Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Avem si noi poze la semnatura!!!
Pup.

Mamica de bebe Andrei Vlad
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

BB ANDREI VLAD e un scump si jumatate sa creasca mare si sa fiti fericiti si mandri de el (asa cum v-am vazut in poze)

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nicole, ce dulce e bb Andrei!

Bea, si Ivan e un scump grasunel! Felicitari!

Roco, La Multi Ani!

CrisMario, superba camera bebelinei!

Mariucasara, tu cum mai esti? Mai ai rabdare?

La noi nimic, bebelina mai vrea in burtica...Pup! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Sa vii cand stii tu, puiule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Am sa scriu si eu povestea mea , experienta traita si simtita cu toate simturile.Scuze ca m-am lungit dar am simtit nevoia sa dau toate detaliile.
Am ajuns la spital la ora 22, m-a vazut dorctorita care era de garda si déjà aveam dilatatie 4 spre 5 si a zis sa merg sus la sala de nasteri ca o sa nasc.Vreau sa va spun ca pana am ajuns la spital aveam contractii la 5,7 si respective 10 min. Am urcat la sala de nasteri cu camasa mea una mai urata de sacrificiu) si aflu ca mi se da de acolo una sterila.
O moasa l-a monitorizat pe bebe si inimioara ii batea bine. Dupa cateva minute apare si doctora mea , ma controleaza pe masa spunand ca sunt ok, colul cu margini suple, apa nu se rupsese, si ca probabil in 2 ore voi naste.Totusi bebe al meu era cu caputul destul de sus si decide sa-mi puna o perfuzie cu oxistin ca sa mareasca contractile si astfel sa mai coboare .In ciuda durerilor ingozitoare care au aparut bebe nu cobora( eu simteam doar durere dar contractia uterului nu)….si tot vorbea cu moasa ca va trebui sa intervina rapid prin cezariana daca nu coboara.Totusi a spus ca trebuie sa avem rabdare, incet incet o sa coboare.Deja cand aveam dilataite 7 incepusera sa ma intrebe daca simt nevoia sa fac kk( semn ca bebe ar fi coborat) si nu aveam.In sala de langa mine mai avea loc o nastre cu alt doctor dar cu aceeiasi echipa de moase si asistente.
Doctora venea din 15 in 15 minute sa ma intrebe cum e, cum sunt contractile si sa-l asculte pe bebe sa nu fie cumva in suferinta.La un moment dat vine vorba de anestezie si eu ii spun ca nu vreau, o intreb daca durerile vor fi mai rau de atat ca inca mi se pareau suportabile si spune ca nu, cam tot asa si ca nu mai dureaza mult.Pe la ora 1 nopatea dilatatia mea ramasese pe loc din cauza ca nu curgea bine perfuzia..imi zice sa fiu atenta la perfuzie, ma verifica iar pe masa, caputul mai coborase un pic si decide sa-i faca loc si sa-mi rupa membranele dar nici nu apuca sa bage mana bine ca se rup singure fara interventia cu foarfeca aceea care era pregatita o vazuse si ma luase groaza un pic)…incep dureri mai mari….ajung la dilatatie 8 timp in care avaem voie sa stau in fund pe pat,durerile erau fff mari….Intre timp o monitorizau si pe fata de langa mine care incepusem sa o invidiez ca avea anestezie epidurala si era fff ok in timp ce eu nu mai eram coerenta, iesisem pe hol la toaleta si m-am intalnit cu ea, vorbea cu mine dar eu nu eram in stare sa ma spun ceva…auzeam doar ca sotul meu vrea sa ma vada ca e cu sotul ei pe hol, ca daca vreau il cheama…eram cu stalpul dupa mine cu perfuzia, vine repede o asistenta sa ma ajute, nu am reusit sa raspund nimic in legatura cu sotul care reusise sa ma vada pe hol si sa ma intrebe ce fac dar nu am fost in stare sa-i raspund, ii spune asistenta ca mai am putin si gata o sa ne vedem dupa….
Ma urca iar pe masa, déjà dilatatia era buna ca sa pot sa incep sa imping….imi spun sa imping , sa ma screm ca si cum as face kk…incerc…doctora nu a fost multumita( era prima data cand incercam operatiunea) si simteam ca nu am forta..decide cu moasa sa ma puna pe o galeata sa ma screm la fiecare contractie…..deja era mai bine, simteam nevoia de a iminge din pozitia aia ( doctora imi spune ca da, stie dar nu o sa pot sa nasc acolo pe galeata ), dar se bucura ca incepusem sa simt nevoia sa imping. Intre timp alaturi fata cu epidurala naste desi eu aveam un avand de 5 grade la dilatatie fata de ea. Doctora mea vine sa ma vada, eu ma vaitam pe galeata,( ii spun ca mi-e teama ca din cauza durerilor nu voi fi in stare sa imping si ca as vrea epidurala dk se mai poate, zice ca poate dar prea mult nu o sa ma mai ajute ca voi naste) tipa dincolo impinge si naste destul de usor, imi spune ca imediat ce termina cu ea o sa nasc si eu( incepusem sa simt ca trebuie sa imping la contractie, ca bebe vrea sa iasa si imi spune sa nu ma mai screm sa astept sa ma screm pe masa direct).Dupa vreao 10-15 minute vine echipa si la mine, ma urca pe masa imping, nu se vdea nici o ameliorare, nu impingeam bine…pe masa nu aveam senzatia de pe galeata.Doctora zice o sa te ajutam noi, o sa-l impingem,o sa simti ca te sufoci dar nu vei patii nimic, te scremi doar.Nu stiam ce inseamna te vom ajuta, in 2 secunde realizez cum moasa se urca pe burta mea cu toata burta ei si cu coatele( o femei plinuta) si ma apasa de am zis ca mor….am inceput sa tip ca nu mai vreau, am lovit-o pe doctora, am impins-o pe moasa….mi-am pierdut un pic cunoastina, au inceput sa ma strige , sa ma gandesc ca e copilul meu acolo, ca sufera, ca trebuie sa imping, sa nu ma gandesc la mine, ca asa ceva nu i s-a mai intamplat ca nici o pacienta nu a lovit-o cu piciorul( il dadusem jos de pe masa)…imi revin un pic si aceeiasi operatiune unde am rezistat cu moasa calare pe mine si bebe a iesit intr-un final…am simtit o eliberare, scapasem cu bine, bebita nu a plans imediat, avea cordonul in jurul gatului, dar totul ok intr-un final.La epizitomie nu am simtit nimic cand m-a taiat, la cusut mi-a facut anestezie locala si a fost ok. Cam asta, pe moment mi s-a parut traumatizant, durerile ingrozitoare, dar mai vreau un bebe peste vreo 4 ani si de data asta voi stii exact ce am de facut. E o experienta unica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Am uitat sa spun ca la ora 3 nopatea am nascut ( deci de la 22 la 3 si cel mai nasol a fost de la 1 jumate, 2 sa zic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

wow..nicolcris.....ce povestesti tu acolo....mama mia...brrr...
Bravo, fata curajoasa, ai nascut fara anestezie...
nu am cuvinte!

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

HAIRCUT, multumesc mult mult ca te-ai uitat la comoda pt mine!
Acum o vreau si mai mult!

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danutza84

lorex - am luat nr tau de tel, maine o sa dau un semn imediat ce o sa pot

Va pup!

Dana 38+ Alexandra

OK! Nastere usoara!!!

Se anunta un nou val de bebelusi : danutza, ayanna, dastefa...si cine stie cine ne mai face surprize

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am pus poze cu noua camera si cu patutul printesei

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

chiar ca e de printesa mai ales patutul.Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

daca ....anul trecut faceam cafeaua..hehe...acu prestez la schimbul 3...
amcitit sa ajung la zi iar acu rasp repede, vad ca bb a adormit la titi.

azi a stat cu tati..eu am av un examen asa ca a experimentat ...singur acasa...cu bb...amandoi au fost in extaz cand m-au vazut....unul ca scapa de ueee, ueee.altul ca primeste o portie de lapte....de nu mai lasa tzatza.

seara am facut baitza..prima baitza...la care am plans..dar ce-am plans...nu stiu daca am stiut exact ce si cum....dar a fost spalat si masat bb. dar am trezit si blocul....dupa o dupaamiaza oricum agitaa.

fetele. in leg cu hainitzele, parerea mea e k trebuie sa luati ceea ce se schimba f usor.body k manek lunga...am luat io din carrefour,,,de se desface cu toul.perfect,cele de baga capul nu prea. ganditi=va k il schimbati noapte...si plange,...si va ia ceva daca nu e f practic...

nicol cris....da copy/paste la nasterea unei stele...oricum....mi s-a fc pielea de gaina...bine k a trecut.

lorex, n-ai somn?

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hai sa dau si cafeaua....sa faceti ochisori...

bea..grasunel teroristul tau...sa-ti traiasca..

nicol...frumu pozicili cu bb

noi suntem cuminte si sugem..i-am dat cafea,beredar nu vrea ... tot la tatzai ii place mai mult...glumesc..

ouminica placuta

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput