Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

I-am trimis si Andrei mesaj sa ii spun de primul nostru iepuras si sa o intreb cum e. Mi-a raspuns asa(in afara de felicitarile pentru Diana):

Noi cu tratament, incercam sa il mai tinem pe bb la caldurica.Acum ca stiu ca a fost sparta gheata de Diana ma cuprind niste emotii!!!O sa fie bine pentru toate burticile de iepurasi!Va pup pe toate 100 si ceva!

Azi nu am facut nimic. Merg si eu la bucatarie sa gatesc ceva. Daca mai am vesti va anunt.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Doamne ajuta, ANDREI sa fie bine si cu bebe-le ei si sa nasca fara probleme!

Ce emotionata sunt!!!

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Azi m-am sculat greoaie si umflata. Si culmea, dupa ca eram asa, mai aveam si chef sa mananc si credeti ca m-am abtinut? Nu. Asa ca, acuma am mai multe motive sa ma plang.
Mi-am facut o cafea ca poate ma redresez nitel. As vrea sa fac mancare sa spal si sa fac nitica ordine prin casa ca de maine iar incep cu drumurile.
Saptamana viitoare am 1000 de planuri si nu stiu cate voi reusi sa duc la sfarsit, dar tot pe drumuri sunt.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Lipsesc si eu o zi si uite ca am ratat prima nastere in direct. Acum stau si plang..nu imi vine sa cred..primul nostru iepuras!!
Bun venit pe lume Alex. Sa ai o viata frumoasa si sa iti faci parintii mandrii de tine! Felicitari Diana pt tot curajul tau, si refacere usoara!

27+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

De fapt ma apucasem sa scriu mesajul asta cand am vazut vestea despre Diana:
Ieri am alergat de nebuni o zi intreaga ca ne-au furat numarul de la masina si dai si umbla sa il facem. Singurul avantaj a fost ca pe perioada cat am asteptat sa se faca nou nr, am fost in Carff Baneasca si am mai cump hainute de la Tex (erau reduceri de 50%), "piloti" de unica folosinta, pompita de nas, termometru de corp

Ella sa ma inec cu cafeaua nu alta doamne ce nebuna esti!!
Oana lasa ca o sa stea sotul cu tine acasa in primele 5 zile( ca e dreptul lui de la stat). O sa vezi ca dupa o saptamana nu o sa mai fie asa rau cu taietura si o sa te poti descurca. la fata.
Vio iti spun si aici: lasa mama ca si asa ai mult de lucru acum in perioada asta. Stai tu cumintica si lucreaza din pat. Sa vezi ce bilanturi "pe profit" le faci la toti
Castelana doamne ajuta pe mami tau sa isi revina cat mai repede

Legat de case prioritare in magazine..Si eu am avut parte ieri de o familie in varsta care avea ditamai carutul si care stateau bine mersi la casa de gravide ..si eu in spatelel lor..si in spatele meu o dna cu un copil in carut.. Ce ma enerveaza e, ca in masini si metrou nu aud decat cat sunt de nesimtiti tinerii din ziua de azi..hai ma lasi! Ca mai mereu vad tineri care cedeaza locul, dar niciodata nu am vazut un varstnic sa nu se impinga, sau sa tina cont de o femeie gravida sau cu bebe in brate

27+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cred ca urmatoarele agitate vor fi pt andra:) dar si ea a avansat destul si bebe sigur va fi bine

oana multumim pt vesti

azi la piata am vazut o mamica cu un bebe in sling din ala gen babasling sau tub , cu catarama care se regleaza, dar era foarte gros
deja eu n.am ce face cu el in aprilie

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Sunt interesante sling-urile sau marsupiul, dar eu nu as putea sa-l folosesc din pacate. Am ramas cu o durere de coloana nasoala de tot de la prima sarcina si n-as putea cara in brate mult timp ceva.
Tot la carut ma rezum, eventual sotul sa se uite la ceva de carat in brate, desi el manevreaza mai des carutul decat mine.

Mergi la inceput

miria pai din cate am inteles sunt indicate slingurile sau wrap tocmai pt ca nu afecteaza coloana si nici nu iti da dureri de spate ca si cum ai tine copilul in brate fara ele mult timp
eu in schimb la cat am vazut ca e de gros nu cred ca.l mai iau

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

briza_marii- Cum sa-ti fure nr de la masina . Ce prostie !!! Ce or vrea sa faca cu el ??!!
Sotul are 5 zile libere dar 3 le sta mamica in spital. Asa ca raman doar 2.

Si eu ma gandesc ca o sa fie greu in primele zile. Desi am si mama si soacra aproape inafara de tinut de vorba si stresat cu sfaturi nu cred ca ma vor ajuta.
Probabil ca o sa le fac un "program" . Adica vine 2 ore , si face mancare, imi aduce cumparaturi si scoate rufele din masina etc. La dat cu aspratorul nu cred ca pacalesc pe nimeni. Nu venit si stat pe capul meu. Oricum nu pot sa dorm cand stiu ca e cineva la mine, mai ales ca nu stiu unde sunt una alta in casa.

Ma amuza cand vin la mine si incep: nu mai ridica aspiratorul, nu-i mai face lui honey baie ca e grea si stai mult aplecata, nu te mai duce singura la cumparaturi ca e greu carutul, nu te mai urca pe scaun sa speli geamurile ca poate cazi etc....
Asta in timp ce stau in fotoliu si se uita la mine. Pai bine, daca eu nu le fac cine puii mei le face ???

Roxana eu zic sa-ti iei o bucata de material si iti faci wrap. Daca nu gasesti pe cineva cu maisna de cusut sa ii faca tiv il faci asa ca nu se destrama. Macar in casa te poti folosi de el, unde banuiesc ca ai aer conditionat. Sau seara la plimbare.
Eu daca e nevoie o pun doar cu scutec direct in wrap.
Noroc ca eu si vara sunt rece la reptila. sper sa nu ne incalzim prea tare una de alta.

Oana mesagerul nostru. Ma bucur ca Andra si bebe sunt bine. Sa mai stea bebe la caldurica. Andra nu-mi da emotii si tu asa de curand ca lesin

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

denisa pai probabil ca tot din material simplu merge, cel putin vara
nu e problema de aer, ca in casa il tineam si pe ivan in carucior sau in scoica, leagan ceva se gaseste, eu ma gandeam la iesit pe afara , la cumparaturi repede, bebe in sling si ivan de mana, dar ala de l.am vazut era materialul genul de cosmonaut din ala de ski :))

POZE

Mergi la inceput