Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
lili_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coquelicot Mai, eu n-am inteles, astia sunt oferiti la protap, de mancare? Ca daca-i asa, nu-i rau ![]() ![]() ![]() mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
groh, da, la protap
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Mai, eu n-am inteles, astia sunt oferiti la protap, de mancare? Ca daca-i asa, nu-i rau ![]() ![]() ![]() mami de bebe MATEI (10.11.2009) |

aia sunt oferiti ca bonus , in cazul in care am slabit cumva sa nu fim 'subnutrite'
rechinas in pozici
RamonaCopot spune:

la gratar vreau si euRamona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
cristina_boc spune:
Rony, Krelia, Monis, multumesc de raspuns.
Eram cu supozitorul in mana sa-l "modelez", cand al meu bb a facut singur kk. Acum s-a linistit.
Va urez noapte buna. Inchid calcu' si il duc la sotu' in camera,ca altfel stau toata noaptea pe net. Asta e metoda mea sa nu stau la calc noaptea.
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
BoboMom spune:
Nu am apucat sa citesc tot, dar vreau sa scriu repede cat apuc, ca azi am tot fost pe fuga cu diverse treburi, ca daca a plecat mami...
Raluci, am sunat la consultantele in lactatie si am intrebat de marimea mameloanelor de silicon. Mi-a spus fata cu care am vorbit ca marimea e pur si simplu pentru sfarcurile noastre, bebeii n-au nici o legatura. Adica gauricile sunt la fel la toate, deci ei isi iau lapticul la fel. Si atata timp cat asimileaza bine in greutate, inseamna ca folosim ce trebuie. Eu il am pe cel mai mic, ca se pare ca sfarcurile mele sunt destul de mici in diametru
La clinica mi-au recomandat marimea asta, deci e cea buna pt mine. Asa ca nu tb sa le schimbam.
Diana, nu tin neaparat sa renunt la mamelonul de silicon, pt ca ne e bine amandurora cu el. Daca se intampla natural, bine, daca nu, il las asa. Adica eu incerc din cand in cand, dar nu vreau sa-l chinui. Si adevarul e ca si mie mi-e bine asa. Vaccinul de gripa l-am facut eu si tati, bebeii doar dupa 6 luni au voie. 
Mai scriu mai tz ca plange.
Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

astia sunt oferiti la protap, de mancare? Ca daca-i asa, nu-i rau