Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 asa..dac nu o fi prea tarziu vin cu update la listuta cu mamicile in actiune.. -RamonaC 95.4kg, idem, idem; incep sa ma enervez rau tare ca forumu merge ca ........ |

85.4Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
lili_a spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Mai nou am inceput sa ii fac masaj INAINTE de baie, si nu DUPA. Eu vad urmatoarele avantaje: - nu ii e frig, nu sta dezbracat si ud, e mai linstit si are mai multa rabdare, nu ramane cu ulei pe corp deci porii nu ii raman astupati si ii respira pielea mai bine, i se relaxeaza muschii proaspat masati mai bine in apa... |
Coque si eu fac la fel de la primele baite, ca nu statea deloc la masaj dupa baie ca ii era foame, si imi si place ca nu ramine cu ulei pe pielicica.
Nu te mai plinge de kg, ca tu esti inalta si la tine se distribuie mai frumos ca la noi astea mai pispirele
monis5 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 asa..dac nu o fi prea tarziu vin cu update la listuta cu mamicile in actiune.. -io -DianaR 70.2kg, idem, idem; -RamonaC 95.4kg, idem, idem; incep sa ma enervez rau tare ca forumu merge ca ........-Lili_a 56.2kg, idem, idem; -Lumi 53.9kg, idem, idem; -Cristina boc 74kg, target 60kg, 1.58m; -Smaranditza 71.4kg, idem ,idem; -Coquelicot 79.9kg, target 67kg, 1.76m; phiu..am terminat.. ![]() rechinas in pozici |
are cineva de luat:

sau

sau

???
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
monis5 spune:
hai ca ma apuc sa fac cap nou pana una alta ca sa postam si listuta cu kg - pana atunci la cum merge forumul poate mai ziceti ce e de facut la lista
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
lili_a spune:
laurairina sar'na de listuta, desi mi-e ca te cam bate Ramona C ca ai cam rotunjit acolo neste cifre... ![]()
ce tare e rechinasa epuizata, da de ce mai are manusi, tot nu te-au lasat babele sa-i tai unghiutele?
monisule nu da inca cu
in noi, ca nici nu ne-am apucat bine
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot [quote]citat din mesajul lui laurairina13 asa..dac nu o fi prea tarziu vin cu update la listuta cu mamicile in actiune.. -RamonaC 95.4kg, idem, idem; incep sa ma enervez rau tare ca forumu merge ca ......../quote] ![]() ![]() 85.4 |

Nu am facut-o cu intentie..sorryyy!!!

a vazut si Monis si ea stie care e adevaru adevarat, asa ca stai linistita

rechinas in pozici
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
![]() Nu am facut-o cu intentie..sorryyy!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a vazut si Monis si ea stie care e adevaru adevarat, asa ca stai linistita ![]() ![]() rechinas in pozici |

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
coquelicot spune:
Mai, eu n-am inteles,
astia sunt oferiti la protap, de mancare? Ca daca-i asa, nu-i rau

mami de bebe MATEI (10.11.2009)
shtephy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Pai nici Iuli nu plange des, dar cand o face, ii ajung lacrimile in barba una doua (el plange de la 1 saptamana cu lacrimi ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
Scuze ca m-am exprimat de parca Iuli e un plangacios
,stiu ca-i baiatel cuminteSi eu am observat in doua randuri mucus in scutec dar nu l-am asociat cu nimic iar de cand era Stefi bebe mic chiar nu mai retin.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui lili_a laurairina sar'na de listuta, desi mi-e ca te cam bate Ramona C ca ai cam rotunjit acolo neste cifre... ce tare e rechinasa epuizata, da de ce mai are manusi, tot nu te-au lasat babele sa-i tai unghiutele? monisule nu da inca cu in noi, ca nici nu ne-am apucat bine |
Dupa baita ii pun de obicei manusile o jumate de ora acolo..pana isi descopera iar pumnisorii si si-i baga in gura de mozoleste tot. .
AA...gherutele i le tai aproape zilnic acu
lu mama
Buna treaba cu aruncatu porcusorilor, abia am inceput si deja gazeluta de Monis arunca cu porcusori
rechinas in pozici

........