Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario am pus poze cu noua camera si cu patutul printesei ![]() Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Suuuuper!!! Deja ai terminat cu treaba...desi mai ai atat timp la dispozitie... Si eu am toate lucrusoarele pregatite in camera pentru bebelina, dar inca nu am finalizat cu aranjarea...astept sa ma intorc cu bebelina acasa ca sa decidem detaliile de finish cu ea de fata. Poate-si da si ea cu parerea...

Oricum la voi arata super...bravo! De acum poti sa stai linistita sa te odihnesti...oricand va vrea bebelina ta sa vina voi sunteti pregatiti.
39+ cu strumfita
Daria-Ioana burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
danutza84 spune:
Multumesc dragele mele!
O sa fie cezariana, dimineata internarea si dupa amiaza operatia!
danutza84 spune:
ayanna_xem - las aici agitatele pentru tine, maine nu mai am ocazia; curaj si tie 

Hai Ayanna!

oanaiacovita spune:
Poze cu mult asteptatul Ivan
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
alicredo spune:
ioana_fota
Doamne ! cum sa ne suparam ca veniti si pe la noi.eu chiar ma bucur cand am ce citi!
cris_mario superba camera, superb patutul! ca ptr bb....
a meritat efortul!

Danutza

oana multumi de poze! ce seamana cu tac'su bb Ivan! ![]()
37+ 
ayanna_xem spune:
Danutza, multumesc si eu...acusica-acusica ne revedem pe aici, dar intr-un nou statut...de mamici ![]()
bebe Ivan e un grasunel scumpel foc, manca-l-ar mama!!!
Fetele, eu de acum ma bag la somn...sau macar la un film ceva, ca simt nevoia sa ma intind. Va pup pe toate si sa aveti somn odihnitor!!!
39+ cu strumfita
Daria-Ioana
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
haircut spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Poze cu mult asteptatul Ivan![]() Oana 34+ Eric Nicholas![]() AMR 5+(sau mai putin) ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Ce falcute

Sa fiti fericiti, Bea, sa va bucurati de el
36+
Maia Ilinca
nicolcris22 spune:
Buna seara fetelor!!!Vad ca intre timp a nascut si Cris _dogarel si Bea!!! Bravo mamici!!!Felicitari, multa sanatate bebelusilor, refacere rapida si mult laptic!!!
Noi suntem de ieri acasa, suntem bine, a venit tot ieri si lapticul si bebita al meu nu vrea decat san( in spital ne dadeau si biberon dar el refuza) asa ca inca din prima zi l-am hranit exclusiv la san la cererea lui si ma bucur enorm.
Eu am reusit sa ma odihnesc(in spital in 2 zile nu am dormit decat vreo 4 ore)...dar am recuperat odata cu bebe pt ca am avut noroc sa doarma nopatea.Citesc si eu din urma un pic si as vrea sa revin cu povestea nasterii.
Pupici.

Mamica de bebe Andrei Vlad
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
nicolcris22 spune:
Avem si noi poze la semnatura!!!
Pup.
Mamica de bebe Andrei Vlad
http://community.webshots.com/user/nicolcris22