vreau sa va intreb si eu ceva..intr-o seara eram cu prietenul meu,vream sa facem dragoste dar nu avea prezervativ asa ca ne-am hotarat intr-un fel sa o facem fara..adic nu am facut mai nimic mai mult ne-am jucat dar el cand si-a dat drumu era intr-un unghi mai naspa si a curs pe pasarica.m-am dus la baie si am facut un dus
.mi-e cam frica sa nu ma fi afectat chestia asta adic sa fi ramas insarcinata..exista vreo posibilitate??va rog sa imi raspundeti cat mai repede,sunt ingrijorata
.multumesc.
Sansele sunt mici dar ... sunt mari sa iei BTS - boli cu transmitere sexuala. Mai bine te duci pana la coltul blocului si cumperi prezervativ decat sa te joci asa cu sanatatea ta.
NU cred ca vei ramane insarcinata!
Ai grija de tine - sanatatea ta e cea mai importanta.
On topic: un test de sarcina cam pe cand ar trebui sa-ti vina menstruatia si un stoc imeeeeeeeeeeeens de prezervative in casa/poseta/buzunare/sertare/ghiozdan/in baie/bucatarie etc. etc. numai sa numai ajungi in situatia sa te intrebi asa ceva~
Off topic: credeam/speram sa numai vad asemenea subiecte! Adica avem acces la internet, suntem tineri, destepti, suficient de maturi sa ne jucam "de-a mama si de-a tata" insa tot cu capu' in nori, cu intrebari stupide si puerile gen "sunt sau nu insarcinata dupa ce doar ne-am jucat un pic"