Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
lylyana.ion spune:
experienta horror pot spune ca am avut si eu la cotroceni mall...tot dupa incaltari am fost, si am plecat doar cu un sutien de la c&a 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozici
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Andrecluj spune:
Buna dimineata la pranz, dau orice pentru o cafea tare, calda si dulce.V-am promis ca va povestesc despre sfaturile pediatrei, am vazut ca au interesat-o pe Mihamora. So: biberoane dr Browns, picaturi Alinan, "sport" inainte de baie si masaj cu ulei. Daca reusesc sa postez filmulet, o sa va exemplific "sportul" recomandat. Nu stiu care din solutiile astea a dat roade, cert e ca e a 5-a zi in care Chiara face kk zilnic, doarme noaptea 7 ore legate si nu urla dupa fiecare masa de colici. Feelingul meu e ca biberonul o ajuta enorm de mult, daca as fi stiut, nu as fi cheltuit milioane pe Aventuri inainte. In rest, pot spune ca suntem bine, desi nu ma gandeam ca dupa o petrecere intre fete pot fi atat de chiauna, zici ca-s babaciune rau. La "birtul" nostru de suflet a fost ciudat, in sensul ca nu mi-am putut da drumul. Nu stiu sa explic altfel, cred ca mamicile inteleg. E locul in care de peste 10 ani pot face ce vreau, fara sa ma simt prost a doua zi sau sa imi aud vorbe. De data asta am baut 2 pahare de coniac, am incercat eu sa dabsez dar ... vroiam acasa la pitica. Nu i-am observat pe baietii care ma luau la dans, nici pe cei care imi faceau ochi dulci ... foarte ciudat. In fine, am fost cu prietenele dragi sufletului meu, am primit iar 2 valize de haine si a ajutat psihic iesirea. Va pup, ma bucur sa le revad pe Stephy si pe cuscra , iar de Monis in mall ... rad numai cand imi imaginez. As fi vrut sa fiu acolo sa te vad.
Chiara Ada, vita mia Chiara creste
dienutze spune:
Neata si de la mine!
Azi imi lipseste de la iconuri tipul care se impusca in cap! Ala mi s-ar potrivi acum!
Am o durere cumplita de cap, astept pediatra la 4 sa imi intepe puiul
, si pana acum o jumate de ora am avut emotii cu niste adeverinte pt cic (in sfarsit am intrat in posesia lor, eram convinsa ca iau teapa!).
Trebuie sa pup si sa multumesc LaureiG pt raspunsuri, cred ca esti singura care a facut toate 3 vaccinurile, cum le vom face noi azi. Sper sa trecem si noi cu bine peste. Eu pot sa ma apuc sa plang de acum? 
Si a mea tot maxim 15 minute suge, de aia nu doarme mai mult de 2 ore, exceptie 3 ore, cand e f f obosita.
De baita, imi vine si mie inima la loc cand va aud. La cine mai povestesc de baita la 2 zile se uita ciudat la mine ca la o denaturata! Ca si de plimbarici. Cand imi cade mie bine si sa fie si frumos afara...Tare imi e frica de raceli!
Multumim cu intarziere de urarile de 2 lunite! Sa ne traiasca sanatosi si norocosi fulusorii nostri iubiti!
Krelia, da-mi voie sa iti dau o sugestie de locatie: anatolia, au site. Noi aici facem, mi se pare acceptabil. Meniul ni l-am facut noi, nu e cel de pe site. Au si parcare.
Mai fetelor...si eu care muream de curiozitate si de dor de duca spre cotroceni mall...m-ati lecuit!
Cezariana are 19 cm
, macar e sub linia chilotului.
Intreba o mami demult daca au venit rusii, inca nu! Alaptat exclusiv.
Fetelor va tin pumnii! Multa bafta cu slabitul!
Intru si eu in hora cand o sa arate cantarul doar 2 cifre.
Pup toate fetele! Sa avem o saptamana buna!
Mica mea minune:
Natalia Oana
(16.11.2009)
broscuta_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
despre ce? poate mai imi spuneti despre vaccin, guguloi ![]() Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere poze NOI cu bubu |
Pai spuneai intr-un post ca ti-a recomandat doctorul ceva si ai spusca faceti kk-uta si ceva de colici... sau nu am retinut eu bine
Noi inca nu am facut vaccin... urmeaza
krelia spune:
dienutze, mersic de pont....m-am uitat si eu pe site zilele astea...imi place ca are terasa...insa, ma gandesc ca eu cu luna aprilie...parca n-o sa am sanse sa fac pe terasa...cred ca va fi totusi frigulet...nici nu stiu.....pe de alta parte, cand am vazut ce preturi au la meniu....mi-am zis ca ori sunt eu inapoiata rau cu noutatile din piata..ori ei intind coarda
...
poti sa-mi spui si mie c emeniu ati stabilit (din 2/3 sau 4 feluri de papa) si la ce pret. Mersi inca odata! 
cuscrel....se pare ca gena de mama nu te-a mai lasat sa te dastrabalezi ca in vremurile tineretii
....las ca nu-i timpul pierdut si poate vezi ca la batranete o sa mergi cu ea si cu prietenele ei in club....ca...mai stiu eu cine
...
mare si drag!
raluci - si Raru a facut un mic guguloi, care acum este mai mut ca o mica zona mai tare...stia linistita ca va trece! 
asa....ca tot e luni azi, l-am cantarit si eu pe fi-miu...are 5,90 kg ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
broscuta_80 spune:
Daaaaaaaa, pai doarme fata si sotul nu e... d'aia am timp![]()
Va asteptam la vara fetele sa ne plimbam comorile impreuna!
Laurairina abia astept sa treaca vremea asta oribila sa ne dam intalnire pe falezaaaaaa

broscuta_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata la pranz, dau orice pentru o cafea tare, calda si dulce. V-am promis ca va povestesc despre sfaturile pediatrei, am vazut ca au interesat-o pe Mihamora. So: biberoane dr Browns, picaturi Alinan, "sport" inainte de baie si masaj cu ulei. Daca reusesc sa postez filmulet, o sa va exemplific "sportul" recomandat. Nu stiu care din solutiile astea a dat roade, cert e ca e a 5-a zi in care Chiara face kk zilnic, doarme noaptea 7 ore legate si nu urla dupa fiecare masa de colici. Feelingul meu e ca biberonul o ajuta enorm de mult, daca as fi stiut, nu as fi cheltuit milioane pe Aventuri inainte. |
Desi alaptez abia astept sa ne arati filmuletul.
Imi pare rau ca nu ai fost asa de "high" la intalnirea cu fetele tale, important e ca te-ai mai relaxat...

Nici eu nu stau linistita daca plec de acasa si las fata la mama; de ex. pana am ajuns la Constanta am sunt-o de 2 ori ( in vreo 40 de minute ) si radea de mine....
RamonaCopot spune:
Hello, rapid sa dau raportul 85,4kg. Am facut foamea zilele astea fara mama aici.
Va citesc, dar nu pot sa scriu deloc. Is cu el in brate si daca ma asez urla de parca l-as batea.
.
Eu cu sporturile nu le prea am, dar la ceva pt sani m-as baga si eu, ca daca o sa slabesc o sa ajung cu ei sa ii fac sireturi (acum is la stadiu de bretele
), asa ca ceva sugestii...?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
raluci_b spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui broscuta_80
Pai spuneai intr-un post ca ti-a recomandat doctorul ceva si ai spusca faceti kk-uta si ceva de colici... sau nu am retinut eu bine Noi inca nu am facut vaccin... urmeaza Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
ai PM

krelia- multam, m-am mai linistit, diana

Ralu, mami de
Remus Andrei
(8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Iulia Emanuela 26.11.2009