Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)
Raspunsuri - Pagina 18
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Aruncai si eu un ochi pe la voi. A dat domnul si am inceput sa mai citesc pt ultimul raport de la doctorat
. Am intrat in legislatie si m-a luat durerea de cap...Ufff, greu domeniu.
Mi-am facut si eu programare azi pt sapt viit la dr cu care am nascut..poate ma destupa si pe mine cu galma aia de buric care ma doare la menstruatie...Din 10 medici nici unul nu a stiout sa-mi zica. Da, 10 medici ati citit bine
.
In rest bine sanatosi, sa ne fereasca Dumnezeu de porcina. apropo, doctora mea mi-a recomandat vaccinarea si eu am ales nu....Cine mai ma intelege, platesc sa-si dea cu parerea, si tot ca mine fac
.
Cris e tot mai vorbaret, iubaret si s-a schimbat tare mult in bine de cand e cu Sanda. Doamne ajuta, ca a suferit tare rau cu dementa aia.
Va pup si ma bag la somn!
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata!
Ce fac mamicile mele preferate?
O
ceva?
Va pup si va doresc o zi super!Dati ignore la vremea de afara(cele care mai sunteti cu prichindeii acasa,bucurati-va
)!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina spune:
eu una ma duc don nou la dr, de data asta la ORL.
cred ca ma credeti ca m-am plictisit ingrozitor de sportu asta:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Yaia, o sa pun vreo 2 filmulete pentru exemplificare |
Sim, eu inainte sa vad filmuletele nu te cred!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Sabina eu una ma duc don nou la dr, de data asta la ORL. cred ca ma credeti ca m-am plictisit ingrozitor de sportu asta:D Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui magdaz Yaia, globul meu ca al meu...mai interesant e ce are de zis "globul" tau. |
Pai e bine cum a prezis globul tau. Eu ziceam de filingu' meu, care eputin altul. La Tudor sora-mea zicea la fel, ca o sa nasc mai devreme, dar filingu' meu a stiut ca vine EXACT la termen si asa a fost. Acum sa vedem daca mai functioneaza filingu'...dar si prezicerea ta e buna, imi convine. Acum vorba ta, tot "globu'"
decide...si e ditamai globu'!===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui greyeras Fata mea doarme asa ca am timp de stat pe forum. Azi am avut o zi mai agitata, ca sa spun pe scurt am fost sambata la un interviu, azi m-au sunat ca sa ma duc de maine, dar mai am o oferta si de la vechiul loc de munca asa ca nu stiu ce sa fac, le pun in balanta. La fel si cu Adelina, am gasit pe cineva sa stea cu ea, acum ramane sa ma hotarasc eu. Doamna in cauza este mama sotiei verisorului meu (ca in telenovele), deci ar fi cineva cunoscut si mi-au recomandat-o cu caldura sora mea si matusa mea, dar pana nu o cunosc si eu nu stiu ce sa zic, am stabilit sa ne vedem vineri. asa ca sper ca de la 1 februarie sa incep munca. Ma duc sa ma intind ca imi vajaie capul, inca nu stiu ce sa fac. |
Eu sunt convinsa ca o sa iei hotararea cea mai buna. Vezi ca se aseaza toate cu ceva rabdare? Hai ca suna bine!
mandarinutza spune:
Sabina, mult succes la doctor!
Sim, am admirat si eu pozele cu Stefan, e tare frumusel si probabil la fel de jucaus.Tu arati fff bine mamico, tine-o tot asa. Mi-a ramas ochii la standul cu covrigi.
Papanash, multa sanatate lui Andrei. Pupam micutul bolnavior.
Dar pozele cu Alex, unde le vad si eu, ca pe contul comun de yahoo nu le-am gasit?
Greyeras, mult succes la reintoarcerea la job si acomodare usoara Adelinei cu doamna care va sta cu ea.
Eu azi o sa ma duc la control si la eco, caci ieri nu era dr mea. Va mai dau vesti cand ma intorc pe la pranz.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Dar pozele cu Alex, unde le vad si eu, ca pe contul comun de yahoo nu le-am gasit? Eu azi o sa ma duc la control si la eco, caci ieri nu era dr mea. Va mai dau vesti cand ma intorc pe la pranz. |
Erau 3 linkuri la 3 poze incarcate pe contul comun al papanasilor parca...gasesti linkurile in subiectul pt. Picea si Gabi de la Nasterea unei stele...ceva cu de mana sau impreuna in titlu...
Sa vii cu vesti excelente!