33 de ani...4 zambete si 4 inimi!
...Niciodata nu m-am "priceput" sa spun "La multi ani!"cuiva drag,cu atat mai mult ...lui!Ca niciodata nu am stiut sa arat ca ma bucur de un cadou,e o alta poveste...despre asta voi mai scrie altadata...
Despre felul in care se naste o mare iubire,s-au scris multe!N-o sa redau!...Probabil ca pentru fiecare sentimentul e unic si...dragostea se naste diferit.Asa ca...prefer sa nu scriu...ci sa vad!
...Inchid ochii si nu-mi pot aminti cand s-a nascut dragostea noastra...In noaptea in care ti-am intins bricheta si te-am rugat sa-i faci "flacara ucigasa"?In noptile dinainte...cand te visam???A trecut mult timp de atunci...Tu purtai o pereche de pantaloni pe care negi c-ai fi avut-o vreodata.Eu imi amintesc ca iti stateau foarte bine!Stii...eu te "cam vazusem"...nu era prima oara...Am recunoscut ca te si visasem!...
Daca invatam sa iubim sau ne nastem cu asta...n-as putea spune!Cert e ca o facem ,chiar daca uneori nu suntem atat de siguri pe noi!Iubim mult !Si o spunem prea rar!Din acest motiv m-am gandit la un alt mod de a spune "La multi ani!!"
La multi ani,dragul meu!Si pentru anii in care nu am stiut sa-ti spun ...Acum oare am stiut?...
Am mai pus un lemn pe foc(in soba noastra)..."mai stii???"Mai stii cat de tristi eram amandoi si cat de fericiti suntem acum?Mai stii cand ...
Vreau sa ramanem mereu prinsi unul de celalalt,ancorati intr-un zambet!Si daca tu ai fi lacrima care nu poate sa nu curga dintr-un ochi prea bolnav,nu te-as opri!Dar m-as "face" cumva crivat si nu te-as lasa sa aluneci pana nu m-as lipi cumva de tine!!!"La multi ani dragul meu!"Dincolo de sunete si de litere...si de tot ceea ce eu nu iti pot spune....Mergem mai departe...Timpul face cele mai frumoase picturi.Acestia suntem noi:http://www.onetruemedia.com/shared?p=907b310c046b0a4eac0645&skin_id=601
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Raspunsuri
An@ spune:
La multi ani! Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti 100 de ani!
mami de Ana (22 mai 2007)
incognito spune:
M-am logat special...V-am privit si mi-au dat lacrimile...Sinteti superbi!
LA MULTI ANI si multa,foarte multa sanatate!
Stii,trece dragostea dintre voi dincolo de ecran.Pe cuvint.
Cu mult drag,
Incognito
mami de Ioan si Ioana-06.01.2003
addinel spune:
la multi ani! sa fiti mereu la fel de fericiti, uniti prin zambet si prin spiritul vostru liber.
pupici
bobocel_07 spune:
Frumos mod de a spune la multi ani, imi place.Sa fiti fericiti si de acum incolo si sa vi se indeplineasca orice dorinta.La multi ani!
alexia_07
Rufus spune:
Ei, da, asta da!
Felicitari...si multa fericire!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Crinutz spune:
Nu intelegeam de ce 4 zambete si 4 inimi dar m-am uitat la voi si am inteles. Frumos ! Si ce copii .....!!!!
La multi ani !!!
ciarli spune:
La multi ani!
Sa fiti la fel de fericiti in veci si sanatosi!
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia