LMA licurici de ian-feb2009(80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

LA MULTI ANI, AIDAN, LICURICIUL NOSTRU CAMPION, PRIMUL LA TOATE PANA ACUM !!!sA FII INTOTDEAUNA ASA DESCURCARET CA PANA ACUM, SA FII SANATOS SI SA-TI IUBESTI PARINTII!!

LA MULTI ANI, ADA, SA-TI STRAISCA PRINTESELE SI SA FITI CU TOTII SANATOSI!

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Anna, parca tu faceai cous cous? cum ii fac? mersi

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Uff Micola, nasol cu musafirii astia nepoftiti, nu prea ai ce face daca stai acolo....Incearca sa il convingi pe sotul tau, toata lumea are rate, dar cel putin stati singuri si nu va mai bate nimeni la cap, aveti intimitate...etc.

icola tu erai cu petrecerea TWEETY???Mai da-mi te rog si mie siteul o data ca nu mai stiu, ca vreau si eu..

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Andrei! Sa ai o viata fericita alaturi de parintii tai care te iubesc enorm!

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

E superba Carla, m-am uitat la pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multzam, Bebelusi!

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Acus am vazut si eu filmuletzul cu Anusca....vai mor dupa ea cand o vad e scumpa foc...Razvi a fost un pic ocupat in dupa-amiaza asta sa exploreze prin casa, sa redescopere locul , o sa vizioneze maine

Noapte buna schimbul 1, neata schimbul 2

gascha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

La Multi Ani, Andreita, licuriciul si prietenul nostru drag! Sa fii sanatos si sa ai o viata usoara si frumoasa! Si sa o bucuri pe mami, ca te iubeste mai presus decat orice! Alexiuta iti trimite si ea un pupic mic!

La multi ani tuturor licuricilor sarbatoriti in ultimele zile, dar si mamicilor aniversate!

Micola, nu te mai supara! Vine ziua lui Alexutu, asta e tot ce conteaza! Mie imi place cu lume multa la petreceri, insa noi vom rupe turta si apoi vom pleca la restaurant, dar fara tusca pt ca abia i-au trecut mucii si tusea.

Patri, am fost la Carrefour si am cumparat tot ce imi trebuie pt o petrecere tematica: coifuri, sunatori, pahare, servetele, fata de masa, baloane, lumanare. Am uitat de banner si artificii, dar le cumpar maine. Eu am ales Winnie the Pooh pt ca aveau de toate, dar erau si Tweety, Mickey Mouse, Cars, Printese, Tom si Jerry, etc. Sunt si seturi gata facute cu cate 6 chestii din fiecare la 18 ron, dar nu cu personaje ci cu Happy Birthday. Iar pretul a fost mai mult decat ok. Si eu vroiam sa comand de pe site-ul acela al Cadiei, dar nu l-am mai gasit.

Fetelor, aveti idee unde pot comanda un tort Winnie the Pooh?

Maine merg sa rezerv un separeu la restaurant, sper sa fie ok pt miercuri, sa cumpar o tava si fundita pt parisor. Sper sa ma lase macar cu tortul daca nu si cu sampania.

Pic de somn, abia astept sa vina mama sa dorm si eu putin...Mi-e dor sa mai stau la taifas cu voi...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Da Bee ai dreptate, Cadia a zis, CADIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, iesi la apel, unde te ascunzi......

Avem si al doilea dintisor. YUPIIIIIIIIIIIIIIIII, astazi l-am zarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna seara dragele mele!
LA MULTI ANI TUTUROR LICURICILOR CARE AU SARBATORIT IMPLINIREA PRIMULUI ANISOR SI CELOR CARE AU IMPLINIT LUNITE!
Am venit la apel Am lipsit f muuult dar am avut fel de fel de activitati in ultimul timp...recunosc ca am mai intrat din cand in cand sa va citesc dar nu am scris nimik.
Noi suntem bine...mergem dea busilea,si chiar si in picioare facem cativa pasi singurel.Sper sa reusesc sa pun si ceva pozici noi....nu stiu cand ca ma tine David numai pe jos...
Va pupic si sper sa va scriu din nou mai des!

Mergi la inceput