Comori de nov-dec2004(202)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, un mare pentru ridicat moralul finei si inca un pentru Delia vorbareata si cu imaginatie. La pedepse nu stiu ce sa te sfatuiesc ca n-am experienta, eu daca o ignor pe Ana e tragedie mare.
Ah, sarcina, nici nu simt ca e ceva pe acolo. De abia seara am niscaiva greturi, bag un ceai de menta, lamaie si gata. Nici la toaleta nu merg des. In schimb ma simt obosita, bag si 2 cafele si ceai negru dar alaptatul noaptea ma extenueaza.
Ioana, pai cu atatea persoane care iti vor binele chiar ca nu ar mai trebui sa fii ingrijorata si tu, asta-i treaba lor. Pe mine ma intrigau astia de aici ca la ei totul e normal. Mai au un stil detasat de mi se ridica tensiunea, stiti voi cum mi-au dat somnifere la spital si unele sa le iau acasa si desi eram in travaliu m-au trimis acasa cu dilatatie 3 ca "asa e normal". In Ro e invers, una doua sperie pacientul zici ca n-ar stii ca la termen inseamana si 37 dar si 42 de saptamani. Asta-i diversitatea umana, nu suntem toti croiti la fel, ca dovada intervalul asta de 5 saptamani.
Nu te mai stresa cum o sa nasti ca nu-s decat 2 variante. Daca tot ai timp fa-ti planuri cum vei proceda in ambele situatii. Ca pana si lista cu cele necesare e putin diferita in functie de unde-i taietura sau daca este vreo taietura ca mai sunt si noroase pe lumea asta.
Vine mama ta sa te ajute la Bucuresti?
Ah, inca ceva, am citit eu pe aici pe forum ca la spitalele private le baga morfina a doua zi dupa cezariana. Ma miram eu cum de nu se vaita de dureri, pai asa cu calmante puternice si scumpe cred si eu ca e alta viata.
Maine dimineata tin pumnii, mergi iar la monitorizare, nu?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Raspund telegrafic, fiindca sunt datoare


CD-ul achizitionat din gradi, acela cu planetele...se numeste zbor printre stele, este educational (3-7 ani) si cuprinde activitati de :
- imbogatirea limbajului
- Operatii matematice
- logica si perspicacitate
- ordonari si multimi
amanunte gasiti pe www.soft 4 kids . ro, este scos pe piata in colaborare cu www.infomediapro.ro si il puteti comanda si la nr de tel: 021-310.6344 sau 031-411.5154, email office@infomediapro.ro.


Sananate tuturor si daca aveti timp intrati
AICI

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRANDOLINA, multumim de info.

Maine imi vine printul acasa, il aduce tataie. Initial hotarasem sa il lasam si sapt viitoare, in caz ca ma baga la ceza sa stau linistita ca e la Moreni, dar daca totusi ajungem in formula 2 in 1 pana in sapt 38, atunci li se pare mult si greu alor mei sa il tina 2 sapt si ceva, asa ca am hotarat sa il aduca maine si sa ramana aici definitiv, iar cand nasc sa vina cienva de la Moreni, probabil mama, inca nu se stie sigur ca a inceput o lucrare la dantura si nu poate renunta la ea....vedem, oricum si mie mi-era tare tare dor de Paul cu toate fitzele lui, e copil si tb sa il inteleg si pe el, poate in sufletelul lui , vazandu-ma cu burta asta mare, resimte si el ca se apropie momentul si nu stie cum sa ne intre mai mult in gratie. O sa incerc sa stau mult de vb cu el si sa petrecem impreuna clipe frumoase...am si eu un fix, probabil ca din aceasta cauza voi fi ami maleabila cu el, sa nu se simta neglijat dupa ce apare bebe.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 36+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, bine ca ai scris ca am frecat toata ziua F5 si acum vroiam sa o tai acasa, a se citi locul de unde nu pot sa intru pe net decat prin minune.

Eu ieri am fost intr-o vizita cu Ana, duminica sper sa mergem la Planetarium. Tot asa vreau sa-i acord mai multa atentie ca simt ca am cam neglijat-o daca Elisa ma ia in primire de cum vin acasa, plus toata noaptea calare pe mine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxelina am ras cu lacrimi fetita mica...si pe fratior
Onitzo...eu cred ca ajungi la 40 de sapt
Oti lasa...mai bine sa nu vina greturile
pe toate we fain

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, MONICA
OTI, suntem ok, s-a intors Paul cu mare dor de noi, i-a trecut in 5 min si a inceput cu fitzele deja, nu ca nu ma asteptam...am inceput sa ma enervez pe orice lucru marunt,gen: Mihai a avut treaba cu matura pe al masina si a lasat-o acolo, eu am nevoie de ea si ma chinui cu un ciot de matura...cutitele nu sunt ascutite si imi fac bataturi la degetul aratator curatand si tocand zarzavatul...si uite-asa micile neplaceri ma fac sa am o zi urata...nu ami spun ca ma dispera vremea de afara, iar eu luni am eco la 15,05 la piata victoriei si nu stiu cum sa fac sa il iau pe paul de la gradi ca niciodata nu se respecta ora de intrare , asa ar fi fost bine m-as fi incadrat in timp.....mama ei de treaba deja s-au adunat grijile astea toate.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 36+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Asa, acum ca m-am descarcat, mi-am adus si eu aminte sa iti zic OTILIA sa revii cu impresii de la Planetarium, poate chiar si pozici, ne e dor de voi sa va vedem.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 36+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Pupam fetele,
noi azi am trecut pe la Onitza , care ... ce pot sa va spun, nu e gravida fetelor , daca o vede cineva... si o crede... bine dar eu no cred, topaie ca o caprita, e activa vioaie si slabaaa , o adevarata mamica model, ma uitam cu teama sa nu se desire cand topaia prin casa , mai greu ma miscam eu ca ea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Scuze ca intru asa rar, dar nu am noutati de spus. Bebe e mare, s-ar putea sa ma programeze mai repede la cezariana tocmai din acest motiv, mi-a dat si tratament cu vitamine si analize de repetat.

Poate imi spuneti si voi ce valori ati avut la lichidul amniotic, respectiv AFI (sau cum s-o numi), ca idee sa le compar cu cat am eu, desi e in limite normale.


Acuma sunt suparata ca am reusit sa ma cert cu sotul meu destul de tare din cauza fetei.
A ajuns sa ia relatia cu ea ca pe o competitie fata de mine, iar Dami profita de slabiciunea lui si incepe sa faca urat cand o rog ceva.
Asta seara s-a intamplat la fel, iar cand trebuia sa respunda politicos a inceput sa faca istericale, iar sotul imi reprosa ca "uite ce am generat!".
A reusit sa ma supere atat de tare de am inceput sa plang.

Fata e cuminte si politicoasa, iar el cu buna stiinta o face neascultatoare si nu pot sa il conving sa renunte la metoda asta nenormala si ilogica.
Doar nu ne comparam atasamentul fata de copil, in plus, stau zi de zi cu ea, deci macar pentru asta sa ma lase s-o ingrijesc si s-o educ cum stiu, ca pana acuma am facut treaba buna.

In fine, m-am descarcat destul, desi sunt in continuare mahnita. Va pup si merg sa ma culc, ca si asa ma scol in cateva ore.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna seara!


onitza ai mare dreptate cu atentia, dar chiar si cand are cel mic vreo 3 ani, ca al meu, Paul tot iti va cere atentie intr-un fel pe care numai voi, ca parinti il puteti percepe. Ceilalti iti vor sari in cap ca e alintat
Ma bucur ca esti cumintica si nu iti arde de nascare pe vifornita asta

Pentru zarzavatul de bucatarie iti sugerez cu incredere un robotel mic de tocat, face minuni cand esti in lipsa de timp (si din nefericire vei fi, tot mai des )

otilia poate la anul sa incerc si eu planetariumul, ca e tocmai la Cta si parca nu imi arde de plimbare pe zapada asta
Asteptam poze!

miria nu ma inteles mare lucru din mesajul tau, doar ca esti necajita Se prea poate sa fiu eu obosita (azi am avut o zi cam naspa, terminata cu un examen nu tocmai grozav - rezultatul ma cam ingrijoreaza)... Te-as imbratisa de cateva ori pana ti-o trece necazul Uneori si eu simt tensiunea dintre mine si sot, mai ales de cand s-a marit Matei Din pacate lui nu-i scpa nimic si ne "faulteaza" cand are ocazia
Pana una-alta, ai grija de tine, de bb in primul rand, si nu mai pune suflet pentru toate astea...ei (barbatii) oricum nu vad eforturile noastre, nu asa cum ar trebui ...



V-as spune mai multe, dar ma asteapta masina de spalat sa mai pun o tura de rufe (ca deh, io azi am fost la cursuri pana la 17 ). Afara ninge viscolit, orasul nici acum nu e curat de troienele de luni...iar temperatura e criminala

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput