Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)
Raspunsuri - Pagina 20
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina va zic eu ce face. Are saracuta ceva buba la Tz, da e experta si ignora. bebe Alex suge foarte bine, e constiincios:) Dureri de retragere a uterului cat cuprinde...va previn mamicile de bb 2 ca sunt mai intense ca la bb 1, da asta e. Incercati sa nasteti natural, ca pe uter taiat sunt cam naspa Vestea buna e ca trec:) Dar forma Piciulikai e buna de tot, adrenalina nasterii si bucuria isi spun cuvantul. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Are mare dreptate Sabina. Eu am nascut prin cezariana, de doua ori. La primul copil nici nu ziceai ca am avut cezariaza, in schimb la Andrei incercam sa fiu cocos insa ma chiriceam de durere. Si chinurile au durat vreo saptamana.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Papanash, ce tabar la vasrta asta, sa fim seriosi. Sanatate lui Adi, ooof. Valentina, si eu vroiam sa spun sa investighezi giardia din sange, plus oxiurii. daca iese totul ok, atunci trebuie pur si simplu sa te detasezi. Ea are feluri de mancare preferate?Orice, chiar si prostii la punga. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, daca tu stii unde pot sa-i fac giardia din sange eu iti pup piciorusele! Ca am cautat in tot Bucurestiul si peste tot mi-au spus ca se face numai din scaun si nu din sange. Ma gandeam ca tot vreau sa-i fac cateva analize de rutina si daca tot o intepau i-as fi facut si analiza asta.
Inainte manca cu foarte multa placere supa cu fidea sau crutoane(supa verde ca la gradinita cum ii spune ea) si fripturica cu sos si piure. Acum greu mai gusta si din astea.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
daca nu s-a dus hardul de la PC le mai poti salva, eu am reusit duminica sa recuperez toate pozele, spre fericirea mea, eram disperata ca am pierdut tot 1-2 ani Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |

hardul s-a dus la leptop
de asta ma si costa vreo Ł700 sa il trimita nus` unde sa scoata pozele
la pc nu era hardul,era doar virusat insa cand am ajuns acasa cu el,nu mai era nici o poza,toate au fost sterse,si de ce nus` fiindca le-am zis clar ca vreau pozele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui papanash l-am pacalittttt, am facut impreuna suc de portocala si l-a baut cu paiul, nu inainte de a strecura in prima cescuta doza de antibiotic. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Bravoooo, Adi!!!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Erina, Magdaz, Gabi, Danielle, 
Sim, tare dragutel Fafanu tau!
Yaia, buna-buna si reteta ta, diseara vreau sa o incerc!
Mandarinutza, crede-ma ca nu o fortez deloc. Este adevarat ca o rog sa manace, uneori prea insistent dar de fortat nu o fortez deloc. O chem la masa cu lautari ca altfel nu vine, nici nu ia prima lingura de mancarica , ca deja s-a saturat.
Am sa incerc si sfatul tau ,poate reusesc sa o determin sa mai puna gura pe ceva.
Sabina, tu cum mai esti? Azi- noapte am visat ca aveam 12 Hg si ca eram rumena in obrajori si zburdam de veselie!![]()
Simona, poate ca ma stresez eu prea mult, vis-s-vis de Alexandra, daca ma gandesc bine are cu cine sa semene si eu cand eram copil o crizam pe mama prin faptul ca nu mancam cu zilele si traiam doar cu aer. Acum vorba maica-mii roata s-a intors !
Roxana, ma bucur sa aud ca ati petrecut frumos la munte si ai mai lasat si tu problemele la usa si te-ai simtit bine.
Bataile sunt la ordinea zilei la noi, dar incerc sa privesc partea buna a lucrurilor. Poate sunt eu prea obosita si de-asta dramatizez prea mult. Fiind singura cu ei plus toata gopodaria in spate uneori vreau sa am liniste si atunci cer prea mult de la ei. Uit ca sunt doar niste copii. Cat priveste nemancatul Alexei nu ma indur sa o las nemancata.Am lasat-o o data si m-am invinovatit mult pentru asta, numai gura este de mine.
Copro a iesit negativ acum vreau sa-i fac o analiza se numeste antigen giardia sa vedem cu iese asta. Anemie nu are, are 13 Hg. In afara de problema asta cu mancarea este sanatoasa tun, Doamne ajuta nici racita nu mi-a mai fost de multa vreme. Interesanta cartea , poate ai posibilitatea sa o scanezi si sa o postezi pe mail sau sa-mi spui titlul si editura.
Emotionanta intalnirea dintre Andrei si bebe Ioana! E atat de frumos sa vezi cata dragoste poate fi intr-o manuta de om!
Marunzika, bine ai revenit de prin drumetii. Asemenea urari le intorc inzecit cate voi! Imi pare rau sa aud de problemele Energiei, refacere rapioda si sa auzim de bine cat mai repede! Sanatate maxima tie si sotului
Cecilia, felicitari nazdravanului!
Greyeras bafta de acum incolo
Sabina, succes la doctor!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
papanash spune:
cum v-am zis,m-a apucat vrednicia.am sters geamurile pe balcon, se face mult condens de cand am mutat caloriferul pe balcon si sterg geamurile la cateva zile. In vrednicia mea am sters si gresia, dand la o parte mocheta de pe balcon vad ca s-a format mucegai pe sub ea
,deja a inceput sa se inegreasca. cu atatea deodorizante de camera nu se simte mirosul,dar e totusi mucegai...voi cum va descurcati cu condensul din casa ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Roxana, m-ai destresat pe ziua de azi, multe
.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
aveti un pic de rabadare ? vreau sa fac capitol nou.
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, eu in feelingul tau cred |
Atunci sa-ti spun ca filingu' meu zice ca tu in Februarie nasti. Parca si globu' Magdei tot asa spunea!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)