Redoutistele fidele LR France (176)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaser spune:
sotul are redoute-ul lui...cica e gratis livrarea si sub 40 de euroi nu se platesc taxe
http://www.dealextreme.com
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Neata! Daca au haine Laura Clement sa-mi spui si mie ! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Eu sint diletanta rau in ale Lr!Pentru ca le iau la preturi mici, nu m-a tentat sa comand de pe site,asa ca nu sint familiarizata cu "terminologia".Cel putin pe site-ul din ro ,preturile sint exagerat de mari.
mihaser spune:
Salut!
Una dintre marcile comercializate de LR e Laura Clement...Mie personal imi place f mult...si una din rochitele date ex de tine era Laura Clement...spuneai ca seamana...deci daca pe eticheta scrie Laura Clement sunt si eu interesata de achizitie
mihaangy spune:
buna fetelor..........sunt noua pe aici si as vrea sa va intreb cate ceva pe voi...deoarcee vad ca va pricepeti
ce trebuie sa fac sa pot comanda si eu dupa site-urile kiabi m-ar interesa foarte mult....si unde sunt reduceri?
va multumesc
Laura Ioana spune:
Buna
Eu nu vad steagul nostru pe next Ziceti pe next.co.uk , nu?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ella_74 spune:
Laura,
nextdirectory.eu
ti-am vazut pozele cu printesa; ce mare a crescut; sa va traiasca!
danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky81 Buna seara, au reduceri pe Kiabi de 80%. Ma atrag fosrte multe hainute, dar dupa incidentul cu ei de acum 1 luna, cand mi-au anulat o comanda prin Fia-net nu mai stiu cum sa procedez. Cine imi da si mie o solutie? |
Buna. Incearca cu alt card, alt cont si daca iti blocheaza comanda, intra in llegatura cu fia net (iti dau ei instructiuni) si promite-le ca le trimiti ce vor ei. Din momentul in care le promiti comanda se deblocheaza....
Laura Ioana spune:
Ella multumesc mult!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt