Fulgusori de nov-dec 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Simona Andreea de mami Andrutza

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

strumfy - ti-am scris PM si cand dau send, cica nu accepti mesaje private... asa ca am trimis e-mail.

Mergi la inceput

doua intrebari mari si late:

1. voi le faceti baie in fiecare seara copiilor?

2. cati centimetri au operatiile voastre? a mea mi se pare lunga tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria,felicitari pt botez,pupam micutul crestin si asteptam pozici!

Ramonika,te inteleg perfect! Si la botezul Annabellei a fost foarte frig si in biserica era frig,i-au clantanit gingiile,saracuta! Noroc ca am vb cu preotul si nu a bagat-o chiar toata in apa....plus ca am folosit dupa o paturica calduroasa.
Va doresc ca totul sa fie bine si micuta Ruxi sa nu sufere de frig!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

doua intrebari mari si late:

1. voi le faceti baie in fiecare seara copiilor?

2. cati centimetri au operatiile voastre? a mea mi se pare lunga tare...

ft bune intrebarile!
noi ii facem in fiecare seara baita, si o spal o seara da pe cap, o seara nu.In rest , baita normala. Dar mai am cateva prietene cu bebei cam tot pana in 5 luni si ele nu fac baita la bebei in fiecare seara ..Cum o fi bine???Pediatra mi-a zis sa ii fac zilnic..

Operatia mea e uriasaaaaaaaaaaaaa, acu am masurat-o si are 19 cm. Se vad capetele operatiei din chiloti.Eu ce vazusem la o fosta colega de a mea, era super mica operatia , sub 10 cm, bine era la un an jumate dupa...Am inteles ca se mai micsoreaza..da cat???ca a mea mi se pare super lunga..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ramonika,noi nu ii facem baie in fiecare zi,ii facem o zi da,una nu. De fiecare data cand ii schimb pampersul,o sterg cu vata cu apa. Si in fiecare zi,o sterg la ochisori si urechiute cu ser fiziologic.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

laura - si noi ne-am dat peste cap de i-am facut baie in fiecare seara, insa uneori serviciul sotului e de asa natura incat pleaca pe la 5 dupa-amiaza si vine pe la 10 seara acasa. cam greu de facut baie in asemenea zile. asa ca ma gandeam daca sar din cand in cand cate o baie, sper sa nu fie probleme (oricum nu se intampla mai des de 1-2 ori pe sapt.)
si daca e adormita la 10 seara n-as mai trezi-o pt. baie, ca dupa aia am de furca s-o adorm iar...

operatia mea are 13 cm si mi se pare lunga, dar tu cu 19 cm stai mai rau... de ce ti-au facut-o asa mare?
mai asteptam si alte masuratori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laurairina - eu stiu sigur ca dormim toti 3 f bine din cauza ca Iulian e in camera lui. Spun asta pentru ca a dormit la Revelion cu noi si a fost un chin. Dimineata nici nu-mi aduceam aminte de cate ori m-am trezit... din cauza ca adormeam alaptandu-l nu stiu daca a mancat de fapt sau nu, cat a durat etc etc nebunie, ce mai
De auzit il aud cand incepe sa vocifereze, stai linistita ca avem creierul programat sa reactionam instantaneu la plansul unui sugar (de aia ne irita si plansul altor copii cand ii auzim intamplator pe strada) si nu te teme ca ar putea plange noaptea la ea in patut si tu sa rupi patul cu somnul . La noi si tati il aude urgent cand incepe sa ceara papa. A, si nu am aparat de auzit, ca m-am gandit ca nu vreau sa-l aud de cate ori se foieste in patut; las usa deschisa si e f bine asa (in plus am 2 camere, se aude totul de oriunde ai sta prin casa nu e ca si cum as avea 10 camere si-mi trebe aparat ).
Eu zic sa incerci cumva ca sa poti sa dormi si tu cat de cat, si fetita.
Eu ma scol chioara de somn, dar in 10-15 min e gata papat si baga somn la greu, asa ca ma intorc fericita la patul meu. Iar daca nu adoarme chiar atunci, il las in patut si in 5 minute clar il ia somnul (ca l-am tot verificat )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

eu nu mai aud fiecare mormaiala de-a fiica-mii noaptea. m-am calit...
o aud cand vocifereaza mai tare.
in schimb al meu barbat aude cica fiecare chitcaiala... de aia s-a mutat in cealalta camera cica se trezea prea des...

Lumi - multumesc pt. raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramonika - in principiu o zi da una nu, uneori 2 da si una nu. Momentan, pana o incepe sa mearga de-a busilea sau cine stie, pana ne-om face un program si mai coerent decat e acum...
In rest, spalat la fundulet la chiuveta (asta nu cred sa mai tina mult ca e cam greut ) cu apa calda sau sters cu prosopel ud. Pe fata sters dimineata cu apa.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput