Goldie Pants - 33
Raspunsuri - Pagina 2
purple_blue spune:
Hello 
AM scapat de sabotaj 
Va doresc o f Monday superba...si pentru ca am restante si nu vreau sa raman corigenta:
anka77 spune:
Buna dimineata fetele.
va rog din suflet sa ma iertati, am citit mesajele voastre, nu am apucat sa va raspund pentru ca am fost in niste stari nasoale plus 2 examene sambata si duminica. Doamne ajuta ca la cat am invatat am luat note mari![]()
![]()
![]()
.
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.Mj, scuze dar sambata nu am mai ajuns la Eroii Revolutiei...a trebuit sa ajung acasa repede.
Va doresc o sapatamana buna plina de iubire, ghiocei vesnic infloriti in viata si in inima voastra.

oana_n spune:
sha'mone.....!!!!! (nu va era dor?

)
anka preferita 

printre fulgii de zapada a rasarit ceva pentru tine 

anka77 spune:
Mey Oana m-ai dat gata cu floricica aia 

Sa nu mai vb de zambet ca aproapa a topit toata zapada asta de care am crezut ca am scapat 

.
Sha`mone.....chiar asa....

oana_n spune:
anka
a zis si el ca l-ai dat gata intr-o secunda cand ai zambit usor la floarea ce ti-a oferit-o

se pare ca a ajuns si pe coasta de vest 

....lisa cred ca ai ceva acolo in meniu la biznisul tau care insoteste 

si ii face magici 

JoAnn spune:
fetele
.
sper sa nu aruncati cu rosii in mine, ca stric buna dispozitie , o fi din cauza ca nu a rasarit soarele azi
, dar eu sunt cu moralul la pamant ...si am mai dat si peste www.youtube.com/watch?v=6AO9k1GKKNU" target="_blank">asta ![]()
![]()
oana
poate daca il mai arati si tu pe Ebony din cand in cand...

To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."
oana_n spune:
JoAnn lasa butoiu ala mare si plin cu melancolie si ia o gura de www.youtube.com/watch?v=NdLuBlw2Fs4" target="_blank">oxigen si revino in smtiri

aci nu e loc de 

, aci nu vezi ca infloresc ghioceii....si tu o dai pe apa la soricei, vrei sa ii inunzi

si...ebony a zis ca nu defileaza pana nu iti revin piticii acasa....ca el nu poate defila daca cineva
in public....el iubeste...si cand iubesti zambesti
soo....it's your choice!!!

lisa-marie spune:
fetili
da oare cine spune www.youtube.com/watch?v=3aBp_2apf8w" target="_blank">cha'mone

mai frumos decat BAD

![]()

oana, ai dreptate ![]()
de asta imi merge biznisu struna 
, iar www.youtube.com/watch?v=i1VPxXreMDA" target="_blank">delicatesurili mele

au atata cautare.![]()

purple, simt asa... o adiere de vant de primavara

![]()

iona, cine sunt personajele din aceasta fotografie?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anka, mj 

joann, ca sa iti revii, uite acilea defilari
cele mai HOOOOOOOOOOT

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
purple_blue spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
Cam atatea perechi de oki de soare am folosit Lisa pt ce ne este expozitionat mai sus 
Joann, 
Iona, oana, mj, anka 
iona2005 spune:
buna seara![]()
oana
despre ce reclamatii vorbesti??

cre ca ai incurcat cererile pt.sporty tv

cu reclamatiile![]()

mey lisa
cum a ajuns aceasta poza

in mainili tale???
e nashica anka

cu fingeru

si de la nunta sigur nu-i

purple
muuuuuulti 

lui B&w

mj

JoAnn
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race