hcg in 5 saptamani sarcina- ectopica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

printesica, ca sa stai tu linistita te sfatuiesc sa mergi la un ecograf performant. Ar trebui sa se auda inimioara. Bafta!

16+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesica1 spune:

pai merg maine la un eco performant, dar eu vroiam un sfat de la cele cunoscatoare, daca bhcg a crescut atunci destul (adica cu vreo 2000). Acum astept si rez de la bhcg de sambata, dar intarzie sa apara, cele de la lab au zis ca nu au nushce reactivi si ca mai dureaza. pana imi dau ele rez ajung la eco. Eu vroiam sa aflu o parere poate ma mai linisteam sufleteste pana ajung la eco, pt ca sunt terminata psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui printesica1

pai merg maine la un eco performant, dar eu vroiam un sfat de la cele cunoscatoare, daca bhcg a crescut atunci destul (adica cu vreo 2000). Acum astept si rez de la bhcg de sambata, dar intarzie sa apara, cele de la lab au zis ca nu au nushce reactivi si ca mai dureaza. pana imi dau ele rez ajung la eco. Eu vroiam sa aflu o parere poate ma mai linisteam sufleteste pana ajung la eco, pt ca sunt terminata psihic.

Nimeni nu poate sti cu precizie daca e destul cat a crescut sau nu, decat ecograful care iti arata exact daca e sarcina sau nu. Si dr. care stie daca s-a dublat bhcg-ul, sau a crescut doar putin.........Noi aici ne dam cu parerea, spunem ce ni s-a intamplat noua, dar fiecare persoana, e diferita. Nu ne putem compara una cu cealalta. Nici macar aceeasi persoana nu poate compara doua sarcini diferite.
Incearca sa te linistesti, asteapta rezultatul de la laborator si abia apoi o sa sti ce ai de facut.
Sanatate multa ....si sa fie cu ochisori.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput