Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

onitza - asta cu cordonul e relativa. Andreea a avut la toate eco din ultimele 2 luni dubla circulara si cand au scos-o avea cvadrupla (de 4 ori ), deh i-au placut margelele de mica. Am inteles si se pare ca asa e ca asta se poate schimba si in ultimul moment, in plus sau in minus.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

dastefa uite aici si pentru tine ptr maine:

CURAJ! Sa auzim numai de bine!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

dastefa ma bucur ca iti place camera

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Buna dimineata fetelor si puiutilor!!!
Vizionat pozicile cu bebei...tare dragalasi...sa va traiasca, sa fie sanatosi!!!

Nicolcris...din ce povestesti tu acolo pare ca ai avut ceva de suferit...oricum felicitari pt curaj...ai nascut totusi 100% natural.

Cris_mario tare frumoasa camera bebelusei...si patutul e ca-n povesti!

Avem si noi control marti....sa vedem cat s-a mai ingrasat bebe...ca eu am tot pus pe mine. Abia astept sa-l mai vad putin.

Apropo de greutate. Eu am luat deja 30 de kg. Aveam 57 inainte sa raman insarcinata...acum am mai multe decat tatal meu (ca facea si glume pe seama mea). Sper sa pot sa le dau jos...ca tare mi-e dor de blugii mei slim fit.

Pupam fetele si mult curaj celor care mai au putin si nasc zilele astea.

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput

sorina ma bucur ca iti place, ...si eu sunt foarte incantata ...tot marti am programare la dr...su in sch am luat doar 10 kg ...de la 54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neata inca o data

eu am o mare nedumerire...stiti f bine ca eram contra cezariana la cerere...dar ete ca m-am pricopsit cu una...

fetele care e treaba cu anestezia generala....eu m-am simtit ca dracu si dupa cea rahi...oricum... nu vezi nica si esti ca si paralizata..de ce doamne iarta-ma decurg la cea generala....??? abia astept sa ne zica bea care se pare ca-si revine destul de greu de ce i-a fc generala...pe langa faptul ca te doare burta ca naiba...sa-ti vina si sa mai tusesti..e ...criminal...

hai bea...o sa treaca si asta....iti da putere ivan

cris_mario frumu , frumu camera bb....crede ca abia stepti sa fie primita in familie:)

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

....10 kg??????? NOROCOASOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Acum imi pare rau de toata ciocolata pe care am mancat-o...dar sper ca asta sa fie ultima problema,kg in plus, si bebe sa fie sanatos!

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Felicitari Nicol intra-adevar f curajoasa si ai un bb frumusel foc l-am vazut si eu sa-ti traiasca minunea!.Bea multa sanatate si refacere rapida si Ivan e un scump .Acum intru si eu cu niste incurajari.

HAI DANUTZA

HAI AYANA

Feteleor mai am si eu niste intrebari la voi:De care biberoane sa cumpar pt inceput si cate?Si dupa ce venim acasa bebe la cat timp treb facut baita si scos afara la aer?Va intreb de pe acum ca atunci cine stie cum voi fi si nu reusesc sa intru sa va mai intreb una -alta

30+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Felicitari Nicol intra-adevar f curajoasa si ai un bb frumusel foc l-am vazut si eu sa-ti traiasca minunea!.Bea multa sanatate si refacere rapida si Ivan e un scump .Acum intru si eu cu niste incurajari.

HAI DANUTZA

HAI AYANA

Feteleor mai am si eu niste intrebari la voi:De care biberoane sa cumpar pt inceput si cate?Si dupa ce venim acasa bebe la cat timp treb facut baita si scos afara la aer?Va intreb de pe acum ca atunci cine stie cum voi fi si nu reusesc sa intru sa va mai intreb una -alta

30+ Alexandra

Eu am cumparat trei, mare, mic si maediu, bpa free de la nuk. N-am folosit inca nici unul...

Afara cica e bine sa-l scoti din a zecea zi cate cinci minute si progresezi, iar baita totala dupa ce-i cade buricul sau cu precautii si inainte.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Mergi la inceput

decenuela ... astept cu nerabdare,dar nu as vrea ca asta sa grabeasca momentul,noi mai avem de facut si pomana si sper sa stea pana dupa

sorina...sper sa fiu norocoasa,sa aiba bebica o greutate ok,eu sincer vreau sa o fac peste 3 kg...akm sa vedem....si stai linistita kg le dai jos rpd...bb sa fie sanatos

Mergi la inceput