Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
Olga vorbim,vedem ce vor si fetele
Raalucade pe langa gara de nord,str.Dinicu Golescu nr10(spre str Berzei)-adica spitalul militar
...
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Olga vorbim,vedem ce vor si fetele Raalucade pe langa gara de nord,str.Dinicu Golescu nr10(spre str Berzei)-adica spitalul militar Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Aproape de mine! Te luam noi!
Olga, mamica lui David iepurasul

Ilinca_M. spune:
Raalu, merci de lamurire! Eee, pe Lena o recunoscusem, numa nu stiam de unde a aparut frumusetea aia buclata, ca nu zisese nimeni de ea!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
millie spune:
Raluca ,bubitele sunt ca niste puncte rosii.Ieri i-au iesit 4 pe fata si au iesit dupa ce a papat un pic de branza dulce .Iar acum am observat dupa ce sa trezit ca sau facut un pic mai mari dar tot rosi sunt ,nu sunt uscate nici purulente .Si m-am uitat pe spate si acolo i-au iesit 2.Branza dulce a mai papat dar cred ca totusi de la ea se trage pt ca acum vre-o 3 luni cand i-am dat prima oara sa pape i-au iesit niste bubite mici marunte pe fata dar i-au trecut imediat.Am reluat sa-i dau dupa 2 luni si nu am mai avut probleme cu ea pana ieri.Si totusi bubitele astea sunt mai mari si astazi au mai aparut cateva .
Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
Raaluca spune:
Millie se scarpina la ele sau nici nu le baga in seama?
Da, poate sa fie de la branza. E facuta in casa sau e cumparata?
Pisik06 spune:
Hello!
Hai ca nu am reusit sa recuperez, raspund si eu la ce am citit si daca pot, revin
FLORIC, eu nu m-am stresat de apa in urechi decat la inceput, o sterg cu bete din alea cu opritori dupa baie si gata. Asa voi face si la piscina.
OLI, bine ati revenit! Am si eu cateva povesti cu soacra, dar acum nu prea am timp
DYANA, super tare balansoarul. Noi nu avem inca, doar masinuta chicco se face si balansoar dar nu o folosim asa
Cat despre soacra, bleah, ai toata dreptatea sa nu o suferi
Revin daca pot, ca Ana e mega maraita (sac ANCA
)
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
millie spune:
E cumparata,i-am facut eu de vre-o 2 ori cu calciu lactic si nu ia palcut.Nu se scarpina de la ele.Ms.mult 
Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
novus spune:
Hellou fetele !!
Ne-am intors si noi de la soacra
pe care ar trebuie sa o pup zau dupa cate citesc despre ale voastre
, ea saracuta in afara de niste intrebari timide referitoare la mancare si pana cand o alaptez nu prea ma streseaza si oricum nu se baga pt ca s-a prins ea cum stau lucrurile ![]()
Olishka, superrr pozele
!! ma bucur ca ati avut un concediu pe cinste ![]()
Cat despre soacra-ta cleptomana
(de aia are vorba - se confisca,nu?!
), ce sa mai zic , fa-i si tu inventarul prin sertare cand ma veniti la Deva ![]()
Millie, nu stiu ce ar putea fi bubitele dar mai mult ca sigur de la mancare
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
cami_05 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intrat de mult din cauza de printesa maraita, ne iese al 3 -lea dintisor, incisivul central de sus, si doar in brate vrea, ne-a terminat si pe mine pe sotul si pe mama.
saby, fratele meu si-a facut recent analize printre care era si coprobacteriologicul dar fratele meu nu si l-a dus pt ca nu a apucat pe cand a mers dupa analize la scaun i-a iesit NEGATIV. Nu mai stii daca sa crezi ca celelalte analize sunt bune.
petrean, multa sanatate sotului tau, sincer te admir, nu e usor cu trei copii si eu stiu pt ca eu mai am 2 frati iar biata mama ma mir ca mai este intreaga la minte cate prostii puteam sa facem.
Apropo sa stii ca suntem din aceeasi zi nascute, doar ca eu sunt cu un an mai batrina
.
Milli Noi am avut la o saptamana dupa ce am iesit din maternitate si doar pe fata, apareau dispareau, mai dadeam cu crema Triderm, eram disperata, intr-un final au disparut si am inteles ca era un streptococ luat din maternitate care prin igiena a trecut. Mai stiu si eu ce o fi fost??????
Nepotica mea facea "burticarie" (asa zicea ea la urticarie) la branza si ouale de casa.Dar poate ca ar fi mai bine sa mergi la dermatolog daca vezi ca se inmultesc si nu trec!
Va
pe toate merg printesa mea ma striga (la fel si soutul cred ca a obosit
)!
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
olishka spune:
Gata, am terminat si cu incarcatul pozelor din vacanta
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Austria2010#
Si acum sa ma laud un pic, desi nu cred ca este bine
Mi-am propus inca in vacanta, cum ajung acasa sa-l invat pe David sa adoarma singur in patut, fara san. Ieri m-am chinuit un pic cu el, dar astazi mi-a iesit de 2 ori
Sa va spun metoda mea. Il pun in patut, ii dau suzeta, maraie un pic (ieri un pic mai mult), dar stau acolo langa el si-l linistesc, ii vorbesc, ii dau suzeta, il mangai pe cap. Astazi de dimineata doar l-am pus in pat si l-am mangaiat un pic, apoi am plecat. Cand am venit in camera, dormea. Acum seara l-am pus in patut si doar m-am asezat langa el sa ma vada. Am stat un picut apoi am plecat. Cand am venit dormea
Asta da reusita!!! Sper sa ne descurcam la fel de bine si in urmatoarele zile.
Olga, mamica lui David iepurasul