Redoutistele fidele LR France (176)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Fiecare cum poate.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui andreea12345

Fetele care nu au reusit sa comande produse LaRedoute de cand s-a deschis site-ul romanesc pot intra pe linkul:(aici sunt si produse LR, dar si altele de pe site-uri englezesti: ASOS, OASIS sau luate de mine din magazine)

Eu am cumparat de-a lungul timpului produse la pret intreg sau redus, iar cele pe care nu le-am purtat sau cele pe care le-am luat in mai multe bucati le-am adaugat pe site-ul aukro (este un site de licitatii online). Preturie nu raman de obicei la cativa euro (asa cum au fost la soldurile din iarna), dar asta se justifica avand in vedere transportul platit de mine si un mic profit pe care doresc sa-l obtin. In orice caz nu se compara cu sumele exagerate cerute pe LR.ro...
Imi cer scuze daca am deranjat, dar ma gandeam ca poate e cineva interesat de oferta.

Multumesc pentru timpul acordat!

Mic profit? Poate la altii tzine, dar la noi sigur nu (vezi tricoul fara maneca cu pietricele - pe .fr e 1 euro, la tine il poti "cumpara acum" cu "numai" 100 de lei)

cristina d.

"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna seara! Nici azi nu am primit niciun raspuns de la Kiabi, cred ca pana la urma o sa-mi anuleze comanda .

Mergi la inceput

Tocmai am primit un mesaj de la Kiabi prin care ma anuntau ca mi-au anulat comanda. In acel moment eu le scriam un e-mail prin care ii anuntam ca nu am primit niciun raspuns de la ei si le-am mai trimis o data copia dupa buletin, dar presupun ca degeaba am facut asta daca ei au apucat sa o anuleze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Mai fetelor, am crezut ca aveti ceva "ponturi" cum se pot lua lucururi din Franta, diferenta de preturi fata de site-ul din Ro fiind semnificativa..nu trebuie sa va tavaliti de ras ca am pus o intrebare...

O zi faina si voua,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Miky81, mie astia de la Kiabi mi se par extrem de nesimtiti, ca sa o spun direct. Dupa ce m-am corespondat cu ei vreo luna jumatate despre rambursarea diferentei in cont, nu prin cec (pentru ca ma costa mai mult decat respectiva diferenta), mi-au scris acum vreo 2 zile sa-mi spuna ca mi-au trimis cec. Unde, frate??? Le-am scris si eu cateva si vreau sa verific ce autoritati protejeaza cumparatorii in cazul vanzarilor la distanta in UE, sa le submit niste plangeri.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Miky81, mie astia de la Kiabi mi se par extrem de nesimtiti, ca sa o spun direct. Dupa ce m-am corespondat cu ei vreo luna jumatate despre rambursarea diferentei in cont, nu prin cec (pentru ca ma costa mai mult decat respectiva diferenta), mi-au scris acum vreo 2 zile sa-mi spuna ca mi-au trimis cec. Unde, frate??? Le-am scris si eu cateva si vreau sa verific ce autoritati protejeaza cumparatorii in cazul vanzarilor la distanta in UE, sa le submit niste plangeri.

Alina, e posibil sa fi trimis cec la adresa de la contul tau pe site-ul lor
dar cum numele tau nu e scris pe cutia postala... s-o fi intors la ei

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Parerea mea e ca au tras de timp,ca sa treaca cele 45 de zile in care poti sa faci refuz de plata la banca ta.
Ia la puricat siteul asta,poate gasesti raspuns la problema ta:
http://www.eccromania.ro/

Mergi la inceput

buna seara, ocmai am facut refuz de plata la banca...ascum atept sa-mi deblocheze banii. Asta este am pierdut o comanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Da, asa m-am gandit si eu, dar nu m-am agitat prea tare ca era vorba doar de vreo 10 euro parca. Oricum, nu vreau sa-i las, o sa incep sa le fac reclama negativa, dar sapt viitoare, cand mai scap si eu de lucrari.

Mergi la inceput