aglomerati (botez, o sa fim nasi de cununie, se marita si sor'mea si cine stie ce o mai aparea pana atunci)
Poze la studio - cand avea Tudor 1 an am facut poze in studio la studiopentrufamiliata.ro (cu www in fata). Cand a facut 2 ani nu stiu de ce nu am mai ajuns. Ma rog! Mi-ar placea sa mai trec pe la un studio cu Tudor si cu burta din dotare. Hmmmm
Si atat am fost in stare sa tin minte. 

toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
22+
Handmade by Alina
Reallaura spune:
Sorana da, o sa incerc si cu pere si cu Musli astea de le laudati
MS 
Cu plecatul cu bb mic, noi am fost cu Mirci la Bran cand avea 2 luni. Totul ok, doar ca pe drum nu a facut decat sa urle, 6 ore am crezut ca mor. Ii cantam, il leganam, il puneam la tzitzti, nimic nu a mers. El oricum are o problema cu statul - in pat, in scaunul de masa, de masina, in carucior... Altfel insa, da, e ok, nu fuge prin sala de mese
Cand avea un anisor, adica vara asta am mers la bulgari. Drumul la fel, horror, a urlat non stop pt ca il puneam in scaunul de masina. Eu stateam trantita peste el ca sa tina capul pe umarul meu
. In plus, fuga dupa el peste tot, in sala de mese era cu furculita in mana printre picioarele oamenilor. Nasol e sa nu se imbolnaveasca, noi am luat o enteroviroza, am venit cu o zi mai devreme vomati si terminati toti. Am spus ca nu mai vreau sa vad Bulgaria, desi stiu ca nu are nici o legatura si am mai avut experiente f bune inainte, la Nessebar.
Asa ca e discutabil. Totusi si noi vrem sa ne aventuram cu copiii in septembrie, in Grecia cu masina
Ma bazez pe faptul ca fetitzele sunt cuminti si Mirci va avea 2 ani si ne vom intelege ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
25+
Ilinca Sabina
arturicii spune:
Hello
ce frumos ca va faceti ganduri de calatorii; noi nu stiu daca o sa iesim pe undeva insa probabil o sa o facem, nu cumva sa rugineasca rulota
.
Am gasit in sfarsit med de fam pediatru ptr copii, am fost, a durat 2 ore insa acu suntem "inscrisi" si verificati.
Mai cer ei un vaccin (de meningita), ca sa le mai dam vitamine ca-s slabi (la care Yann: mami, dar ce, doar nu trebuie sa fim grasi!), sa purtam talonete. D-astea, asa, nu grave din fericire.
Sa aveti o zi faina si sa scrieti mult pana ma trezesc eu
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 25+
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Ete, ca aseara am fost pe la doctori si rezolvasi asa:
Medic de familie- reteta gratis pt medicamente, mai putin Centrum Materna si ca de ce mi-a prescris hematoloaga Omega 3, ca ea nu e de acord, ca a fost si ea pe la congrese, etc + trimitere analize
Medicul ginecolog ( eu am 2- una cu care nasc si asta care e de policlinica si la care ma duc sa-mi fac analizele anuale)- ma dusesem la ea sa-mi dea trimitere pt toxoplasma si m-a pus sa refac tot pomelnicul de analize din nov, ca din acelasi sange ies toate analizele. A fost o scumpa, mi-a dat o trimitere la eco sa-l mai vad pe bebe pana la cea morfofetala din 27 feb. Ea mi-a zis ca e de acord cu Omega 3 si ca problemele cu IRR si notch in mod sigur se vor rezolva cu clexane, dar sa o astept pe Uscatescu de la Fundeni.
Mi-a spus ca si inainte existau gravidute cu aceste deviatii, ca nu se faceau tratamente ci doar se tineau sub observatie. Eu una prefer sa ma ciuruiesc cu injectii decat sa-mi asum riscul.
Tot ce am mentionat mai sus: medicamente+ analize+ eco sunt gratis fiind suportate de casa de asigurari.
Vineri ma duc sa dau sange si urina, iar pe la incep lui februarie ma duc sa ma asigur ca copilul meu mai misca.
O zi buna!
17+
NicoletaB spune:
Am mai uitat:
I-am spus doctorei ginecolog de sangele din nas si a zis ca nu prea e ok. Se va uita pe analize, probabil ca e o analiza care ar putea explica sangele sau daca nu imi va da preventiv o trimitere la ORL.
Am fost si la psihopopu (adica psihiatru)- sa-mi iau adeverinta ca sunt apta pt Expert Contabil la CECCAR si cica anual trebuie sa o vizitez. Era pusa la punct cu cerintele CECCAR. Inaintea mea era o pustoaica de vreo 14-15 ani cu mama, din ce am putut auzi prin usa (se auzea, nu am stat eu cu urechea lipita) vorbeau de intalniri, baierame, invatat.
Greu cu adolescenta asta, sper sa ma inteleg cu copilu si sa nu ajungem pe aci.
17+
corinasmile spune:
Neatza burtici!
Astazi va invit eu la o
cu mult lapte si cate o briosa buna facuta in casa. Mi-era demult pofta si aseara n-am mai rezistat, am cedat tentatiei ![]()
Astept azi vesti minunate de la fetele care au fost la eco, noi ne pregatim pt maine si nu mai avem rabdare deloc ![]()
Corina
17s+ cu Maria
![]()
mamanati spune:
Neatza furnicute-harnicute,
Vad ca se tot dezbate subiectul calatoriilor. Eu nu aveam in vedere insasi faptul ca e greu cu bebe mic in calatorii: stim si noi ca e mult mai usor cand doarme 13-14 ore pe zi, mancarica la purtator, si mai ales ca majoritatea bebeilor adora "plimbatul" cu masina. Noi nu am avut pb nici sa stea bebe in carseat. Eu vorbeam de altceva, sunt super stresata dupa ce cu cativa ani in urma am avut un accident in Braila, care ne-a adus cea mai mare tragedie in familie... unele fete stiu... nu vreau sa deschid iar subiectul ca nu e cazul sa stric ziua burticilor de dimineata. De asta ziceam, ca de fiecare data cand calatorim cu masina Chisinau-Constanta-Chisinau, astea 500km imi scot, la propriu, peri albi. Dar incerc sa ma gandesc ca totul tre sa fie bine, si asa va fi la toata lumea.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
19+
mamanati spune:
Mi-ati facut pofta de musli, deci merg sa-mi prepar micul dejun + o cafeluta.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
19+
cris_09 spune:
Neatza burticutze!!!
Corina multumesc de cafelutza
,iau si eu un 3 in 1 si o felie de cozonac pufos
Nicoleta cred k e inevitabil sa nu existe discutii intre parinti si copii adoescenti,dar sper sa nu ajungem nici una la psiholog din cauza asta
Legat de poze,eu fac din 2 in 2 saptamani,pentru a ma minuna la sfarsit de evolutia burticii,dar nu cred ca mi-as permite sedinta foto..mi se pare cam mult 120 euro
Zicea cineva de asistatul taticului la nastere,nu-mi permit sa nasc la particular,si nici nu cred k e o tragedie 2 zile intr-un spital de stat
,iar acolo nu e permis sotilor sa asiste;dar oricum nu as vrea sa asiste;cred ca as arunca cu ceva dupa el...
Nati stiu povestea ta,si imi pare tare rau
,nu exista cuvinte care sa-ti aline durerea..dar minunea de langa tine si cea din burtica sunt sigura ca te mai intaresc
Noi aseara am fost la "plimbarea anuala prin zapada"..asa frumos a fost....iar la un moment dat sotul meu(care e sofer si stresat de trafic)zice~pe un ton nervos:
-aoleuuuuu,dar nu se mai opreste odata ninsoarea asta?cat o sa mai ninga?
la care eu~pe ton visator,linistit:
-daaaa,si ce frumos eeee!!!!
Am bufnit amandoi in ras..eram paraleli..fiecare cu ce il doare![]()
Pupici pt burtici
,sa tineti pumnii ca am examen azi![]()

poze
Cristina
cu Seby24+