Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
honeybaby spune:
Wow poate era un model special de iarna de era asa gros
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
castelanaC spune:
Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Desi tremur toata, trebuie sa dau vestea de la Diana:
Am nascut pe 16.01 la 0.55, dupa o hemoragie masiva si 3 lesinuri.Dr.m-a operat in 10 min. Bb Alexandru are 2900g la 35s fix si acum respira singur, peste noapte a fost ajutat. Ma doare sufletul ca nu l-am vazut inca, m-au tinut in reanimare, am facut constrictie laringiana dupa anest totala.Am perfuzii cu sange si plasma,Hb 4. In curand ma muta la postoperator si abia astept sa imi alaptez iepurasul. Va tin la curent cu tot si va multumesc din suflet pentru tot.
Bine ai venit pe lume bebe Alexandru!!!
Refacere rapida mamica eroina, laptic mult si te asteptam printre noi.
Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
felicitari Dianaaaaaaaaaaa!!!!
Prima noastra mamica de iepurasi!
Esti o eroina ca ai rezistat pana acum, refacere usoara si rapida, bebe Alexandru sa fie sanatos si mancacios!
Iti doresc tot binele din lune!castelana fericita 28+
castelana fericita
28+ 
dayanara spune:
denisa uite si pt honey :))
http://www.pettravelcenter.com/img/products/OH00587_-_Pet_Sling_with_model.jpg
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
Dragi fete viitoare mamici de iepurasi,
va multumesc din suflet pentru sustinere, multumesc din suflet pentru rugaciuni si pentru toate cuvintele frumoase.
Sunteti asa de dragute!
Scuze daca-s in stare mai de chec ploastit dar vestile despre iubita mea mama nu-s bune, se pare ca s-a instaurat pareza deja, ramane sa asteptam cica si sa vedem ce zic medicii in continuare.Acum cautam solutii si variante, etc, tata este si el in stare de soc ( si bunica a cazut saptamana ata si si-a rupt soldul...)
Scuze daca nu scriu zilele astea asa des, am intrat acum o tura si tare m-am bucurat pentru Diana, de asta am si intrat sa scriu 2 vorbe de felicitare pentru ea, mi s-a strans oricum pielea pe mine sa stiti!
Va pup si scuze, nu vreau sa intru acum in detalii ce si cum ma simt, oricum mergem inainte.
va pup si sarcini usoare si sanatate mai fete dragi!!!!!!!!!!
multumuesc inca odata!
castelana fericita
28+ 
stefimic spune:
Sa fii snatos, bebe ALEXANDRU, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii.
DIANA tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic pentru pui mic si felicitarile mele pentru curajul de care ai dat dovada.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
34+
IOANA
briza_marii spune:
Honey probabil ca o fi fost un "om de bine". Ce m-a socat mai mult a fost reactia politiei de la Udriste (fetele din buc stiu) cand am anuntat furtul. "A...pai va duceti la politita pe raza careia s-a desfasurat furtul, raportati, si cu dovada de la ei mergeti in Pipera sa va faceti altul". "Pai de unde sa stiu eu dom'le ce politie e acolo" Le zic strada unde s-a inmplat sa imi spuna ei ce sectie de politie e acolo si unde o gasesc. "A..pai noi nu stiu ce sectie e acolo"
. Simteam ca explodez, si tocmai imi vien o idee "Si daca declar ca l-am pierdut noi de cascati ce suntem??". "a..pai e mai simplu asa..ca va duceti direct in pipera, declarati pierderea si va face altu in 2 ore"... Si uite asa "ne-am pierdut" numarul de la masina!
27+
Eric Mihai
honeybaby spune:
Roxana- ala ar fi mortea pasiunii pt Honey. Pai cum nu-si murdaresca ea labutele si sa nu mature strada cu blanita ??? Nu mai zic de stresatul si saritul pe toti cateii mai mari de 50 de cm din cartier ( aia mici nu sunt de ea)
Ca sa nu mai zic ca are aproape 8 kg.
Cand era mica o tineam intr-o gentuta asemanatoare. Cand obosea sau cand urcam in autobuz o puteam acolo. Pana si la munca o luam cu mine cand nu avea cu cine sa stea.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:
Castelana - sanatate multa mamei si bunicei
.
Briza - ca intotdeauna politia romana mai mult incurca decat ajuta. Eu am avut noroc de fiecare daca de politisti de treba si cu ceva creier. Dar nu am intrat prea des in conctact cu ei.
Ba asta vara m-am certat urat cu unii in parcare. Dar nu se pune.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
freedelia spune:
Am scris un mesaj super lung, dar l-am pierdut si nu mai retin nimic din el.
Diana -- felicitari, sa fiti sanatosi amandoi, sa creasca bebe ALexandru mare, sanatos si frumos, sa ai laptic din belsug si sa fiti o familie fericita!
Azi a fost o zi plina pentru noi -- ma pregatesc sa fac o baie, Coleman isi face bagajul, ca maine pleaca iar si dupa cermin io cu baia si el cu bagajul, cred ca ne bagam la un film si apoi la culcare.
Va pup!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Denisa parca tu ai depozitat hainutele bebelunei in pungi de-acelea care se videaza. De unde le-ai cumparat? Vreau si eu.
Mihaela
29+ si
Elena Maria (9 aug 2006)