LMA licurici de ian-feb2009(80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

CUSCRAAAAAAAAAAAA,deci nu imi vine sa cred,si noua ne place aceiasi melodie de la cleopatra ,deci nu imi vine sa cred,pozele le-am admirat pt FB

ce tare...sufletzele pereche sunt ashtia 2...iti zic io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am reusit sa duc urina. Venise o salvare cu doi copii suspecti de gripa porcina. Un altul era in cabinet cu ceva digestiv. Bine ca tot timpul cat am stat in spital am avut ceva la gura, dar...oare e suficient? M-am dat cu spirt cand am venit acasa, am sters si telefonul, am aspirat pe nas nitel spirt...

Mi-e asa de mila de copiii astia...Plus ca unul mic de cateva luni parea a avea sindromul Down. E clar ca nu as fi fost buna de medic.

Am reusit sa comand si tortul pt maine si pt vineri. E de la Agapitos pt ca pe vremea asta nu am putut ajunge in alta parte. Nu am gasit poza cu Winnie, insa am comandat cu Mikey si Minnie, ca tot ii iubeste mult.

Ma duc sa continui cu periatul covoarelor si spalatul bailor, ca maine sa fie totul curat de ziua scumpetei mele.

Ce de emotii aveam acum un an...Aveam impresia ca nu mai misca copilul, imi era teama de operatie...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

LISA, am o intrebare, ti-am trimis PM.

Poze...

...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bee spor la treaba pt tine si printesa

lisa asta da progres

dark

irinac unde esti???????? cum mai suntetyi?

la noi e un vajuuuuuuuuuu ... e viscol si zapada e la ferestre
am iesit afara putin cu fata pentru aerul curat ... nu am stat mult

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

iulia,ti-am raspuns

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Merci.

Poze...

...si iar poze

Mergi la inceput

Of, Miere, prin ce treceti, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i la voi in casa!!! Sa va faceti bine repede!

Anna, superbe pozele in zapada, noi nu mai avem

Cristi, nici eu nu cred ca e cazul sa-i faci teste.

Bee, spor la pregatiri! Abia astept sa vad pozici noi cu frumoasa sarbatorita!

Poze...

...si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Andreea Paula!!!! .
Bee si Selene, multa sanatate la fete .
Irina, imi pare rau ca a trebuit sa renunti la san, dar ma gandesc ca odata si-odata tot trebuia sa se intample lucrul asta.
Iry, multa sanatate la toti trei, banuiesc ca nu v-ati dus la servici astazi, poate maine sunteti mai bine.Deja am prins frica de momentul cand o sa mearga si Daria la gradi, de luat stiu ca o sa le ia dar poate nu asa toate deoadata,acuma cum ne-o fi norocul si noua.Si ce-o mai fi tras si saracu Aidan, cand termina cu una incepe cu alta .
Dark, felicitari pentru pasii lui Mister si cu papa vad ca stati foarte bine, papa Mister, nu se incurca .
Daiopri, 2 saptamani nu sunt mult, trec ele repede.In legatura cu masa de seara noi papam pe la 8.30-9 iaurt cam 170gr si peste o ora cand merge la culcare bea cam 4-6oz de lapte.Eu cred ca la 6.30 sa pape de seara e cam devreme, poti sa-i dai doar un snack mic si cerealele sa le muti mai tarziu, adica sa fie cat mai aproape de ora de culcare.Laptele simplu am vazut ca nu le mai tine foame.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cristi, sunt mari nazdravani!

anna, multe lucruri le-a invatat in scurt timp, desi multi copilasi le faceau inaintea lui.nu ma stresez deloc, e copil normal, doar imortalizez momentul.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput