Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SorinaF ....10 kg??????? NOROCOASOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Acum imi pare rau de toata ciocolata pe care am mancat-o...dar sper ca asta sa fie ultima problema,kg in plus, si bebe sa fie sanatos! 35+ Luca Stefan |
Eu de data asta am luat doar 8, asta dupa ce la primele doua sarcini am luat cite 30.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+
ayanna_xem spune:
Salut fetele!
Eu abia acum beau cafeaua ca iar am dormit tun... numai ca atunci cand ma trezesc am nevoie de macara ca sa ma misc ca-s intepenita. Nu ma mai pot intoarce de pe o parte pe alta fara ajutor...ma dor oasele de mor si mi se face burta ca pietroiul daca ma incordez vreun pic. Dar acusica scap...
Am vazut ca ati inceput sa agitati si pentru mine fetele vesele. Multumesc! Dar sa le mai amanam un pic pentru maine sau si mai sigur, poimaine...ca atunci e ziua cea mare.
Acum tre sa le agitam pentru Danutza si pentru Dastefa ca ea e urmatoarea pe lista...maine.
Vad ca nu raspund la provocari decat pufuletii care au programare, restul stau si lenevesc...nu ne face niciunul surprize. Daca ar fi asa cumintei si ascultatori si dupa....
Vroiam sa va mai intreb ceva...voi in ce v-ati pregatit bagajul? In sacose sau in geanta? Eu am o geanta troller, am ales-o pe cea mai mica din set, dar toata lumea mi-a sarit in cap ca nu ma primesc aia in spital cu geanta...ca tre sa iau o sacosica si atat. Pai si eu unde imi pun toate alea??? Nu-mi iau decat strictul necesar, dar tot ocupa mult....ar trebui sa-mi iau 3-4 sacose...plus ca mai am 2 sacose care contin toate alea de mi le-au dat ei pe lista sa le cumpar, dar pe alea nu le contabilizez ca-s pentru ei.
Daca stiti mai multe ca mine la capitolul asta ajutati-ma...voi cum faceti?

HAI DANUTZA! HAI DASTEFA!
Sa dea domnul sa fie bine, sa nasteti usor si sa aveti bebei sanatosi!!!

39+ cu strumfita
Daria-Ioana
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
cristies spune:
Frumosi tare copilasii lui Nicolcriss si Bea
. V
Super povestea Nicolcriss. Faza cu galeata e varianta antica la scaunul de care povestea Vikinga cred.
Fetele eu nu inteleg cine naste azi. E cineva mai clar ca mine sa-mi zica sa le trec in titlu?
Decenuela si eu l-am lasat azi pe tati cu bebe si cand am venit tati era asa de bucuros zici ca venisem din America
.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cristies Frumosi tare copilasii lui Nicolcriss si Bea . VSuper povestea Nicolcriss. Faza cu galeata e varianta antica la scaunul de care povestea Vikinga cred. Fetele eu nu inteleg cine naste azi. E cineva mai clar ca mine sa-mi zica sa le trec in titlu? Decenuela si eu l-am lasat azi pe tati cu bebe si cand am venit tati era asa de bucuros zici ca venisem din America .Cristina, de gargaritz Alexis. |
azi e programata la cezariana DANUTZA84

Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Eu de data asta am luat doar 8, asta dupa ce la primele doua sarcini am luat cite 30. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+ |
ce diferenta considerabila

Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
fetelor am si eu o intrebare ... ce crema de vergeturi folositi/recomandati .... la mn reies alea de la prima sarcina

Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
SorinaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Eu de data asta am luat doar 8, asta dupa ce la primele doua sarcini am luat cite 30. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+ |
8 kg...10 kg.....fetelor, ma faceti sa fiu invidioasa!!!

Yasmin...sa-ti traiasca copilasii..sa fie sanatosi!!!!!
Saracii tatici, cred ca sunt speriati la gandul ca trebuie sa stea singuri cu bebelusii. L-am informat si eu pe al meu ca 2 ore pe zi , cand vine de la serviciu trebuie sa stea cu el...pana ma intorc eu de la aerobic.

35+
Luca Stefan
SorinaF spune:
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor am si eu o intrebare ... ce crema de vergeturi folositi/recomandati .... la mn reies alea de la prima sarcina ![]() Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Sincer eu nu am folosit foarte multe creme pe perioada sarcinii, ma enerva senzatia pe care o lasau dupa ce ma imbracam. si spre norocul meu nici nu am vazut sa apara vreuna....sau poate nu imi vad eu intreaga burta!!
35+
Luca Stefan
gratiana77 spune:
Eu folosesc, de la 3 luni, crema de vergeturi de la Bubchen si sunt foarte multumita de ea. Nu mi-a aparut nicio vergetura pe burta. Am auzit ca pr vergeturile iesite ar fi super uleiul de migdale, mult mai bun decat orice crema.
De ingrasat, am pus pe mine doar 8 kilograme in ciuda faptului ca mananc ca o termita si sper sa revin repede la forma initiala dupa ce nasc.
38+
(Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze
gratiana77 spune:
A, uitasem! Bagajul mi l-am facut intr-o geanta de voiaj cat postul pastelui. Si cand am fost la un control la spital vedeam viitoare mamici tot cu astfel de genti. Nu are cum sa iti incapa totul intr-o sacosa.
38+
(Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze