Fulgusori de nov-dec 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Shtephy, un mare pt tine
Dymomo, bine ati venit acasa! Multa sanatate micutului!
Ionela, sa va traiasca micul crestin! Asteptam pozici!!!
Ramonika, si operatia mea e lunga tare…17 cm
lavinia, broscuta, multumim

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Lumi, eu dupa cezariana am ramas cu o buca amortita... n-am ce radiografii sa fac dar sper sa-mi treaca ca e al naibii de nashpa
Sa vii cu vesti buneeeee!

Mergi la inceput

Vai fetelor, la noi e o vreme ca in seara de la "Poneiul Zglobiu"... Ma trec fiorii... nici nu se intelege daca e dimineata sau e seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

broscuta, probabil daca nu aveam ajutoare eram si eu prastie... asa cred ca dorm mai mult decat mamicile cu un singur bebelus si care nu au ajutor
cum spuneam , suntem in ture noaptea, adica ma culc la 10 cel tarziu pana la 3 dorm legat, sau ma culc la 3 dimi pana la 9...asa ca nu ma plang

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor,am sunat la clinica si,de fapt,e pana la 10 pt analize,nu 11 cum credeam eu! Voi merge doar la raze si analizele la sange raman pe maine,asa ca servesc frumos cafeaua si va invit si pe voi!

Broscutza,in timpul sarcinii nu-mi mai simteam degetele,erau foarte amortite,dimineata nici cana de cafea nu puteam sa o apuc,aveam dureri teribile....Dupa nastere,mi-a trecut amorteala din degete,dar am ramas cu dureri serioase la incheieturile mainilor...cateodata,cand ridic fata,mi se pune ca un fel de carcel,mi-e si frica sa nu o scap!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

broscuta, probabil daca nu aveam ajutoare eram si eu prastie... asa cred ca dorm mai mult decat mamicile cu un singur bebelus si care nu au ajutor
cum spuneam , suntem in ture noaptea, adica ma culc la 10 cel tarziu pana la 3 dorm legat, sau ma culc la 3 dimi pana la 9...asa ca nu ma plang

Dragos si Eva _30.11.2009

Oricum e clar ca ai o familie minunata, avad in vedere ajutorul pe care ti-l ofera. Ma gandeam ca mai tarziu poate o sa fie mai greu... sa ii inveti la vorbit, la mers.... eheee... D-zeu ne da putere cand e vorba de momente importante.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor,am sunat la clinica si,de fapt,e pana la 10 pt analize,nu 11 cum credeam eu! Voi merge doar la raze si analizele la sange raman pe maine,asa ca servesc frumos cafeaua si va invit si pe voi!

Broscutza,in timpul sarcinii nu-mi mai simteam degetele,erau foarte amortite,dimineata nici cana de cafea nu puteam sa o apuc,aveam dureri teribile....Dupa nastere,mi-a trecut amorteala din degete,dar am ramas cu dureri serioase la incheieturile mainilor...cateodata,cand ridic fata,mi se pune ca un fel de carcel,mi-e si frica sa nu o scap!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Pai eu am avut asa dureri in ultima luna... stii cum? abia reuseam dimineata sa le indoi ( simteam ca mi le-ar fi zdrobit cineva cu ciocanul toata noaptea ) si se cam invintisera incheieturile.
Insa eu am scapat dupa nastere de durerile astea..... m-am capatat cu buca insa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata! sau ceai de chimen pt cine pofteste
Eu cica sa-i fac program lu fi-mea, sa nu mai dormim de la 3 la 13 ca trece ziua pe linga noi... la 1 am bagat-o cu forta la somn, pina la 3 s-a frichinit, a mincat, iar s-a frichinit deci tot cind a vrut ea s-a culcat. Ca o eroina ce sint am bagat-o la ea in patut, unde a rezistat pina la 6. S-a trezit, a halit, si doarme de atunci!!! (fireste la mine in pat) Eu m-am sculat la 8 juma ca sa beau cafeaua (respectiv mai sus pomenitul ceai de chimen) cu tac-so si probabil ca o sa fiu zombie mai incolo in timp ce domnitza va fi fresh. Voi pe ninsoarea asta ii scoateti afara? Ma supara foarte tare sa stam toata ziua in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

lumi, broscuta mie acum imi amortesc miinile mai tare ca in sarcina, dimineata cind ma scol nu prea misc eu bine. Iar de amortit, mie mi-a ramas operatia asa, daca o apas nici nu simt ,nu stiu ce e mai bine sa amorteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

krelia, shtephy....where are you?

monis

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput