Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Acum e musai sa dau fuga cu fata la Mc ca ma intalnesc cu prietena mea si piticul ei asa ca intru mai pe seara.
Apropo azi asteptam si fotoliul, ni l-a comandat nasa de pe net e de la bertoni si e tare frumusel.

V-am pupat, o saptamana frumoasa va doresc!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Noi am ajuns cu bine acasa, insa aici deja Energia a facut bronsita, ca deh, nu mai facuse de mult. Si papi si eu suntem cu mucii pana la brau si cu tuse, eu am azi programare la dr, dupa ce am fost saptamana trecuta de 2x cu Puppi. Joi mi-am facut si eu ultimul vaccin din schema, poliomelita, iar de vineri am luat-o cu tusea.

luy si noua ne-a facut mare placere sa putem petrece 2 zile cu voi si cu familia de trandafiri si speram si-n alte intalniri. Manusile Mariei au ramas la noi, eu spunand ca le-a uitat Ioana, dar m-a corectat Puppi zicand ca-s ale Mariei. Le-a imbracat si Puppi . Daca vrei le trimitem prin posta, ca le-am adus cu noi.

Yaia deja au trecut 30 saptamani?! Oau! Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa ramana delfinasa .

Erina si tie sarcina usoara in continuare si pupici "mancacioasei" Daria.

mandarinuta felicitari pt sarcina !

Gabi si tu ai intrat in linie dreapta, asa ca-ti dorim o nastere usoara si un bb mancacios si sanatos.

Rox ne-am bucurat sa va cunoastem personal si sa va admiram frumoasa familie de atomici, care, de fapt, au fost foarte cuminti.

O saptamana linistita va dorim.

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Felicitari Piciulika, sa va bucurati de bebe si de toata familia. Sa va dea Domunul sanatate si numai bucurii in viata.

Kriss

Papanash si eu i-am dat lui Andrei novocalmin de 2 ori in viata lui - prima data la pneumonia interstitiala cand ajunsese la febra 39,7 si mi-era frica sa nu dea in convulsii pana vine salvarea si a doua oara la otita unde tot asa a batut recordul la febra. Dl dr. care ne-a tratat de otita mi-a spus ca in caz de forta majora pot sa-i dau si algocalmin fiola (mai precis 14 picaturi pentru varsta si greutatea lui). I-am dat o data si asa, amestecate picaturile evident cu miere si cu ceai de menta (sa nu simta amareala) si trase intr-o seringa dozatoare de la nurofen. Oricum daca il treci pe antibiotic ar trebui sa vezi efectele dupa primele 2-3 administrari de antibiotic.

Valentina si eu am avut o perioada in copilarie in care nu am mancat aproape deloc. Mi-au facut parintii toate analizele posibile si destul de greu si de tarziu s-a descoperit giardia. Inutil sa-ti spun ca dupa rezolvarea acestei probleme mi-am dat drumul la mancare. Dar pana sa descopere a durat vreo 3 ani (analize de giardia mi-au fost facute dar nu iesea parazitul). In perioada asta s-a chinuit mama cu mine in toate felurile. Stiu ca-mi dadea si drojdie de bere inainte de masa pentru stimularea poftei de mancare. La mine nu a tinut faza sa nu-mi dea de mancare ca o sa ma apuce foame. Am inteles ca m-au lasat asa o data si 2 zile n-am mancat nimic si s-a speriat rau mama si de atunci avea grija si insista cum putea numai numai sa iau ceva in gura. Ceva amintiri (dar vagi) mai am si eu din perioada aia ca aveam 5 anisori cand mi s-a descoperit giardia. Mai cautati nu va lasati. Cand ii dai sa manance ceva mai fortat are senzatie de voma? repulsie? greata?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Yaia, globul de cristal zice asa: 22 martie (21-23 de fapt, datorita nesigurantei orei).
si eu sunt curioasa daca se verifica la voi...la mine s-a verificat.Daca dam voie lunii sa ne ritmeze CM si somnul de ce n-ar merge si aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mara, si noua ne-a facut mare placere sa ne cunoastem. Multa multa sanatate voua!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Noi am ajuns cu bine acasa, insa aici deja Energia a facut bronsita, ca deh, nu mai facuse de mult. Si papi si eu suntem cu mucii pana la brau si cu tuse, eu am azi programare la dr, dupa ce am fost saptamana trecuta de 2x cu Puppi. Joi mi-am facut si eu ultimul vaccin din schema, poliomelita, iar de vineri am luat-o cu tusea.

Yaia deja au trecut 30 saptamani?! Oau! Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa ramana delfinasa .

Off...toata familia bolnava! Speram ca sunteti ocupati cu reacomodarea, nu cu bolile. Sanatate multa, sa va reveniti repede toti 3!
Da, 30 au trecut deja, 10 ramase! Multumim mult!

Cand va reveniti dupa boala, sa ne scrii cum i-a placut Energiei in Romania, la zapada mare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz

Yaia, globul de cristal zice asa: 22 martie (21-23 de fapt, datorita nesigurantei orei).
si eu sunt curioasa daca se verifica la voi...la mine s-a verificat.Daca dam voie lunii sa ne ritmeze CM si somnul de ce n-ar merge si aici?

Saru-mana! Oricand incepand cu 21 martie, intre orele 9-16 sau 22-07 e ok pentru mine. Ca sa nasc linistita, fie cand e Tudor la gradinita sau cand doarme noaptea. La ultimul eco au spus ca o sa am termenul pe 26, dar eu am un feeling ca bebe va veni pe 29 sau 31 martie sau chiar pe 1 aprilie.
Numai timpul ne va spune cine are globul cel mai bun!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Magda, deci asa zici... atata mai este?Si pe Sara am nascut-o tot miercurea! Sa vedem cat de aurita iti e gurita!

Erina, asteptam vestile bune de la eco!

Picca, sanatate lui Mateo!

Papanash, cum mai e Adi?

Yaia, hai ca nu mai e asa mult!

Vale, am empatizat cu tine in ce priveste papatul! Si Sara mananca rau si uneori tati mai face gafe!

Oare ce face Picia draga?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia39 +

Sa vii cand stii tu, puiule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va zic eu ce face.
Are saracuta ceva buba la Tz, da e experta si ignora.
bebe Alex suge foarte bine, e constiincios:)
Dureri de retragere a uterului cat cuprinde...va previn mamicile de bb 2 ca sunt mai intense ca la bb 1, da asta e. Incercati sa nasteti natural, ca pe uter taiat sunt cam naspa
Vestea buna e ca trec:)

Dar forma Piciulikai e buna de tot, adrenalina nasterii si bucuria isi spun cuvantul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sim, arati bestial si pozele sunt asa frumoase!

Te rog eu ceva din suflet, sa nu mai spui de Stefan ce-ai spus, niciodata.
Un copil de 2 ani nu are cum sa fie asa cum ai zis acolo.
Un copil la 2 ani e curios si in verva, iar Stefan e super mega destept si doar n-o sa stea ca momaia.
Plus catoate schimbarile sunt f f greu de dus de niste toddleri....

Stefan e un minunat, nu trebuie sa-ti zica nimeni ca stii singura , deci nici in gluma nu-l mai categorisi negativ.....

Pe bune ca am avut un mare ghimpe in inima cand am citit, desi imi imaginez perfect in ce sens ai zis-o .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput