Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da Olga..dar stii ce doare mai rau?sunt atatea lichele care fac umbra pamantului..si atatia omanei buni care mor...de ce e asa nedrept?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ah..si inca una tare..de care fac "haz negru"...acum 4 ani in 19ianuarie..cand a murit tata..i-a zis sotului meu sa nu mearga cu mine la inmormantare..ca e polei pe drum..sa ma lase sa merg singura..sau ...dc nu..sa nu merg nici eu..ca ce folos..
astea..sunt fazele "esentiale"ale vietii..care vrei nu vrei..nu le uiti NEVER!!

Asta este cea mai cea Sunt multi bolnavi in lumea asta si din pacate cateodata nu ne putem feri ei si ne mai si intersectam

Olga, mamica lui David iepurasul

eu v-am zis sa nu intrebati; stiam de faza asta, care le depaseste pe toate de departe; bogdana te apreciez enorm de mult ca ai trecut peste ... nici nu stiu cum sa o numesc; eu recunosc, n-as fi iertat vreodata asa ceva, cu toata bunatatea din lume de care as putea sa dau dovada; eu am facut criza cand a zis socra'miu ca nu e de acord sa plecam la moeciu la intalnirea cu fetele- da' am facut urat rauuuuuuuu!!!!! si evident, n-au nici un termen de comparatie situatiile astea; stiu ca de dragul sotului rabzi si ierti... dar au o doza de "iertare" fantastica in tine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

nu stiu daca e iertare..sau toleranta..insa...tata m-a invatat sa fiu diplomata.....cu toate ca inainte sa moara i-a parut rau de asta..si mi-a spus ca in viata tb sa mai fii si "curva"..ca altfel..viata teface cum vrea ea. Stiu ca ...de multe ori..ma doare cand ma gandesc cate mi-a facut si ma intreb dc am meritat toate astea. Am noroc insa de un sot extraordinar, care o cunoaste, si stie ca nu tb sa o asculte never pe ea.
Si asa cum sunt eu calma si toleranta..ea stie caa tunci cand izbcnesc..si am facut-o de 2 ori..a plecat plangand din casa mea...si m-a stiut tot blocul
Iar tata..Dumnezeu sa-l ierte..mereu spunea.."iart-o..ca te iubeste"...daca asta o fi mod de-a iubi..atunci cum se numeste ce simt eu pentru copiii mei???

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

suntem in urma rau de tot dar ne punem pe recuperat. am citit numai cap asta

Inainte de toate
VLAD si CATALIN

STEFAN ALEXANDRU

Pupam si mamicile Petrean si Rivali
Pentru Petrean avem si niste , asa, ca sa mai uite de soacra

DYANA, frumos crocodilul!

Multe si pentru CHATONEL! La multi ani si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Horror soacra-ta, petrean. Si daca e asa inteleapta de ce nu sare ea cu banul la doctor, de ce asteapta la tine?!
Tufete, nu mi-ati raspuns: cine e copilasul?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Olga, citisem mai demult ca o sa mai facem o intalnire in ianuarie, parca pe 28 ...
Mai ramane valabil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am si eu o intrebare "tehnica"
cand au iesit dintii la bebei, au iesit exact pe marginea gingiutei??? adica pe creasta aia care se vede? ca la mutzu parca sparge mai in spate putin, si nu stiu daca e normal sau....; surioara nu prea a inteles ce i-am zis eu acolo ( e in vizita si nu prea poate sa vorbeasca).... deci vin la voi; oricum clar ii iese, ca e marait, acuma s-a dus efectul de la norofen si iar scartaie; nu e in apele lui deloc, se freaca la gurita tot timpul, sta cu toata manuta in gurita, se "controleaza" cu limbuta pe gingiuta

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, am uitat:rivali, ieri am trecut la seria 3, sunt la episodul 2. Le am pe toate, ma asteapta cuminti
Dr. House e. Sper ca se cupleaza cu Cuddy pana la urma, femeie mishtoaca.

8luni

Mergi la inceput

Raspund eu ca le stiu pe amnadoua
Aia din bratele meu e Lena si cealalta este finutza mea Eva care are 2 ani si 2 luni, detalii www.adrabell.blogspot.com/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Horror soacra-ta, petrean. Si daca e asa inteleapta de ce nu sare ea cu banul la doctor, de ce asteapta la tine?!
Tufete, nu mi-ati raspuns: cine e copilasul?

8luni

asta i-am si zis..dc are bani de dat la dr..si nu are ce face cu ei.e libera sa dea si 100 mil.asta a infuriat-o..ca auzi..eu nu-mi dau interesul..nesimtita!adica..eu stau si gatesc..eu am grija de copii..eu imi duc copilul si mi-l aduc de la gradi...eu ma duc la spital..si tot eu sunt aia dezinteresatarad..ca ce Domaneciarta-ma pot sa mai fac la asemenea vorbe?ca numai eu stiu cum ma chinui...

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput