Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19
Raspunsuri - Pagina 7
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaluta Imi cer scuze k voi strica linistea aceasta printr-o postare dureroasa, dar una din colegele si prietenele noastre de aici are mare nevoie de noi. Este vorba despre MOKIKA a carei poveste o puteti citi pe blogul lui Angelique sau al meu ( de la semnatura). va multumim pentru orice mic ajutor! Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu |
VA ROG DIN SUFLET, DACA PUTETI AJUTA, NU EZITATI!!!!!!!!!!!!!!!
... Si familia mea a trecut printr-o mare cumpana, foarte recent...
Stiu prin ce trece Monica, am fost in acel iad (pe punctul de a-mi pierde sotul, tatal copilasilor nostri...), insa pt noi lucrurile merg spre bine, avem speranta ca totul va fi ok (nu a fost cancer, ca in cazul prietenului nostru Florin).
Pt Monica si Florin, lupta e mult mai grea..... cumplit de grea...
Va rog din suflet, haideti sa facem un efort si sa-i ajutam, macar cu putin, fiecare dupa puterile sale, pe Monica si Florin, sa lupte pt viata si pentru copilasii lor!!!
Michelle81 spune:
Danangie-LA MULTI ANI FERICITI!SA AI PARTE DE TOT CEEA CE ITI DORESTI!MULTA SANATATE;FERICIRE SI NOROC!!esti o MAMICA PUTERNICA;LA MULTI ANI MAMICA DE BAIETEI SUPERBI!
Minunea noastra mult asteptata
ancadragoman spune:
Dana LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Ninia81 spune:
La multi,multi ani Dana!Sa fii fericita alaturi de puiutii tai si sa ai parte de o viata plina de bucurii si evenimente fericite!
Visul nostru
irlandeza spune:
La multi ani DANA
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
danangie spune:
MICHELLE multumesc si aici ptr urarile facute de ziua mea. Scuza--ma ca atunci nu am reusit sa stau mai mult...erau cumnatii la mine si nu reuseam sa stau la calc.
ANCA iti multumesc si tie ptr urarile facute, deasemenea ptr cuvintele despre casa mea.
NINIA, DARIA, IRLANDEZA multumesc si voua.
IRLANDEZA ce mai faci? Cum e Rebeca? Mai povesteste-ne.O dai la gradinita?
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
danangie spune:
NINIA tu ce mai faci?
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
mamanati spune:
Buna fetelor,
Nu stiu daca ma mai tine minte cineva de cand nu am mai dat pe aici.
Noi suntem binisor...acum. Cami de vinerea trecuta are bronsita, dar e mult mai bine acum.Bebe din burtic da de stire mereu. Am fost la eco, doctorul a spus ca e bine, mai mic cu o saptamana. Inca nu stiu ce avem in burtic, zicea ca parca ar fi inca o fetita.
Dana, LA MULTI ANI! MULTA SANATATE, IUBIRE SI FERICIRE ALATURI DE SOT SI DE MINUNATII SI DRAGALASII TAI BAIETEI!
Michelle, si cu Cami am avut probleme de genul asta, nu este grav, nu te ingrijora. Sper sa fie doar atat. Multa sanatate!
Mcrissa, muuulta rabdare si curaj!!! Si eu cu Cami am plans foarte mult, desi parca avem experienta cu prima fetita, dar pana la o luna Cami plangea noaptea aproape nonstop. Uneori simteam ca cedez nervos! Dar trece si asta! Roaga-i pe cei apropiati sa te ajute. EU aveam mult ajutor din partea sotului si a mamei. Ma bucur ca e mai linistit Vladut acum.
Pupici de la noi si noapte buna.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+
mcrissa spune:
Am fost si noi la controlul de o luna.Bebe a crescut bine, are 4850 de grame si 56 de cm.
Pediatra l-a ascultat pe bebe la inimioara si are un suflu, ne-a dat sa facem ecografie de cord.I-a luat si sange pentru ca i s-a parut foarte palid si are hemoglobina 9.Sunt foarte suparata, nu imi mai arde de nimic, sunt speriata rau sa nu aiba ceva la inimioara.In plus de asta doctora spune ca Vlad respira foarte greu, ca e un efort pentru el sa respire.Cred ca bebe m-a simtit ca sunt suparata ca plange foarte mult in ultima vreme si eu ma chinui sa-l calmez ca dr a spus ca plansul ii ingreuneaza si mai mult respiratia.Cand i-a luat sange mie mi s-a facut rau.Pe 18 avem ecografia.Ma rog la Dumnezeu sa trecem cu bine peste toate.
Va pup si multa sanatate.
Mami fericita de bebe Vlad
Atat sunt de mare
Puisori
Bebe Vlad
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia