Redoutistele fidele LR France (176)
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
hristina spune:
Dragelor, dar de pe laredoute punct ro, ati comandat vreodata?
Cum vi se par produsele, tinand cont de raportul pret/calitate?
Picsou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina Dragelor, dar de pe laredoute punct ro, ati comandat vreodata? Cum vi se par produsele, tinand cont de raportul pret/calitate? |
enorm de scumpe pentru aceleasi produse pe .fr!!!
raport calitate/ pret = 2/10
miky81 spune:
Buna fetelor, le-am trimis vineri celor de la Kiabi copie dupa CI, i-am dat replay e-mailului trimis de ei, si...pana azi nu am primit niciun raspuns de la ei, iar comanda mea este tot blocata. Ore nu au luat in considerare e-mailul meu, fiind de la o persoana oarecare si nu prin Fia-net? Cred ca pana la urma o sa-mi anuleze comanda, asta in onditiile in care eu am dat-o pe data de 3 februarie. Mai astept sa vedem...ca alt mod sa le trimit o copie dupa CI nu am, ca prin site Fia-net nu merge.
inima25150 spune:
citat din mesajul lui miky81 Buna fetelor, le-am trimis vineri celor de la Kiabi copie dupa CI, i-am dat replay e-mailului trimis de ei, si...pana azi nu am primit niciun raspuns de la ei, iar comanda mea este tot blocata. Ore nu au luat in considerare e-mailul meu, fiind de la o persoana oarecare si nu prin Fia-net? Cred ca pana la urma o sa-mi anuleze comanda, asta in onditiile in care eu am dat-o pe data de 3 februarie. Mai astept sa vedem...ca alt mod sa le trimit o copie dupa CI nu am, ca prin site Fia-net nu merge. ![]() |
miky,
incearca sa dai reply la mail-ul de la fianet
si acolo trimiti in atach ce iti cer ei
asta daca ai mail de la fianet; nu-mi mai aduc aminte!
Mami de
![](copilas.gif)
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
andreea12345 spune:
Fetele care nu au reusit sa comande produse LaRedoute de cand s-a deschis site-ul romanesc pot intra pe linkul:
Nota moderator: te rog sa folosesti sectiunea de mica publicitate, conform regulamentului
Eu am cumparat de-a lungul timpului produse la pret intreg sau redus, iar cele pe care nu le-am purtat sau cele pe care le-am luat in mai multe bucati le-am adaugat pe site-ul aukro (este un site de licitatii online). Preturie nu raman de obicei la cativa euro (asa cum au fost la soldurile din iarna), dar asta se justifica avand in vedere transportul platit de mine si un mic profit pe care doresc sa-l obtin. In orice caz nu se compara cu sumele exagerate cerute pe LR.ro...
Imi cer scuze daca am deranjat, dar ma gandeam ca poate e cineva interesat de oferta.
Multumesc pentru timpul acordat!
miki68 spune:
citat din mesajul lui andreea12345 Fetele care nu au reusit sa comande produse LaRedoute de cand s-a deschis site-ul romanesc pot intra pe linkul:(aici sunt si produse LR, dar si altele de pe site-uri englezesti: ASOS, OASIS sau luate de mine din magazine) Eu am cumparat de-a lungul timpului produse la pret intreg sau redus, iar cele pe care nu le-am purtat sau cele pe care le-am luat in mai multe bucati le-am adaugat pe site-ul aukro (este un site de licitatii online). Preturie nu raman de obicei la cativa euro (asa cum au fost la soldurile din iarna), dar asta se justifica avand in vedere transportul platit de mine si un mic profit pe care doresc sa-l obtin. In orice caz nu se compara cu sumele exagerate cerute pe LR.ro... Imi cer scuze daca am deranjat, dar ma gandeam ca poate e cineva interesat de oferta. Multumesc pentru timpul acordat! ![]() |
Mic profit?
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
cristina d.
"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)
anka1 spune:
Servus,
Eu sunt noua pe aici..Imi spuneti si mie va rog cum comandati voi pe LR Fr? Ca eu daca vreau sa-mi fac acolo cont, nu exista Romania ca si tara..
Multumesc mult,
Anca