Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)
Raspunsuri - Pagina 14
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Vivela cata dreptate ai. Imi aduc aminte cand am fost la Sighisoara cu Alexandra la 2 luni, o duceam pe peste tot si la restaurant fetele ziceau mereu "vai dar ce fetita cuminte aveti, dar doarme mereu, ce norocosi sunteti". Si eu ma gandeam vai de s-ar face mare o data, iar acum mare fetelor, problemele cresc o data cu varsta, alergat prin restaurant, somnul de dupa masa, figurile ca vrea sa ii cumperi aia si nu ailalta, ca vrea sa se dea in nu stiu ce zanganea, ca nu mai are rabdare pe drum, ca vrea pipi, cand vine ora de culcare ca ei ii e foame, ca ea mai sta 5 minute, ca nu iese din piscina/mare si exemplele pot continua la nesfarsit. Cand sunt mici, stau acolo unde ii pui, eu am avut parte de un copil f cuminte, sper sa fie si surorile ei la fel. Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Vai fetelor, mai povestiti experiente din astea pozitive, ca asa devin si eu mai optimista cu planurile pt 2010
Noi cam ne-am impacat cu ideea ca anul asta incepand dupa luna aprilie - gata cu plimbarile

Dar acum parca-parca imi incolteste speranta in suflet

Corina
17s+ cu Maria
n_a_n_a spune:
Alesicoo, stai linistita. Masuratorile pe care le-ai dat sunt ok. Si nu iti fa probleme legate de variatii: dimensiunile standard sunt pur si simplu orientative, de aici si variatiile; pe de alta parte gandeste-te ca medicul masoara ochiometric, cu mouse-ul, daca face doua masuratori succesive a lungimii femurului, de exemplu, cu siguranta obtine doua valori distincte, iar o abatere mica, de un mm, inseamna zile in plus sau in minus in dezvoltare.
Nana
22+ cu
Iubirici
aleesicoo spune:
nana eu de variatiile acelea imi faceam griji si de greutate. 258 d gr![]()

asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
mommy_to_be spune:
Salutare Burtici!
Azi e marti, maine e miercuri
, deci mergem la morfofetala si la consultatie. Abia astept...
Vad ca vorbiti de linea nigra. Eu fiind mai brunetica, la mine exista aceasta linie chiar si inainte de sarcina. Acum s-a accentuat destul de tare si s-a prelungit si de la buric in sus. E mai finuta in zona respectiva, dar e. Aseara ma uitam la niste poze de la mare din anii trecuti si abia cum mi-am dat seama cat de tare mi s-au innegrit sfarcurile... Ce de schimbari in corpul nostru...
In ceea ce priveste constipatia, ma plangeam si eu intr-un timp ca nu da rezultate absolut nimic, oricate fructe as fi mancat, oricate lichide si leacuri babesti. Au trecut si 7 zile fara sa am scaun. Daaaar, am inceput sa mananc in FIECARE zi musli cu fructe. Din acelea cu cereale neprelucrate. Dupa o saptamana... ce sa va zic... nu-mi vine sa cred ce tranzit am. Nu l-am avut asa nici inainte de sarcina, caci eu mereu am avut probleme cu constipatia. Prin urmare, recomand consumul regulat de musli cu lapte.
Mama... cate mai aveam in cap... Asa se intampla daca nu-nmi deschid fereastra separata de raspuns...
Va pup burtici!!! Sa aveti o zi frumoasa in continuare.
Mira
fericita 22+cu
Maya Alexandra
minunea mea
aleesicoo spune:
mommy, si eu sunt brunetica dar vad ca nu si a facut aparitia linia![]()

asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
siminoc spune:
Buna, fetelor!
Am revenit, ca mai am cate ceva de scris.![]()
Sabina eu iti tin pumnii sa ajungi macar la 36 de saptamani! Fruntea sus, mai sunt doar 10!![]()
Fetelor mie imi place zapada vazuta de la gura sobei (a se citi "calorifer"). Iarna nu e anotimpul meu preferat. Si eu astept vara. Eventual cu o vacanta. Eu ma gandeam sa mergem la Sovata cu fetele, prin august. Da' ramane sa vedem ce fel de personalitate are cea de-a doua printesa. Cu Miruna n-am avut probleme. Mancare la purtator, schimbat la nevoie si in parc, somn cand avea chef. Sa tot te plimbi asa. Ceea ce-mi dadea mie o stare de disconfort era statul mult in masina si cand ma patam, ca-mi curgeau sanii, parca erau izvoare.
Jocurban ma bucur ca sunteti bine
. Ai sa recuperezi participarea la discutii cand vei sta mai mult pe acasa.
Nana iti tin pumnii sa nasti cum vrei tu!
Si sper din toata inima ca bebelina ta sa fie super bine!
Nati nici nu se pune problema de inca un copil. Nu ma simt in stare sa cresc doi acum, cu trei as lua-o razna, rau de tot.
Imi ating limitele si n-are sens sa le fortez. In plus, nici sotul nu vrea mai mult de atat. Am purtat o discutie, si pare frumos cu mai multi copii, da' nu ne permitem din nici un punct de vedere!
Ale eu stiu ca Elevit-ul iti asigura necesarul de vitamine si minerale pentru bebe (ca la bebe se duce ce-i mai bun) si pentru tine. Da' poate stiu fetele mai multe.![]()
Va pup, burtici! Sarcina usoara!
Simona,
printesei Miruna (13 Iulie 2007)
,
21+,
Raluca
n_a_n_a spune:
Alessicoo
, medicul meu masoara fiecare lucru de doua-trei ori si computerul face automat o medie (asa imi iese listata si ecografia: cu valoarea 1, valoarea 2, valoarea medie), si vreau sa-ti spun ca la cerebel, de exemplu, dupa prima masuratoare era in urma cu 2 zile, iar dupa a doua in avans cu 3 zile. Si nici bebelusii nu stau nemiscati la poza ![]()
Fetele pe mine ma apuca paranoia acum, in ajun de morfofetala, pe teme aiurea
: daca iubirici are putza? Ca deja buni i-a luat rochita...
Nana
22+ cu
Iubirici
Crissy_C spune:
Mira, sa ne spui si noua ce musli mananci, ca stiu ca putine sunt intr-adevar cu cereale integrale si fara E-uri...
Bafta multa maine la eco!!! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Salutare Burtici! Azi e marti, maine e miercuri Vad ca vorbiti de linea nigra. Eu fiind mai brunetica, la mine exista aceasta linie chiar si inainte de sarcina. Acum s-a accentuat destul de tare si s-a prelungit si de la buric in sus. E mai finuta in zona respectiva, dar e. Aseara ma uitam la niste poze de la mare din anii trecuti si abia cum mi-am dat seama cat de tare mi s-au innegrit sfarcurile... Ce de schimbari in corpul nostru... In ceea ce priveste constipatia, ma plangeam si eu intr-un timp ca nu da rezultate absolut nimic, oricate fructe as fi mancat, oricate lichide si leacuri babesti. Au trecut si 7 zile fara sa am scaun. Daaaar, am inceput sa mananc in FIECARE zi musli cu fructe. Din acelea cu cereale neprelucrate. Dupa o saptamana... ce sa va zic... nu-mi vine sa cred ce tranzit am. Nu l-am avut asa nici inainte de sarcina, caci eu mereu am avut probleme cu constipatia. Prin urmare, recomand consumul regulat de musli cu lapte. Mama... cate mai aveam in cap... Asa se intampla daca nu-nmi deschid fereastra separata de raspuns... Va pup burtici!!! Sa aveti o zi frumoasa in continuare. Mira fericita 22+cu Maya Alexandra minunea mea |
Cristina, fericita
19+ cu
Patricia
n_a_n_a spune:
Multumesc la toate burticile care i-au facut urari de sanatate lui iubirici
. O a va tin la curent cu ce mai aflam maine.
Nana
22+ cu
Iubirici
aleesicoo spune:
nana indiferent ca are sau nu putza sanatos sa fie, si eu abia astept pe 3 feb morfo fetala sa imi spuna ca e bebe sanatos indiferent de ce sex are
Doamne ajuta sa ne zica la toate numai de bine!
sanatate multa la iubirici

asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma