Redoutistele fidele LR France (176)
Raspunsuri - Pagina 19
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaangy nu ma poate indruma nimeni? va multumesc mult |
teoretic doar Cristina te poate ajuta; adica sa ti le trimita din Franta; practic se intampla sa nu poata ajuta mereu.
Kiabi are magazine si in Bucuresti ; poate ai drum pe aici fiindca sunt promotii destule si in magazin si cel mai important vezi ce cumperi fiindca la Kiabi eu nu as cumpara decat daca le vad; nu intotdeauna pozele corespund cu realitatea.
anne16 spune:
Ralucis, multumesc pentru informatie 
Mi-am luat si eu 2 perechi de sandale![]()
http://www.okazii.ro/catalog/39510162/Sandale-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 9(exact ca in foto) si 14(pe negru)
sunt super
mihaser spune:
laurici si io ti-am vazut pozele...e superbisima bubulina...imi place poza 60 cand sunteti voi una langa cealalta la egipteni 
ella si eu am comandat azi pantofi...abia astept sa ii primesc! ![]()
Daca auziti ceva de Next vreau si eu pm...asa mi-as trage niste haine de la ei...dar perseverez pe amazon.co.uk...azi am analizat si http://www.javari.co.uk/
Trimit in ro cu 5 lire si inca 0,29 parca ptr fiecare kg.
ella_74 spune:
Mihaser,
eu mai am de asteptat, abia maine imi trimite pantofii ca a fost o problema cu ei, adica aveau un defect, m-a sunat si mi-a spus ca se duce la fabrica sa verifice daca au altii; din fericire mi-a gasit altii.
Laura,
nu ti-a fost frica sa mergi in Hurgada cu cea mica? noi ne-am intors de acolo bolnavi; eu personal nu, dar altii din gasca; frate-miu s-a cautat prin spitale 6 luni dupa ce ne-am intors; a fost si la spitalul de boli tropicale si i-au zis ca nu exista leac; adevaru e ca enterocolitele la egipeteni sunt aproape o regula; localnicii sunt imuni , numai turistii se imbolnavesc.
sunnyday07 spune:
A primit cineva pantofi comandati de pe okazii(ale82)?
As vrea si eu sa comand (deocamdata m-am hotarat la o poseta), dar nu prea stiu ce numar, ma intereseaza daca au talpi "italienesti", respectiv daca trebuie sa-ti iei cu un numar mai mare decat numarul clasic.
merci 
miky81 spune:
Buna, fetelor! Am dat comanda la Kiabi, am primit e-mail de inregistrare si vad ca pana azi nu mi-au trimis nimic cei de la FiaNe. Cred ca am scapat, de data aceasta! Voi vedea!
mihaser spune:
| citat din mesajul lui sunnyday07 A primit cineva pantofi comandati de pe okazii(ale82)? As vrea si eu sa comand (deocamdata m-am hotarat la o poseta), dar nu prea stiu ce numar, ma intereseaza daca au talpi "italienesti", respectiv daca trebuie sa-ti iei cu un numar mai mare decat numarul clasic. merci ![]() |
eu am vb azi cu tipul si mi-a spus ca numerele corespund...eu port 37..mi-a zis ca imi schimba pantofii daca nu imi vin!
miki bafta cu comanda!
Laura Ioana spune:
Miha
Ella
nu m-am temut sa merg cu ea ca nu stiam de enterocolitele de la ei. Faza e ca am facut toti 3 o chestie din asta, dar la o sapt dupa ce ne-am intors si a durat fix o zi si o noapte la fiecare (mai putin la Thea care a avut o forma usoara, si doar pt o zi)..si am avut pe rand: Thea, io si sotul. Mai nasol e ca Thea s-a procopsit si cu niste viermisori (ma gandesc ca sunt luati din apa de piscina, ca a luat cateva guri de apa cand s-a dus la fund
). Doctorita a zis ca nu a mai "intalnit" viermii (entamoeba coli) astia la pacientii ei si i-a dat trament cu zentel (2 doze), iar la inceputul lunii ii voi repeta copro. Nu cred ca i-a trecut, ptc inca se scarpina la nasuc, o necajeste si funduletul si are burtica umflata (mai avea si cearcane, dar parca s-au ameliorat). Daca nu-s "dushi" o sa-i dau trament naturist, nu-i mai otravesc ficatelul cu chimicale.
Despre nextdirectory.eu vad ca chiar livreaza si-n Ro, adica asa scrie daca dai cautare pe google

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ella_74 spune:
| citat din mesajul lui sunnyday07 A primit cineva pantofi comandati de pe okazii(ale82)? As vrea si eu sa comand (deocamdata m-am hotarat la o poseta), dar nu prea stiu ce numar, ma intereseaza daca au talpi "italienesti", respectiv daca trebuie sa-ti iei cu un numar mai mare decat numarul clasic. merci ![]() |
Alessandro zice ca sunt masurile de la Clarks si Bata; poate te ajuta informatia asta.