Comori de nov-dec2004(202)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor, am venit de la doc, dau si eu copy-paste de la odisee sa nu mai scriu inca o data , k?

"Salutare, gagici!
Am venit de la doctor care nu s-a aratat deloc multumita de planceta mea imbatranita, fapt pt care m-a chemat maine dim la prima ora, la fel si vineri , la spital, pentru monitorizarea copilului, din cate descifrez de pe bilet, scrie monitorizare cardiotocografica...o sa citesc pe net un pic dupa ce ma linistesc...iar luni musai o ecografie. A zis ca trebuie urmarit daca ii mai e bine in uter sau nu...mi-a pus in vedere sa am bagajul deja facut (dar nu sa vin cu el la monitorizari) si sa incep sa mananc mai putin consistent, mai mult mancare lichida:supe, iaurturi...mi se pare totusi devreme, dar deh, ne conformam. O las balta cu nasterea naturala ca deja s-au cam adunat problemutzele si cel mai imp este bebe. Deja nu stiu daca el este bine in burtica , nu vreau sa il mai supun si efortului nasterii naturale. Mi-am dorit naturala, am luptat pt asta dar sunt constienta si responsabila pentru copilul meu, cel mai imp este el, nu visul meu. BUn, revenind, analizele la sange au iesit bine, la fel si urina si ce culturi din col am mai facut ... ce sa zic, cu Dumnezeu inainte de acum! O sa va tin la curent oricum. Eu simt ca o sa intru totusi in sapt 37 de sarcina nenascuta, mi-as dori tare mult sa intram si in 38 de sapt in formula 2 in 1 dar daca nu si nu, asta e....pericolul mare a trecut zic eu....grija mea cea mai mare este sa primeasca oxigen cum tb si sa fie hranit ca deh...placenta nu ami intinereste, vb doctoritei! "

Felicitari Biencutei!!! Ce fetita desteapta si frumoasa!!!! Si eu vreau cd-ul acela pt paul, daca stiti de unde il pot achizitiona, sa ma anuntati si pe mine, pls!

Va pup.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 36+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eveline, ce fetita desteapta sicu memorie buna. Mi-ai dat o idee, poate o invat si eu pe Ana ceva despre planete.

Ioana, stai asa draga noastra, calmeaza-te. Atitudinea mamei conteaza foarte mult inainte si dupa nastere, cred ca ia din durere cumva o atitudine optimista, pozitiva. Monitorizarea in ultimele saptamani de sarcina e ceva normal, nu vad de ce te-ai speriat ca te-a chemat, e ca o rutina in ultima vreme (eu am fost insaptamana 38 cu Elisa). Iar placenta asa si trebuie sa fie imbatranita ca daca nu este nu se declanseaza nasterea. Practic nasterea se declanseaza cand placenta nu mai poate asigura suficient oxigen copilului, eu asa stiu. E rau daca are calcefieri nu daca a atins maturitatea. Si ce legatura are cu felul in care nasti eu nu vad ca acolo e treaba uterului nu a placentei.
Tinem pumnii pentru luni, sa vezi ca vii cu vesti bune.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc de aprecieri fetelor

Onitza, stai tu cumintica, totul o sa fie bine ai sa vezi..eu tin pumnii stransi si ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

'Neata!

S-a oprit furtuna alba abia azi dimineata, asa ca acum ne pregatim de sanius

poze de ieri


si poze cu baietii



Azi poate imi aduc aminte sa iau camera, fiind pe lumina si fara viscol, cred ca o sa ma incumet la mai multe

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, la Paul nu am facut monitorizari si nici nu am auzit pe gravidute sa li se solicite monitorizari, nici macar in ultima luna. Cu mine in sala mai erau 2 burticoase de dim care faceau monitorizari si aveau cam acelasi DPN ca mine si tot din motive de placenta imbatranita. Mie nu mi se pare normal sa aiba placenta gr 3 in sapt 36, pai nici nu am intrat in 9 luni. Cu o placenta imbatranita bebe nu mai poate primi oxigen cum tb si subst nutritive. Am vb si cu doc de dim, monitorizarea a fost ok, va tb sa fac din doua in doua zile, iar luni m-a trimis iar la eco, am vrut sa fac la municipal cu trimitere de la ea, dar n=a vrut s=auda ca nu e performant ap si ami bine mai dau niste bani dar mi se face cum tb ecografia.
Ce mai fac gogoshelele???

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 36+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana cum ma faci sa studiez. De curiozitate am cautat si uite ce am gasit, www.askbaby.com/pregnancy-week-35.htm" target="_blank">saptamana 35: "Pregancy information: week 35 of being pregnant - The placenta has reached maturity, has stopped growing, and now begins to age" . Si am mai gasit info smilar. Deci e foarte normal gradul 3 din saptamana 35 iar tu esti in 37. Hai nu-ti face griji si ganduri ca va fi totul bine. Bebe si-a cam terminat cresterea de aceea nu-i o problema ca primeste nutrienti mai putini, gata cu ingrasatul.

Gogoselor le-am facut program de plimbare dupa-amiaza. Pe Ana o ajuta sa dea burta jos, mama face plimbare, Elisa doarme mai bine iar eu nu ma mai grabesc sa fug de la servici. Toata lumea fericita , ce bine este cu bunica.

Mirandolina, spor la sanius. noi ne-am saturat de zapada, o avem de 1 luna si ceva si se circula tare greu ca n-au curatat mai deloc strazile cu case, trotuarele nu mai spun.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Oti tu ce mai faci cum te mai simti? la tine se face simtita sarcina?

Eu m-as plimba cu saniuta si acum in schimb Silviu ar face orice altceva asa ca am scapat cu doar o tura in prima seara cand a nins , in rest refuza .
Delia cred ca poate fi declarata oficial cel mai mincinos copil, orice o intrebi raspunsul este o mincinua, si nu doar atat ci o intreaga poveste legat de eveniment,
de ce esti suparata?
ma batut Firuta( educatoarea) , c
um fato?
da ma batut,
cum Delia?
uite asa mia dat aici si aici( arata fata)
cu ce delia ?
cu mana
tia dat cu palma?
nuuu cu batul
ce bat ?
avea ea un bat rosu mare mare asa ca ursu
si ce facea cu el
sa dus la magazin
pai si de ce te-a batut
pai nu ma batut?
ai zis ca tea batut tea batut sau nu
nu
pai si de ce esti suparata
ca am batuto pe oana
ai batuto tu pe oana?
da
pai de ce?
pai nam batuto io george a batuto
cum mama?
uite asa a dta cu picioru si cu pumni
in cine mama
pe mine ma batut
delia te rog cine pe cine a batut
oana pe geoge
si discutia poate continua la nesfarsit
desi oana si george nu are in grupa la cresa
si tot asa cu orice lucru
delia nu mai da pe jos, nu eu silviu, cum silviu ca eu te vad pe tine, nuuu nu titu Chip(catelul) uite el e devina

am incercat sa o pedepsesc ei bine ma facut cu propriile mere arme
am trimiso la balet cu fratimiu si na vrut sa faca , vine acasa si ii zic uite nai fost cuminte silviu merge cu sania tu nu( adevaratul motiv fiind ca e racita)si nu ai voie nici la calculator... lam imbracta pe silviu sa asezat pe canapea si acolo a stat pana sau intors ei( 15 min maxim), a venit au mancat silviu sa dus la pc ,nici nu la bagat in seama , sa dus pe canapea , silviu renunta la pc ia laptopul si se duce langa ea.... nici na intors capul sa se uite in monitor, indiferenta totala pana sa culcat
deci pedepseste-o

gata ca m-am intins...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

De acord ca nu-i de gluma cu minciuna, dar bravo Deliutza pentru imaginatie! M-am distrat de numa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALEXA, m-ai facut rau sa rad!!!!!! Fie-ti mila ca mi se cutremura toata burtaaaaa!!!! Lasa fata-n pace ca la varsta ei nu stiu cat de mincinoasa o poti numi, mai degraba are imaginatie cu caru' si ar trebui sa te bucuri!!!! Zau ca nu-i rau, desi par minciunele, mama mia ce o duce capul sa spuna, e de comaaaa!!!!! Pai face adevarate scenarii fi-ta!!!! De nu s-o face ea regizor, ia sa vezi!!!!!
Legat de alegerea lui SIlviu cu sania, si Paul exact la fel, imi spunea tata ca se roaga de el cateva minute bune sa il scoata cu sania si pt ca tata e din fire f stresant si insistent cand vrea sa te convinga ceva, cam reuseste sa il scoata zilnic cate 2 ore cu sania, de vine fi-miu cu o pofta de mancare acasa, ceva de speriat! Si intreb pe mama: si ce ii dai ? ea: cartofi prajiti!! Hai maaa, el vine lesinat si tu ii dai prostii, da-i si tu acolo o mancare gatita (ma referam ciorba, felul II) ca sa profiti ca e infometat. Dar nu prea vrea seara mancare gatita, tot la sandvisuri se arunca. Oricum e bine si-asa! Mi-e tare tare dor de tzunchi meu, problema e ca nu stiu cand il voi aduce la BUcuresti, sigur va sta si sapt viitoare la bunici, pe motiv de monitorizare bebe din 2 in 2 zile si nu il pot lua cu mine la spital ca nu au voie insotitorii in camera respectiva si nu are cine sa imi stea cu el din 2 in 2 zile cat fac eu asta. Saptamana viitoare , luni, intru in sfarsit in 9 luni si pot naste oricand. Daca pana acum bebe a aratat cat de grabit este, ei , in perioada asta frate e cuminte foc, nu tu impunsaturile de acum o luna, nu tu contractiile de acum 2-3 sapt, e liniste si pace.....sa fie linistea dinaintea furtunii?
OTILIA, multumesc pt articol...da, zic si eu ca e normal sa mai imbatraneasca dar probabil ca prea devreme direct gr 3...nu stiu ce sa zic, nu sunt de profil, dar daca doc astea (ecografista, gineco) se agita in jurul meu, eu ce stare pot avea? Acum sunt mult mai linistita, noroc si cu mami Alexa care imi ridica mult moralul, ; nu stiu, cred ca singura sansa sa mai nasc natural e sa vrea el sa iasa singur pana in sapt 38 cand probabil ma va invita la "taiere" doc Grigoriu.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 36+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRIA, tu nu mai zici nimik? Sper ca esti bine? Cum merge cu sarcina? Cum e fata de a Damianei?

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 36+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput