LMA licurici de ian-feb2009(80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee si noi tot cu Winnie suntem la petrecere si tortuletzul tot asa vreau sa-l fac...eu il fac la cofetaria Georgi. Acolo am facut si tortul pt botez si a iesit super.

Bebelusi eu am comandat de pe site-ul asta: www.articole depetrecere.ro (scoti tu pauza intre articole si restu' )

Bafta la shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

LA MULTI ANI ANDREI OCHILA PAPACEL! Sa cresti mare si sa fii sanatos, fericit si iubit!
Iertare pentru intarziere, dar acum am reusit sa intru. Incerc sa citesc cu ce va laudati azi, ca sunt pe dinafara total, sper ca at fost cuminti...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani ADA!!!

Irina, ce bine ca sunteti acasa! V-am zis ca sunt pe dinafara cu stirile, am citit intr-un suflet sa vad cum sunteti. Slava Domnului!Acum refacere rapida si organizati un party de zile mari cand va fi Papacelul bine 100%.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!! Ce bine ca esti acasa la tine, cu mami si cu tati!! Sa cresti mare,sanatos,norocos si fericit, si numai bucurii si impliniri sa ai,impreuna cu familia ta atat de frumoasa!!

LA MULTI ANI ADA!!! Sa fii mereu fericita si implinita, impreuna cu familia ta minunata!! Petrecere frumoasa si neaparat salutari din partea noastra Ralucai si lui Matei

LA MULTI ANI RAZVAN!!! 11 lunite!!! Baiat mare!!

LA MULTI ANI FETITA DE ELA!!!

Cu intarziere am ajuns si eu... dar am avut o zi plina-plina. Deci pana la aproape ora 2 servici (cica banca se inchide la 1 da' de lucru a fost pana hat dupa), apoi intalnire la o cafeluta (decaf pentru subsemnata) cu un amic...de unde m-au cules tati si bebe si hai acasa la prietenii nostri in vizita, ca la ei "aterizasera" alti prieteni care acum locuiesc langa Londra. Adica ei locuiesc acum langa Londra din motive "de servici" dar casa o au nu departe de Glasgow... si ce credeti? Din cauza frigului s-au spart niste tevi in casa, s-a lasat cu inundatii si stricaciuni serioase -asa ca oamenii au trebuit sa vina sa vada ce si cum, sa discute cu cei de la asigurari etc etc Ca sa va faceti o idee, se pare ca reparatiile vor costa cam 50000 de lire - asta ca sa intelegeti de ce e FOARTE important sa ai o asigurare buna!!
Oricum, ne-am bucurat sa-i vedem, Mister s-a jucat cu copilasii lor si cu baietelul prietenilor la care ne-am dus ( cu masinutele,cu trenuletele, a invatat sa "deseneze" pe un sevalet...si s-a mazgalit si pe maini/fatza/nas etc ), noi ( parintii) am stat la povesti, pizza, barfe... a fost o dupa-masa/seara tare faina.

Aaaa... si sa nu uit... Mister a dormit "snur" noaptea trecuta... de pela 10 noaptea pana la 6.30. Poate-poate se repeta "minunea"

Bebelusi, felicitari pentru dintisor!!

Alina, bine ai revenit!! Asta e, ce sa-i faci, ne ocupa astia mici timpul

Bee, bafta sa gasesti loc la restaurant asa cum iti doresti!!

Anna, si eu simt la fel... asa ca nu am de gand sa-l intarc inca pe Mister. Lapte am, el adora sa bea laptic de la tzitzi,mie imi face muuulta placere sa-l tin la piept ... nu vad de ce am renunta deocamdata

Ciufik, multi la Andreiutul cel plimbaret

Miere, spor la pregatiri

Selene, cica astia recomandasa nu le dam la copilasi seafood pana in jurul varstei de 3 ani (fructele de mare au potential puternic alergen).Uite: http://www.babycenter.com.ph/baby/startingsolids/foodallergies/

Arriel, sper ca v-ati distrat frumos la petrecere!!

Oooof Micola ce ti-e si cu neamurile astea! Prietenii ti-i poti alege, neamurile ba! Dar stii cum e, incearca sa-i ignori (la faza cu ingrasatul eu le-as replica ceva de genu' "eu pot slabi, da' de prostie e taaare greu sa te vindeci!!") ... atata ii duce mintea, asta e... Si da... poate e momentulsa va ganditi serios la "casa voastra" (fie ea inchiriata...dar stiti ca nu depindeti de rude si trebuie sa tolerati ce nu va place)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Sunt in urma rau cu ce ati mai scris, sa vad cat mai pot recupera
flowerbee la fel vom proceda si noi, rupem turta acasa si mergem apoi la restaurant. Pe Theea nu cred ca o voi lua pentru ca se plictiseste, probabil ca o voi aduce la tort.
Dark ce bine-venita este o astfel de zi! Si felicitari pentru noaptea dormita. La noi se intampla asta doar daca iau copilul sa doarma cu mine.
La petrecere a fost frumos, desi nu a fost lume multa, doar cei din familie
Anna in timp ce povesteai de Vladut cum cere tzitzi parca il si vedeam... Cred ca e asa dulce, cum ai putea sa-i rezisti?
Lisa Anushca, m-am topit cand am vazut cum pupa ea
Delia felicitari lui David pentru mers
Cristi imi pare rau, eu perioade din astea am avut anul trecut cat cuprinde,chiar dupa ce am nascut, inclusiv sentimentul ca nu fac ceea ce trebuie. Spre norocul meu o am pe mama care ma ajuta, dar chiar si asa ma simteam deseori coplesita. Izolarea si plictiseala te duc la disperare, intr-adevar, mai ales ca in Alba nu ai prea multe optiuni. Nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau...Poate ai putea macar in week-end sa-l mai lasi pe Carol la bunici, iar tu si Cristi sa iesiti in oras, sa mergeti la un film, sau sa va plimbati, pur si simplu.
De fumat m-am lasat cand am ramas insarcinata si nu m-am mai reapucat desi asa ma tenta o tigara cateodata...Poate ca nu ti-ai ales totusi momentul potrivit sa te lasi, cred ca trebuie sa fi foarte ok psihic cand te apuci de asa ceva...Oricum, succes

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Alina ne bucuram ca ne mai scrii,zi-ne ce face David?? ceva poze noi???

sunt rupta fetelor de oboseala,o sa treaca si ziua de maine si ma pot odihnii si eu.
va pup si o duminica placuta sa aveti

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, sigur avem iar infectie urinara. De 2 zile Alexia nu a mai luat nici un medicament si urina tot are un miros puternic de amoniac, specific infectiilor urinare, in special cu "prietenul nostru" E-coli. Maine recoltez urina si o duc la laborator. Data trecuta a luat antibiotic aproape 3 saptamani pt ca sa sterilizam urina...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Paul
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ca sa nu o lasam pe alexia singura, si noi am inceput sa luam antibiotic de aseara. david a facut febra 38.8, am chemat dr si a spus ca are ceva in gat gen streptococ sau stafilococ. o sa ii fac exudat dupa tratament sa ma asigur ca a trecut. of of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Fetelor, multumesc de raspunsuri...e bine sa ai cu cine vorbi si, mai ales, unde iti descarca nervii
ooof, oof, cand aud de copii bolnavi...ce rau imi pare de Alexiuta si de Davidut..Sa aiba Dumnezeu grija sa se insanatoseasca repede
Bee, ce idee mi-ai dat cu resaturantul...deci, sa taiem motul acasa si apoi sa plecam la restaurant..chiar ar fi bine..sa vorbesc si cu tibi, sper sa vrea..
Anna, si noi tot cu tzitzi la greu...e bine ca il calmeaza aproape orice ar avea, dar e rau ca se trezeste noaptea de n-spe ori

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput