LMA licurici de ian-feb2009(80)
Raspunsuri - Pagina 21
anca_ spune:
Intru si eu abia acum ca in weekend nu am avut timp deloc, iar ieri m-a apucat cheful de munca si iar n-am avut timp. Noi suntem ok, inca sanatosi, sper sa ramanem asa. Maine la vaccin, doza 2 de la swine flu si luni la controlul de 1an care probabil include si vaccinare. Sambata e petrecerea de mot si imi iau liber joi si vineri ca sa am timp de pregatiri. Facem acasa, avem 20 fam invitate, sper sa nu racim pana atunci si nici reactii de la vaccin sa nu apara.
Naty, si la noi la club un personal trainer e f scump, ceva de genul 50$ sedinta sau cam asa. Dar stiu ca da rezultate si trainerii ajuta si cu sfaturi legate de nutritie, e destul de mishto. Dar nu-i de mine
Clasele de grup sunt in general gratis, cu exceptia la pilates si cateva mai avansate de yoga. Mai este kickboxing care m-ar tenta ca nu am incercat pana acum. De pilates mi-e frica
ca stiu ca e cam solicitant si nu sunt pregatita
. In rest mai mergem la raquetball sau squash, de fapt merg numai eu, cu o prietena, tot in timpul serviciului..si mai rar, seara, mai merge sotul cu Alex. Eu daca nu am diversitate ma plictisesc si ma las repede de workout, asa ca mai incerc cate una alta.
Miere, sanatate multa! Copii aduna multe de pe la gradinita, dar in timp creste sistemul imunitar si nu o sa mai ia asa des. Prietena mea, cu fetita tot de 1 an o duce la o gradinita de asta la cineva acasa, acolo sunt putini copilasi, cred ca vreo 5, doar 2 de astia de 1an si nu prea s-a imbolnavit, doar muci si cam atat. Dar la gradinite de astea mai mari, cu colectivitate mai mare e mai nasol cu virusii. Sper sa va faceti bine repede si sa va ocoleasca bolile de acum incolo!
lisa, felicitari cu progresele cu olita! Noi n-am inceput, ma tot bate soacra-mea la cap sa inceapa, dar am strans bine olita
, nu vreau sa incepem decat mai tarziu, mai asteptam vreo cateva luni.
cristi, daca, Carol merge tinandu-se de mobila sau manute eu zic ca e ok. Nu e motiv de ingrijorare, dar daca esti tu ingrijorata mai bine il duci la doctor ca sa stai linistita dupa.
iulia, am vazut pozele cu Carla, bai, dar numai rade fata ta? Este vreo data suparata
?
irina.c, ma bucur ca sunteti bine si acasa. Numai cu vesti bune sa vii de-acum incolo, cred ca e de-ajuns prin ce-ati trecut.
pyc, nu mai zi de Paris, si mai ales 4 zile, singura si fara griji ca te linsam
! Vreau si eu, m-as multumi si cu 2 zile
!
Anuc spune:
Miere, groaznic! Sanatate multa, sa va faceti repede bine toti!
Naty, am fost la Zara, dar pe fuga pentru ca sotul meu era deja plictisit de magazine. Si asa acolo stau de obicei cu orele. Cel mai castigat a fost Filip, i-am luat multe de acolo.
Eu nu stiu daca mi se pare mie sau daca ai observat si tu, dar rochitele pentru fetite pana-n 2-3 ani sunt superbe (vorbesc de mai toate firmele), iar cele ptr fetite mai maricele sunt numai pe gri, maro, bej, bleumarin si negru....sau tot felul de modele ciudate...poate e doar o impresie de-a mea. O sa ma mai duc la Mothercare, Prenatal, acolo n-am fost. Iar pe net, am cautat azi si n-am gasit nimic...
M-am inscris la niste cursuri de conta si management financiar (pe domeniul meu, mai extins) am emotii de zici ca incep o facultate (asta ptr ca n-am mai invatat demult si n-am mai socializat demult :) )
Vroiam sa te intreb daca tu-i mai dai ceva vit D (sub orice forma) Ioanei, acum pe sezonul rece. Mi-a zis o dr ca ar fi tb sa-i dau Vigantoletten de 1000 pana la 1 mai.....nu i-am dat nici anul asta, nici anul trecut (decat vreo 10zile ptr ca a luat calciu)...am mustrari de constiinta.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip