Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ioana(Artu) . Si mie mi-a zis ca e sigur 100% ca w fetita. Dar paranoia...

Elenasa vii cu vesti bune!

Oana, bine ai revenit!

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Legat de poze... parca m-ar tenta si pe mine o sedinta foto. Corina, ai idee cam cat ar costa?

Mira fericita 22+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corina, in poze si eu mai rar ca nu ma plac... Asa ca poate mai fac una inainte sa nasc.
Si mie mi-ar place sa am poze in studio insa sigur nu imi permit asa ca mai bine nu.

Tigruta, bafta la echo! Asteptam vestile bune!

Sabina, pai e super daca stii directia in care trebe sa o iei in caz de ceva; nu stiam de Polizu insa acum stiu

Oana, bun revenit!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

Si eu imi voi face poze profi cu burtica, intr-un studio. Astept sa se faca mai mare

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Pentru cand va faceti pozici profi la studio.

http:// www. oddee.com/contrib_6123.aspx (sa stergeti spatiile la link)

Ana 23+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mama ce vorbarete, nu mai tin pasul cu voi!!

Crissy_c, Nana, Anca 16, Mira merci de raspunsuri cu constipatia si de remedii...o sa incerc tot!!
Sabinasa stii ca si eu vreau sa scap, nu mai pot si nu ma mai suport cu burtica... ce sa fac...inca 3 luni!! Cred ca si de la statul in casa mor!
Nana sper sa fie ok cu rinichii fetitza!
NAti hai ca ai fost haioasa cu mustata lui bb!!
Cu pilozitatea, mie mi s-a redus. Intr-adevar, pe burtica am o linie de pufusor, era mai pronuntata insa la Mirci. Dar in rest, abia de ma mai pensez, aproape ca uit...CU cosurile, slava DOmnului nu am probleme si nici nu vreau! Ca m-as deprima de tot...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

corinasmile foarte frumoase pozele, si pe mine m-ar tenta, de ce sa mint...
tigruta succes la eco!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare, dragi

Imi place de voi, ce mai scrieti! Hai sa raspund si eu, pe unde ma pricep:

Nico, si la mine la eco scrie "flux cu notch protodiastolic intermitent", insa cum dr nu mi-a spus nimic, nici nu m-am ingrijorat. Imi aduc aminte ca si la prima sarcina am avut ceva de genul, si nu a fost nicio pb. Poate afli tu mai mult, sper sa fie ok.

Anca, dr meu spune ca greutatea mare la nastere (peste 4 kg) nu e indicatie de cezariana, conteaza raportul diametrul craniului fetal versus bazinul mamei.

Nana, si la mine la eco facuta joia trecuta scrie : pieloectazie intermitenta dreapta, cu diamentrul de 4 mm", dr nu mi-a zis nimic, eu am uitat sa-l intreb atunci si am fost ieri la un alt ecografist care zice ca el nu vede aceasta dilatatie, asa ca acum sunt in ceata, sa vedem ce zice dr la eco de 30 saptamani. Am cautat pe google dupa ce am citit ce spuneai si pare ca majoritatea cazurilor se rezolva pana la nastere. Sa speram ca asa va fi.

Laurita, cu pere ai incercat? La mine functioneaza.

Tigruta, bafta la eco! Te asteptam cu vesti superbune!

Apropos de calatorii cu bebe: eu am plecat cu Matei la 4 luni la mare, in Bulgaria, cu masina, eu la volan si mama insotitor (ca sotul n-a putut atunci sa-si ia concediu) si a fost tare bine, chiar n-am avut nicio pb. Apoi la 6 luni am plecat iar cu masina de data asta toti 3 (eu , tati si Matei) in Grecia, drum de 12 ore, dar a fost totul ok, ne-am simtit tare bine. Iar vara trecuta am stat 3 luni plecati din Bucuresti (doar eu cu Matei, deh, cineva trebuie sa aduca si bani in casa ) si ne-am descurcat, ba la munte, ba la mare, am avut obsesia sa nu-l tin pe Matei vara in Bucuresti, pe cat se poate.
Asa ca si eu de-abia astept sa putem pleca, doar ca s-ar putea sa fie un pic mai complicat cu 2

Acuma despre noi: am fost ieri la eco, sa mai cer o parere (ecografistul ne este si amic, cumva), si m-am ales cu 3 poze fff dragute cu fata lui bebe: la una casca, dar celelalte 2 sunt tare dragute si destul de clare trasaturile Dr mi-a zis ca IR sunt usor crescute, insa nu e asa de alarmant, asa ca deocamdata asteptam sa vedem cum evolueaza.

Apropos de poze, am fost aseara cu Matei la un loc de joaca pt copii, si acolo am nimerit peste o petrecere de copii, a fost distractiv, si era o tipa care facea fotografii si intamplator l-a pozat si pe Matei. S-a oferit sa ne trimita pozele pe e-mail si spunea ca cu asta se ocupa (poze copii si mai nou, burtici) si chiar a propus sa ne pozeze. Inca ne mai gandim, pachetul cu 50 de poze in format digital e in jur de 120 Euro, nu mi se pare chiar un chilipir.

Cam atat deocamdata, va pe toate si o seara frumoasa.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 24+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Legat de poze... parca m-ar tenta si pe mine o sedinta foto. Corina, ai idee cam cat ar costa?

Mira fericita 22+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mira, la studio-ul catre care am dat link, preturile sunt urmatoarele (copy/paste de pe site):

Portret mini - 75 EUR
Durata: de obicei, o sedinta foto de 1 ora, in studio, acasa sau in parc
Numar final de fotografii prelucrate: 20-25

Portret midi - 140 EUR
Durata: de obicei, doua intalniri de 1-2 ore, in studio, acasa sau in parc
Numar final de fotografii prelucrate: 26-50

Portret maxi - 250 EUR
Durata: de obicei, trei-patru intalniri de 2-3 ore, in studio, acasa sau in parc
Numar final de fotografii prelucrate: 51-80

Sabina, nici in sarcina cu Alexandra nu ti-ai facut?
Nu crezi ca s-ar putea sa-ti fie dor macar de poze mai tarziu, mai ales ca esti hotarata sa nu mai traiesti aceasta experienta?

Corina 17s+ cu Maria

Mergi la inceput

Sorana, 4 mm e la limita maxima, fara sa se considere patologie, deci e ok. Eventual sa ii aduci aminte doctorului sa se uite cu atentie la acest aspect la ecografiile urmatoare, sa vezi cum evolueaza. La noi din pacate e vorba de 5,8 si 5,9 mm...

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput