Redoutistele fidele LR France (176)
Raspunsuri - Pagina 19
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaangy nu ma poate indruma nimeni? va multumesc mult |
teoretic doar Cristina te poate ajuta; adica sa ti le trimita din Franta; practic se intampla sa nu poata ajuta mereu.
Kiabi are magazine si in Bucuresti ; poate ai drum pe aici fiindca sunt promotii destule si in magazin si cel mai important vezi ce cumperi fiindca la Kiabi eu nu as cumpara decat daca le vad; nu intotdeauna pozele corespund cu realitatea.
anne16 spune:
Ralucis, multumesc pentru informatie
Mi-am luat si eu 2 perechi de sandale
http://www.okazii.ro/catalog/39510162/Sandale-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 9(exact ca in foto) si 14(pe negru)
sunt super
mihaser spune:
laurici si io ti-am vazut pozele...e superbisima bubulina...imi place poza 60 cand sunteti voi una langa cealalta la egipteni
ella si eu am comandat azi pantofi...abia astept sa ii primesc!
Daca auziti ceva de Next vreau si eu pm...asa mi-as trage niste haine de la ei...dar perseverez pe amazon.co.uk...azi am analizat si http://www.javari.co.uk/
Trimit in ro cu 5 lire si inca 0,29 parca ptr fiecare kg.
ella_74 spune:
Mihaser,
eu mai am de asteptat, abia maine imi trimite pantofii ca a fost o problema cu ei, adica aveau un defect, m-a sunat si mi-a spus ca se duce la fabrica sa verifice daca au altii; din fericire mi-a gasit altii.
Laura,
nu ti-a fost frica sa mergi in Hurgada cu cea mica? noi ne-am intors de acolo bolnavi; eu personal nu, dar altii din gasca; frate-miu s-a cautat prin spitale 6 luni dupa ce ne-am intors; a fost si la spitalul de boli tropicale si i-au zis ca nu exista leac; adevaru e ca enterocolitele la egipeteni sunt aproape o regula; localnicii sunt imuni , numai turistii se imbolnavesc.
sunnyday07 spune:
A primit cineva pantofi comandati de pe okazii(ale82)?
As vrea si eu sa comand (deocamdata m-am hotarat la o poseta), dar nu prea stiu ce numar, ma intereseaza daca au talpi "italienesti", respectiv daca trebuie sa-ti iei cu un numar mai mare decat numarul clasic.
merci
miky81 spune:
Buna, fetelor! Am dat comanda la Kiabi, am primit e-mail de inregistrare si vad ca pana azi nu mi-au trimis nimic cei de la FiaNe. Cred ca am scapat, de data aceasta! Voi vedea!
mihaser spune:
citat din mesajul lui sunnyday07 A primit cineva pantofi comandati de pe okazii(ale82)? As vrea si eu sa comand (deocamdata m-am hotarat la o poseta), dar nu prea stiu ce numar, ma intereseaza daca au talpi "italienesti", respectiv daca trebuie sa-ti iei cu un numar mai mare decat numarul clasic. merci |
eu am vb azi cu tipul si mi-a spus ca numerele corespund...eu port 37..mi-a zis ca imi schimba pantofii daca nu imi vin!
miki bafta cu comanda!
Laura Ioana spune:
Miha Ella nu m-am temut sa merg cu ea ca nu stiam de enterocolitele de la ei. Faza e ca am facut toti 3 o chestie din asta, dar la o sapt dupa ce ne-am intors si a durat fix o zi si o noapte la fiecare (mai putin la Thea care a avut o forma usoara, si doar pt o zi)..si am avut pe rand: Thea, io si sotul. Mai nasol e ca Thea s-a procopsit si cu niste viermisori (ma gandesc ca sunt luati din apa de piscina, ca a luat cateva guri de apa cand s-a dus la fund). Doctorita a zis ca nu a mai "intalnit" viermii (entamoeba coli) astia la pacientii ei si i-a dat trament cu zentel (2 doze), iar la inceputul lunii ii voi repeta copro. Nu cred ca i-a trecut, ptc inca se scarpina la nasuc, o necajeste si funduletul si are burtica umflata (mai avea si cearcane, dar parca s-au ameliorat). Daca nu-s "dushi" o sa-i dau trament naturist, nu-i mai otravesc ficatelul cu chimicale.
Despre nextdirectory.eu vad ca chiar livreaza si-n Ro, adica asa scrie daca dai cautare pe google
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ella_74 spune:
citat din mesajul lui sunnyday07 A primit cineva pantofi comandati de pe okazii(ale82)? As vrea si eu sa comand (deocamdata m-am hotarat la o poseta), dar nu prea stiu ce numar, ma intereseaza daca au talpi "italienesti", respectiv daca trebuie sa-ti iei cu un numar mai mare decat numarul clasic. merci |
Alessandro zice ca sunt masurile de la Clarks si Bata; poate te ajuta informatia asta.