Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 5
Raaluca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. A, am uitat:rivali, ieri am trecut la seria 3, sunt la episodul 2. Le am pe toate, ma asteapta cuminti ![]() Dr. House e . Sper ca se cupleaza cu Cuddy pana la urma, femeie mishtoaca.mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Da, si mie imi place, cand eram gravida am vazut toate seriile din Dr. house si Minti criminale. Astea doua imi plac si acum. Cand mai apuc mai vad cate un episod. De atunci au mai aparut si altele.
petrean spune:
diana..la unii copii..pot sa para ca ies strambi..la prima vedere..insa e doar "iluzia"![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Olga, citisem mai demult ca o sa mai facem o intalnire in ianuarie, parca pe 28 ... Mai ramane valabil ? Mami de LENA 30.03.2009 |
Raalu chiar la tine ma gandeam zilele trecute. Pai intalnirea era organizata pentru Dodo-pui. Dodo mai poti veni la intalnire? Din partea mea, cu mare drag.
Faza tare: i-am zis lui Cristi ca vrem sa ne vedem iarasi la verde cafe si ghici ce: o cunoaste si el pe Code, sunt prieteni mai vechi. Am facut si eu mai demult cunostinta cu ea, insa nu mi-am dat seama ca ea este
Cine se inscrie penmtru intalnirea cu Dodo?
Olga, mamica lui David iepurasul

millie spune:
Buna fetelor
Poate ma ajutati cu un raspuns.Fetitei i-au iesit niste bubite rosi pe fata si am avzut una si pe spate si sunt destul de mari.O fi facut vre-o alergie la mancare?
Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
Raaluca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Raalu chiar la tine ma gandeam zilele trecute. Pai intalnirea era organizata pentru Dodo-pui. Dodo mai poti veni la intalnire? Din partea mea, cu mare drag. Faza tare: i-am zis lui Cristi ca vrem sa ne vedem iarasi la verde cafe si ghici ce: o cunoaste si el pe Code, sunt prieteni mai vechi. Am facut si eu mai demult cunostinta cu ea, insa nu mi-am dat seama ca ea este Cine se inscrie penmtru intalnirea cu Dodo? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu am vb cu code la tel cand am facut rezervarea, ne-am conversat pe mail ... si nu mi-am dat seama ca e ea
am luat-o cu d-na claudia (asa ca pe maidan!!!
Milli nu stiu ce e cu bubitele alea rosii dar cum sunt? Uscate, purulente ... sau doar niste puncte mici rosii?
Ce a mancat? A mancat ceva pentru prima oara?
da-ne mai multe amanunte
olishka spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Noi ne inscriem! Mami de LENA 30.03.2009 |
Tot acolo, nu? Caci este SUPER!!!

Dodo-pui spune:
Olga daca va fi o intalnire si reusim sa ne coordonam ca timp...cu mare drag.Eu stiu ca la 16,30 trebuie sa fiu la dr nu stiu cat va dura controlul la ambii copii.Dupa control cu mare drag ne putem vedea ...daca,,,si o sa ne ajute cineva sa ajungem acolo.
Eu(nu stiu inca daca poate veni si sotul sau o sa fiu doar eu cu ambii copii
)o sa ajungem probabil in jurul orelei 15,30-16 in B...pe 28 ian.
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Olga daca va fi o intalnire si reusim sa ne coordonam ca timp...cu mare drag.Eu stiu ca la 16,30 trebuie sa fiu la dr nu stiu cat va dura controlul la ambii copii.Dupa control cu mare drag ne putem vedea ...daca,,,si o sa ne ajute cineva sa ajungem acolo. Eu(nu stiu inca daca poate veni si sotul sau o sa fiu doar eu cu ambii copii Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Pai daca vrei putem sa mutam intalnirea pe 29

Raaluca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Tot acolo, nu? Caci este SUPER!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Da, categoric!

Dodo-pui, tu de unde vii? Din ce zona a Bucurestiului? (unde e cabinetul dr)

. Sper ca se cupleaza cu Cuddy pana la urma, femeie mishtoaca.