Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Mylady, insanatosire grabnica! si ce program frumos si-a facut Becca taa
Ionela, sa creasca mare micul crestin, deci gata..ati scapat si de stresul botezului!!
LauraG, ai un strumf taree frumusel!
Lavinia, bafta cu invatatul bebelui la programel de papa la 3 ore! Ar fi super sa il obisnuiesti..Parca ma bate si pe mine gandu sa ma apuc sa o obisnuiesc macar la 2 ore..la 3 ore deja e un vis..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
monis5 spune:
Laurairina - si eu ii dau lui Santiago cam la 2 ore ziua. Singurele intervale mari sunt cand doarme la pranz sau noaptea si atunci papa la 3-4 ore. Nu-mi fac nici o grija, asa cum a stiut sa-si faca program de somn, sunt convinsa ca-si va face si program de papa. Cred ca organismul lor stie mai bine decat noi si decat doctori ce si cat sa ceara ![]()
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Laurairina - si eu ii dau lui Santiago cam la 2 ore ziua. Singurele intervale mari sunt cand doarme la pranz sau noaptea si atunci papa la 3-4 ore. Nu-mi fac nici o grija, asa cum a stiut sa-si faca program de somn, sunt convinsa ca-si va face si program de papa. Cred ca organismul lor stie mai bine decat noi si decat doctori ce si cat sa ceara |
am si io o curiozitate, de mult tin sa te intreb, stiu ca Iulianu vostru doarme in camera lui..Cum faci sa il auzi noaptea?ai sistem de ala audio anume pt bebei, sau lasi usile deschise?
Stiu ca la un moment dat spuneai ca e tare bine asa, fiecare cu camera lui, caci asa nu il mai auzi cand se frichineste, si nu faci nopti albe cu el..Dar cum stii ca ii e foame?cand incepe sa planga?sau cum faceti??ca eu sunt tare curioasa..
Eu ii dau noaptea cand incepe sa se frichineasca si vad ca nu se mai opreste..Atunci o iau si ii dau sa pape, ca daca o mai las pana plange, se trezeste de tot si nu vreau,caci imi adoarme ft greu, cam dupa o ora si...Oricum ar fi,e inca ft obositor, caci o aud mereu ca se frichineste, apoi o iau sa ii dau sa pape, si o luam de la capat tot asa dupa fiecare ora sau mai mult..daca am noroc

Oare cand isi face si rechinila mea program macar de cate 3 ore legate si pe urma papa noaptea?????
rechinas in pozici
Romanitza_31 spune:
Lili_a 
Mercic fetele pentru pontul cu crema Petrini, o sa o iau si eu pt cazurile in care se irita (eu luasem bepanthene, dar daca ziceti ca nu are asa multi "balauri" Petrini, o iau pe asta!)
Laurairina, iti recomand babymonitor. Noi initial nu am vrut sa luam ca am zis ca il auzim si una doua ieseam si ascultam pe la usi...nu stateam locului deloc, asa cu babyphone-ul e super! si eu zic ca te vei odihni mai bine daca vei lasa pe rechinasa in camera ei.
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
Ramonika spune:
deci mai am de tras 
citind ce au scris laura si monis, care au copii cam cu o luna mai mari ca a mea, concluzionez ca mai am de tras cu alaptatul cam la 2 ore si multe treziri noaptea... 
deci si eu cam la doua ore, cel mai mult am vazut ca doarme cam 3 ore (Daca se poate numi mult
), de pe la 10 la 1 noaptea sau 11 - 2... cateodata, nu mereu...
azi noapte de la 2 la 4 a avut chef de vorba...
in schimb am dormit pana la 2 dupa-amiaza
cu trezirile de rigoare pt. alaptat.
si noi avem uneori problema mentionata de Romanitza - ne trezim cu hainutzele ude de la pisu... concluzia pe care am tras-o eu e ca din cauza ca e scutecul prea plin, mai ales spre dimineata il umple, cand is eu cheauna de somn si mai uit sa-l schimb...
apropo, mi-e mult mai somn la 8-9 dimineata decat la 2-3 noaptea, ciudat... 
ionela - felicitari pt. botez. si noi urmam sambata viitoare, cand vor fi intre -10 si -18 grade la Iasi, am innebunit cand am vazut pe yahoo...
nush ce o sa facem... 
cat despre lista de slabit, inca nu ma bag. am eu timp de slabit. inca e prea devreme...
oricum n-am de scapat decat de vreo 5-6 kile... 
DianaR - ai aprecieri si din partea mea, foarte utile sfaturile tale, te asteptam mai des. 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
Lumi_Richard spune:
LauraG,e o frumusete Nicholas!!! Si ce bine-i sta in costum de baseball!!!![]()
Lidia
,nu sunt mare fan al ceaiurilor. S-a trezit grasunica si m-am incalzit jucandu-ma cu ea.
My Lady,sa inteleg ca Becca doarme 12 ore??? Mie mi se pare f mult pt varsta ei...
Monis,si eu sunt de parere ca bebeii isi fac singuri program,dupa nevoile lor.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Romanitza_31 spune:
Ramonika, tocmai aici e baiul ca pampersul nu era plin ca sa dea pe afara..anyway, vad ca azi noapte nu s-a mai udat si nici azi!
My_Lady, eu am avut un pui de hemoroid capatzanos dupa nastere si l-am tratat cu ultraproct! a trecut intr-o saptamana! incearca si tu! plus ca eu ma spalam si cu ceai de galbenele din cauza epiziotomiei...or fi avut si galbenelele efect, stiu eu?!
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Lili_a ![]() Mercic fetele pentru pontul cu crema Petrini, o sa o iau si eu pt cazurile in care se irita (eu luasem bepanthene, dar daca ziceti ca nu are asa multi "balauri" Petrini, o iau pe asta!) si eu zic ca te vei odihni mai bine daca vei lasa pe rechinasa in camera ei. ![]() |
nu stiu daca crema asta Petrini preparata in farmacie o fi avand mai putini balauri...dar in mod sigur nu are pre multi parabeni ca cea din comert de la Farmec..

Cat despre mutatul in camera ei..inca nu suntem la casa noastra mutati, unde acolo avem si o camera pt ea. Trebuie sa o renovam complet si nu avem finante de nici un fel..

Asa ca ma bucur virtual pt Simina cand o aud ca acusica se muta la casuta lor, si ca sunt in plin proces de amenajari, mobilari..

rechinas in pozici
lili_a spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro lili si Sabina doarme cu noi in pat... nu a dormit nici o noapte la ea in patut, am mai pus-o ziua dar parca stie ca nu-i in pat si se trezeste in 10-15 min ![]() deci si tu folosesti aceeasi metoda ca Monis... clar o sa incerc si eu ![]() |
A mea ziua doarme in patut, n-are nici o treaba. Seara insa o inteapa
Dymomo
pt sanatatea lui Danut, sa gasiti in sfirsit un laptic care sa-i faca bine
lili_a spune:
| citat din mesajul lui gabitza35 fetelor, voua v-a fost virata pana acum alocatia copiilor? ca pt trusou si indemnizatia de nastere am programare la sfarsitul lui februarie pt ridicare, dar de alocatie nu stiu nimik si nici nu am nicio dovada ca am depus actele... |
eu am depus din noiembrie, am primit deja trusoul si indemnizatia, despre alocatie cica nu se stie ... Cam
astia de dau drumu la dosare