Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19
Raspunsuri - Pagina 5
Ninia81 spune:
Buna dragelor!
Dana, Mcrissa sunt superbi copilasii!
Eu am luat azi rezultatele si la analizele din ziua 15 si au iesit ok. Mai am lunea viitoare si pe cele din ziua 21 si vedem...
Visul nostru
mcrissa spune:
Ninia in ziua 21 parca se face progesteronul, nu?ca mie imi iesea mereu in limite, dar pana nu am luat progesteron dupa ovulatie nu am reusit sa raman insarcinata.tin pumnii sa reusesti cat mai repede, ca uite io facui copil la batranete si sunt asa stresata si obosita, stiu ca la tinerete ti se pare mai usor
Bebe ma face sa ma razgandesc sa mai plec.Nu a plans deloc de aseara, e asa cuminte, mananca, sta putin, doarme.I-am schimbat si picaturile de colici, ii dadeam Infacol si acum ii dau Bonnisan, poate ca ii prieste mai bine.imi mananca la trei ore, trei ore jumate si manca pana ieri la doua ore jumate, maxim trei si mananca mai mult.parca vrea sa spuna sa nu plecam, offf mi se face inima bucatele.
Mami fericita de bebe Vlad
Puisori
Bebe Vlad
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danangie spune:
CRIS tocmai ma pregateam sa-ti scriu ca ai facut o alegere buna sa pleci la mama ta cand am vazut de fapt, ca te razgandeai...ce-ai mai facut? Ti-ar fi prins bine un pic de ajutor...si tati sa stii ca sigur se va odihni putin si va vedea totul cu alti ochi si va infrunta cu alt spirit viata de tatic.Stiu ca iti este greu....dar nu e ptr totdeauna,nu? deci, pana la urma ai plecat?
Eu vreau sa-l dau pe Alessio la gradinita.Tot am fost sa caut una buna si nu gasesc. Am fost la una.....unde educatoarea avea si pe copilul ei acolo.Si am stat cu Alessio cam juma de ora pe acolo ca sa vad daca i-ar placea.....si copilul la educatoare era pus in premergator.....copil de 6 luni jumate.......deci, noi aveam juma de ora de cand eram acolo si copilul ala tot in premargator..uitat....lasat de izbeliste....avea mainile rosii-vinetii si erau bocnaaaaa.Saracutu' incepuse spre sfarsit...ianinte sa plecam noi...sa planga...cu asa niste lacrimi.....inteleg ca educatoarea era ocupata cu unu pe acolo..un furnizor...dar sa-ti lasi colilul de 6 luni acolo......cand spatele lor nu este atat de puternic sa reziste atata amar de timp in fund. Si mi-am zis: daca asta are asa grija de propriul copil....imagineaza-ti cum ar avea grija de copilul altuia.Si deci am taiat de pe lista acea gradinita. Pe urma, azi am fost la o alta gradinita....veche....si nu-.mi placea ca sala de mese era asa un hol.....aproape de intrarea in gradinita.....in care au l-au transformat in sala de mese.....locul de activitati si de joaca...mic de tot.....pai facusera ei ca un fel de tarc....unde trebuiau sa stea 8-10 copii....foarte inghesuiti....si pe un covor subtire unde era pus direct pe ciment...nu tu un linoleu....parchet.etc......naspa tare...si mi-am zis ca gradinitele de la noi sunt mult mai faine. Si deci....sunt inca in cautare.
Ieri am fost singura acasa ca Alin a lucrat toata ziua.Ziceti si voi daca nu sunt o super mama . Am facut curatenie in toata casa, aspirat spalat pe jos, am strans rufele de la uscat si am intins alte 2 masini de spalat......am fost afara cu copiii si pe deasupra am facut si mancare. Sa nu mai zic de faptul ca Alin cand a ajuns acasa, copiii erau mancati, baiti si gata de culcare .
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
mcrissa spune:
Dana chiar esti o super mama, parca deja te vad robotind prin casa.sa sti ca te iau ca model si prind si eu curaj.si cat imi e de greu acum mintea mea tot zboara la inca un fratior/surioara pentru bebe Vlad.Mi se par atat de deliciosi baietii tai, imi vine sa musc din einu stiu de ce, dar cred ca daca voi mai face un copil va fi tot baietel.
Noi am plecat aseara la mama, m-am hotarat seara tarziu, ca nu prea vroiam sa plec, dar tati nu mai poate de oboseala si am zis sa il mai las si pe el sa se odihneasca.aici tot eu stau cu bebe, dar are cine sa spele biberoane, sa calce, sa faca de mancare si poate mai fur si eu o ora de somn seara cand termina mama serviciul si treaba in casa, asa sunt mai pregatita pentru noptile nedormite cand vad stelute atunci cand ma trezesc.
michelle mamica lui bebe Lukas, care seamana la freza cu Vlad al meu, sunt haiosi rau amandoi
Mami fericita de bebe Vlad
Puisori
Bebe Vlad
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Michelle81 spune:
Buna fetelor..
Am fost azi cu Lukas la medic...Lukas se pare ca are ceva probleme despre care nu pot vorbi acumimi vine sa plang intr-una...vom merge intai la altii doctori si cand ma vor asigura ca totul se va rezolva voi intra sa va spun...sunt foarte suparataDoamne ajuta sa se rezolve totul!
Minunea noastra mult asteptata
szivarvany spune:
Michelle, suntem alaturi de voi, sper din tot sufletul sa nu fie nimic, dar absolut nimic grav la puiul tau iubit.
Eu sunt inca cu inima franta pentru David al lui Leditia si parca sper ca totul a fost doar o greseala.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Michelle81 spune:
Pediatrul spune ca nu e grav dar stiti cata incredere am eu in cuvintele unui doctor...
szivarvany spune:
Mergi cu incredere, Michelle si fa tot ce crezi tu, noi tinem pumnii stransi-stransi sa fie doar o sperietura
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Ninia81 spune:
Michelle, scumpa, m-a sagetat mesajul tau. Nu te mai vazusem plangand de atata timp...Of, Doamne! Sper sa nu fie nimic grav. Ai incredere in Bunul Dumnezeu!
Visul nostru
Michelle81 spune:
LUKAS are capusorul la spate putin denivelat/plat nu este perfect rotund si pediatrul ne-a dat trimitere la fizioterapie...eu m-am speriat va dati seama,tinand cont ca ingerasii mei au avut probleme la capusor ...nu stiu ce sa zic...doctorul a spus ca l-am tinut prea mult pe o parte de aceea este asa...vreau sa imi confirme un specalist ca este totul ok...totusi mie imi este frica ff tare...sper sa nu ma credeti exagerata dar va spun ceea ce simt...nu am cum sa ascund frica asta...