Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
lylyana.ion spune:
ref la trusou, alocatie nou nascut, alocatie lunara (eu sunt la sector 2)
am depus actele pe 30 noiembrie, pe 21 decembrie am luat trusoul 150 de lei, pentru alocatie nou nascut 230 de lei am sunat si astazi, dar sa mai revin...poate pana la sf lunii vin si banii
, iar alocatia lunara mi-a intrat pe card pe 15 ianuarie, 200 lei, aferent lunii decembrie.
intrebarea mea este: pentru luna nasterii nu se da alocatie? se da din luna urmatoare? sau depinde si de ziua din luna in care s-a nascut, pana in 15, dupa 15...? voi cum ati primit?
gabitza, pentru alocatia lunara mie mi-a pus stampila pe spatele certificatului de nastere cu nr de inregistrare si data depunerii
la semnatura gasiti toate pozicile noastre 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
monis5 spune:
Dienutze - ti-am trimis mail pe iahu. sper ca nu prea tarziu ![]()

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
lili_a spune:
Vad ca pe multe ne-a oripilat AFI mallul dar se gasesc destui care sa se adune acolo,horror, te freci in coate de oameni. Sotul meu s-a dus ieri cu niste musafiri din alt oras care vroiau sa vada un film la Imax si toate biletele pe luna asta sint vindute!!! Zici ca nu mai exista alte modalitati de recreere in orasul asta
He, he,cum ar fi sa se adune asa lume la Carturesti de ex ![]()
N-am iesit afara ca ninge peste cupchil si nici n-am unde impinge carutulprin zapada iar in brate ma rupe de spate, in schimb o congelez controlat la ea in camera ![]()
raportul de kile - 56.2. Ce-as minca o prajiturica... ![]()

Lumi_Richard spune:
raportul de kile: 53,9
Am scapat de 100g....
Ieri am bagat jumatate de praji de cioco-au adus nasii,si nu am putut refuza,dar,incepand de astazi,o sa fiu cuminte
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lili_a spune:
Mi-am adus aminte
: pt fetele ai caror copilasi sint sensibili si fac iritatii la fundulet sau care sinteti mai "eco"
- am gasit scutece Libero lotion free, fara gel in ele la Cora
krelia spune:
sar si eu cu o intrebare ![]()
...fetili din Bucuresti care luati galafor...voi l-ati mai gasit pe undeva?...se pare ca nu s-a mai adus si urmatorul transport e abia la inceputul lui februarie.....
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
dienutze spune:
Monis, o multime de pupici! 
Kreliuta, noi am ales asa: salau anatolia felul unu, felul doi: gratar de pui si gratar ceafa porc cu ciuperci la gratar, cartofi copti cu smantana si usturoi si salata, desert inghetata anatolia si apoi tort. De baut fiecare isi ia ce vrea.
Eu consider ca e suficient. Nu imi plac aperitivele de fel si nu am luat.
Aduc eu tortul si sampania. si se mai ia 10% spaga chelneri ![]()
Preturile sunt cele de pe site de la meniu normal. Am putine persoane intre 15 si 20, nu avea rost sa neociez.
Pe mine ma avantajeaza ca e cam peste drum de mine. (nu stau pe malul opus al lacului
)
Broscuta 
Mica mea minune:
Natalia Oana
(16.11.2009)
lili_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia sar si eu cu o intrebare ...fetili din Bucuresti care luati galafor...voi l-ati mai gasit pe undeva?...se pare ca nu s-a mai adus si urmatorul transport e abia la inceputul lui februarie..... |
La mine au la plafar, adica sapt trecuta aveau. Daca vrei sa-ti iau, da pm
Andrecluj spune:
Cuscrelu' Adica pana la urmatoarea destrabalare adevarata trebuie sa astept sa am varsta maica-mii? Ioi, nu-mi da vestea asta! Eu pana acum am trait prin dans, am respirat si uitat tot prin dans. Mamicile din gasca de prietene m-au linistit ca pe la 6 luni voi sta calma la club. Broscutza
Si bebeii alaptati natural au colici, de asta ma gandeam sa scriu ajutoarele si sfaturile primite pentru a termina cu uratii de ei.Am mai uitat sa spun ceva din ce a observat pediatrul. Sa nu scutur biberonul pe verticala. M-a pus sa o imbrac pentru iesire, sa ii fac de mancare, sa ii fac baitza, etc., adica mi-a placut la nebunie tipa. Cand ii scuturam repede repede biberonul sa se dizolve lp, a vazut ca o fac pe verticala si mi-a aratat cate bule de aer s-au facut inauntru, asa ca de atunci nu mai fac. Eu inca ma gandesc daca ma bag la lista cu fetele care s-au apucat de slabire, desi vad ca sunteti multe slabutze pe acolo. Pai am 62 de kg si nu vreau sa ma grabesc, ca doar ma pregatesc de bb2. Si apoi la Italica eram la moda la 65 de kg deja. Ramonika Am fugit si eu sa masor taietura si ma vad campioana, 9 cm e si e roz, joasa joasa, aproape ca nici nu se vede. De ce la unii o fi mai lunga, la altii nu? Chiara Ada, vita mia Chiara creste
krelia spune:
dienutz..sar'na de detalii. 
E super ca e foarte aproape de tine. Initial asa am cautat si eu..insa se pare ca pe langa mine numai carciumi care nu corespund...parca ma vad iar ca acum 4 ani cand cautam pt nunta......mai cautam, ca timp e, slava Dlui.
lili, ai PM ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali