Redoutistele fidele LR France (176)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

servus fetele, ce mai faceti?

Cristina (inima )pe unde esti?
faci la colete :)
is nerbdatoare sa primesc cele 2 comenzi LR si Yves! yupee

Yoyoyo 21 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna, fetelor!
Cristina(inima), tocmai m-a anuntat ca nu ne poate trimite coletele maine din cauza vremii. Saptamana viitoare le trimite pe toate.
Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Stiti cumva cit timp e valabil Bon D'Achats?
Am primit unul pt niste produse lipsa si nu stiu cit e valabil?
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinacsa

Buna fetelor,
Stiti cumva cit timp e valabil Bon D'Achats?
Am primit unul pt niste produse lipsa si nu stiu cit e valabil?
Mersi

www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori

1an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Mersi, Lorenza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Ia mai lasati cumparaturile (de haine, evident) si aruncati o privire aci... http://floridecires7.blogspot.com/2010/02/tort-cu-zmeura-si-ciocolata.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

buna fetelor,

ce faceti? am o rugaminte,intrebare, stiti pe cineva in Ungaria sau e careva din voi care merge curind in Ungaria si e dispus sa faca un mic serviciu pentru mine. Am nevoie de un siropel pentru baitul meu de 2,9 ani, recomandat de d-na doctor pedopshiatru lui, se numeste ESKIMO KIDS. La noi nu se gaseste in farmacii, am auzit ca s-ar gasii iN Ungaria etc ...si de aceea cum suntem un pic dsiperati , (e mai lenes la vorba) vreau sa incercam si cu acest siropel, orice pentru progres >)
ma poate ajuta cineva? orice info utila e binevenita,

Yoyoyo 27 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Buna, fetelor!

scuze pentru lipsa de we acesta dar am avut probleme cu operatorul internet!!!!
si abia acum am reusit sa ne conectam
n-am avut nici macar telefon!!

noroc de mobil!!
acum s-a rezolvat; speram sa o tina tot asa
si vremea sa revina la normal; dar se pare ca e urat pana la mijlocul saptamanii
va doresc o saptamana buna si
la buna auzire!!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

buna fetelor,

ce faceti? am o rugaminte,intrebare, stiti pe cineva in Ungaria sau e careva din voi care merge curind in Ungaria si e dispus sa faca un mic serviciu pentru mine. Am nevoie de un siropel pentru baitul meu de 2,9 ani, recomandat de d-na doctor pedopshiatru lui, se numeste ESKIMO KIDS. La noi nu se gaseste in farmacii, am auzit ca s-ar gasii iN Ungaria etc ...si de aceea cum suntem un pic dsiperati , (e mai lenes la vorba) vreau sa incercam si cu acest siropel, orice pentru progres >)
ma poate ajuta cineva? orice info utila e binevenita,

Yoyoyo 27 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Hello! Am cautat de curiozitate sa vad despre ce e vorba si am vazut ca site-ul asta http://www.health4youonline.com/health_supplements_nutri_eskimo_kids_nu3306.htm livreaza si in ro. Dar nu stiu daca iti este convenabila taxa de livrare.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Miki 81 imi pare rau ca n-am intrat pe subiect saptamana asta.

Am patit la fel cu o comanda KIabi. Mi-au spus sa-mi rezolv prob cu FIa/net, altfel comanda e blocata.

Cum am procedat eu. M-am inregistrat imdeiat pe siteul Fianet si am raportato blocare de comanda. Mi-au dat nr si am asteptat ca cineva sa ia legatura cu mine. La 2-3 zile mi s-a spus ca trebuie sa fac dovada ca sunt persoana care detine cardul trimitandu-le copie dupa CI, pasaport sau permis auto si un cec anulat.
Eu am tras de timp, le-am spus ca sunt in concediu (ceea ce era chiar adevarat) si le-am prom is ca le trimit documentele in 10 zile, fiind din Romania. In acest fel, au dat un raspusn celor de la Kiabi si am deblocat comanda, care, gratie Cristinei , a ajuns. Ideea este ca ei deblocheaza automat contul tau in momentul in care initiezi un dialog cu ei.
Daca vrei sa mai faci comenzi, creeaza alt cont si foloseste alt card, fiindca acesta poate ramane blocat din moment ce nu ai putut sa te identifici la ei.

Cam tardiv ce scriu eu. Imi pare rau ca ai pierdut comanda.
Data viit poate merge asa cum am facut eu.

As vrea sa le intreb pe cele care au facut comanda pe Kiabi, daca toate au avut <de discutat> cu Fianet. Este oare o practica a lor pt cardurile provenite din tari cu risc de frauda sau chiar unele carduri pun probleme?
Eu m-am interesat atunci la banca (BRD) si mi-au spus ca pot sa-mi iau si cardul special pt plati pe internet ca daca e vorba de frauda nu conteaza.
Ideea este ca cei de la BRD nu stiu de acest FIa net...

Dana

Mergi la inceput