WHITE SANDS MARKETING SA- atentie!!!!!!!

WHITE SANDS MARKETING SA- atentie!!!!!!! | Autor: glont10

Link direct la acest mesaj

intr-o dimineata am fost sunati de o duduie si am fost invitati la un hotel pentru a ne fi prezentat un program de turism extern. Invitatia suna bine, ocazie speciala, premii garantate, sistem inclus, etc.Paream niste adevarati "norocosi", ca am prins pe Dzeu de un picior cu ocazia ce ne-a fost data si pe care nu o vom regreta. I-am zis ca ne vom gandi si ni s-a solicitat o confirmare in urmatoarele zile. ne-am hotarat sa ne ducem, oricum ne doream o idee pentru luna de miere, duduia respectiva ne garantase ca era doar o prezentare, fara vanzare, deci nu ar fi stricat sa ne formam o parere pe care sa o aplicam apoi cu sau fara firma respectiva. Aveam si drum in zona aia deci gata, am hotarat.
Ajunsi acolo am fost primiti de fete dragute, extrazambitoare, intrarea se facea pe baza listei, cu identificare. Hm, ne intrebasem de acasa daca nu cumva ne inscrisesem intr-o MISA.
In fine, incepe prezentarea, fiecare cuplu(una dintre conditiile exprimate telefonic era sa fim cuplu...???) avea cate un angajat al firmei care se ocupa exclusiv de cuplul desemnat lui. Exclusiv la modul ca tipa care statea la masa noastra (fiecare cuplu statea la cate o masa, nu aveai cum sa discuti unu cu altul) era cat pe ce sa mearga cu mine si la toaleta sa nu ma scape din ochi. M-a asteptat doar la usa, la iesire. Atunci am vazut-o ca pe o amabilitate exagerata, caci eu o rugase sa imi arate unde e baia, insa acum am inteles ca de fapt ma tinea sub observatie.
in fine, atmosfera era placuta, prezentarea era facuta de un englez, cu traducere, vorbea frumos, cu glume, cu atentii, cu joculete in urma carora primeai o sampanie, o cutie de bomboane. Ni s-au prezentat locurile, binainteles extraordinar de frumoase, tenerife, insulele canare, kenya, dubai, safariuri, excursii zilnice, insule peste insule, orase peste orase. eram toti in extaz, filmulete cu oameni zambitori, fericiti, in vacante, unu cu undita in mama, unu in masina langa elefant, unu pe sezlong la plaja, unu intr-o laguna la baie. Ce sa mai, imagini inedite si pe fundal o muzica asurzitoare. Atmosfera atragatoare, personal cu gura pana la urechi, filmulete promotionale, cataloage colorate, totul ne era invartit pe sub nas intr-un ritm ametitor. am fost serviti cu cafele, cu apa. Ce sa mai, ireprosabil. La un moment dat ne este anuntat faptul ca vom avea parte de o surpriza unica.in scop promotional ne era oferita o vacanta de 2 saptamani in 3 locatii la alegere: portugalia, tenerife sau malaga-spania. La pretul de doar 1200 euro. Oferta expira in doar 5 minute. Grabiti-va! o ocazie unica! sistem inchis unde nu patrunde oricine! o vacanta care in mod normal costa 4500 euro/ sapt pt 2 persoane o puteti lua la 1200/ 2 sapt pentru 4 persoane la legere oricand in urmatorii 3 ani!!! Englezoiul zbiera din toti rarunchii se inrosise tot, ochii ii iesisera din orbite, ii sarea scuipat pe buze si gesticula haotic! Iar pe fundal o muzica- generic pt filmele de groaza,la volum mare!

Era ceva de groaza englezoiu zbiera pe o parte, tipa care se ocupa de noi pe o parte, in inghesuia sub nas o poza cu un hotel si o harta cu locatiile. semnati1 semnati!
deja ajunsesem sa ma enervez extraordinar, cat tupeu, cata nesimtire!
cand ma uit in stanga mea iubitul meu logodnic ma privea intrebator...ce sa facem? vrei? i-am facut semn ca nu. maaaare mi-a fost mirarea cand am vazut ca el avea dubii serioase. Am innebunit cand l-am vazut!Chiar se gandea la marea ocazie! Duduia ne spunea ca 1200 costa dooar cazarea dar ca acolo mancarea e f ieftina pt ca tenerifele sunt" taxfree", produsele fara tva deci nicio problema, e mult mai ieftina ca aici, iar ca avionul costa in jur de ....30 euro! Bineinteles ca nu am crezut-o si dintr-un calcul la prima gandire imi iesea o cheltuiala dubla! nunu sub nicio forma.
in schimb, iubitul meu iubit deja sunase un prieten sa il intrebe daca se baga, avand in vedere ca acele vacante erau pt 4 persoane. Innebunisem, duduia aia trancanea intr-una englezoiu venise si el la masa, vazand ca alin inclina spre marea lor oferta. Imi era jena si ii tot faceam semne si pana la urma i-am zis clar eu nu vreau si nu iei nimic! Duduia respectiva incepuse sa se agite sa ma convinga sa imi vare sub nas poze, etc! i-am zis clar ca nu vreau ca este tootul prea din scurt si nu putem risca fara sa stim decat unde ne ducem dintr-o poza cu 2 palmieri si o jumate de cladire. Am socat-o cu raspunsul meu si se uita ca tampa la englezoi. intr-un final m-am ridicat in picioare si i-am zis lui Alin sa mergem. El tot incerca, ca i se pare o idee buna, ca vrea sa imi dea o luna de miere speciala, etc. imi venea sa mor! I-am zis ca venim acasa si ne mai interesam, ne mai uitam pe net sa vedem poze macar si apoi ne intoarcem. Bineinteles ca ne-au spus ca oferta e pentru acele (inca) 5 minute si maine nu ne mai putem intoarce, caci fusesem deja la prezentare. imi venea sa le zic eu ceva cu prezentarea lor. Intr-un final am plecat. Ii tot explicam pe scari lui alin ca cu masa si transportul ne-ar fi costat inca atat si ca nu are rost, nu e nicio oferta de fapt.
a plecat el cu inima indoita eu cu nervii la maxim si ajungand acasa m-am oprit fix pe net...unde stupoare!!!!!!!!!!!!!!!!! era vorba despre o firma care inselase astfel sute de oameni din toata tara de prin 1998 incoace, firma condusa de englezi care tot este inchisa de opc, dar care se redeschide sub alte nume a doua zi, firme cu sedii fantoma, pe care nu le mai gasesti oadata pacalit, iar pacaleala e sigura!
Ii multumesc lui Dzeu pentru luciditate si sper sa fac mai mult si pt altii. Am facut sesizare la politie insa as vrea sa avertizez cat de multa lume pot!

va pu niste linkuri sa vedeti, sa va cruciti si sa va feriti.DE LA MANIPULARE PSIHICA, LA CONSTRANGERE, LA DROGURI-da droguri, unele persoane spun ca ei chiar cred ca se punea ceva in cafeaua care iti era servita pentru ca la un mometat erau cuprinsi de o euforie ciudata si ca au semnat contactele ca impinsi, pentru ca mai apoi sa se intrebe ce a fost in capul lor!!!!!!!!!!!!!
spuneti tuturor, caci ma doare sufletul sa stiu oameni inselati in halul asta!

http://steliadis.blogspot.com/2009/05/iluzii-de-vacanta-video.html
cititi si commenturile

http://www.inpanamea.ro/articles/social/o-vacanta-de-5-stele-pentru-4-persoane-in-nicaieri-city.php

http://www.financiarul.ro/2009/10/05/srl-ul-din-iasi-al-unui-englez-ofera-sucevenilor-vacante-pentru-fraieri/

http://supereva.ro/spania-pareri,8/tenerife,37,237/regency-club,398/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__3033.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Doamne iarta-ma, dar chiar asa ceva nu am mai auzit.
Sfatul meu pentru cei care cauta oferte la agentiile de turism in general, este sa plece mai bine pe cont propriu. Nu uitati ca o vacanta planuita de voi in care sa nu depindeti de conditiile agentiei este in primul rand mult mai frumoasa si relaxanta. Apoi ganditi-va la cate comisioane platiti... nu merita absolut de loc.
In plus mai poti da si peste asa ceva cum am putut citit mai sus, niste nesimtitit care se joaca cu psihicul si banii oamenilor care nu doresc decat cateva zile in care sa se simta bine.

http://www.celina-bianca.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

E reala faza, si pe mine m-au sunat unii pe care i-am gasit pe urma pe Internet cu tzeapa asta ...

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Este foarte reala povestea. Si eu am fost sunata in toamna. Exact acelasi cliseu: ma au in baza lor de date pt ca in ultimii ani am participat la nu stiu ce sondaj on-line, mi-au adresat invitatia de a merge la o prezentare la un hotel luxos, cuplu- obligatoriu, cu acte de identitate dupa noi (ca sa induca senzatia de autentic sau ca sa se foloseasca de datele noastre), prezentarea urma sa dureze cateva ore, m-au asigurat ca nu suntem obligati sa cumparam nimic, ca se ofereau premii fiecarui cuplu participant.
Initial le-am zis ca ma duc, m-au sunat din nou pt confirmare, le-am zis ca sotul nu poate participa si mi-a parut foarte ciudat ca insistau pe faptul de mers in cuplu si cu buletinele dupa noi.
Nu m-am dus in final si se pare ca bine am facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Au fost si reportaje la stiri cu tipul asta de escrocherie. Am niste cunostinte care au cumparat un astfel de pachet, au fost in vara in Tenerife intr-o excursie "gratuita" si in urmatorii ani se pot duce in lumea larga, totul cu 1200 de euro :) Nu o sa aflu ce reactie vor avea la teapa asta pentru ca ei erau convinsi ca i-au sunat pentru ca sint instariti si nu cheama orice sarantoci si probabil nu vor recunoaste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Iesenii cunosc foarte bine tzeapa "Silver Beach", cu activitate de prin anii 90. Ma mir ca mai sunt astfel de firme sau ca mai au tupeu sa faca astfel de chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glont10 spune:

eu am ratat reportajele despre aceasta inselatorie si m-am gandit ca mai sunt si alte persoane care sa vada subiectul acesta , sa nu cada in capcana.
Zilele trecute au sunat din nou sa mergem la prezentarea-minune, pesemne ca le merge bine si inca activeaza.
Sunt foarte furioasa cand ma gandesc ca un englezoi spalacit vine sa ne prosteasca prezentandu-ne o vacanta de cosmar frumos ambalata si mai ales cand ma gandesc la cuplul care a semnat cand eram noi acolo si care a fost pacalit!!!!!!
Nu mai spun cat m-am enervat cand mi-am dat seama ca aveau sa ne strice luna de miere!
Am sunat la OPC-dna de acolo ne-a chemat la ea la birou cu "toate actele" de parca eu as fi putut avea actele firmei care incearca sa ma insele.I-am explicat cum sta treaba si a zis ca daca nu avem acte si daca nu ni s-a produs o paguba ea nu are ce sa faca.
Am sunat si la politie. Acum 3 saptamani....nicio miscare pana acum.Le-am explicat ca e o urgenta, ca respectivii vor pleca din oras imediat ce vor strange destui bani,probabil si a doua zi, deci sa se grabeasca cu cercetarile, ne-am oferit ca a doua zi sa ii insotim la hotelul unde prezentau, le-am dat toate detaliile....nimic, numai promisiuni de contactare ulterioara pentru alte relatii.....intr-un cuvant....canci!

Asa ca paziti-va singuri!

Mergi la inceput