Pepenasi de iulie-august 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ma bucur mult fetelor ca v-ati distrat la botez si abia astept sa vad poze!
Ankalaura multa bafta cu rezolvatul actelor!
maitreyi ce frumos tort i-ai facut printesei.
Annababy iti tin pumnii la dentist!
Eu am o meditatie dupa-amiaza si nu am nici un chef sa ies din casa pe vremea asta...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pana pun fimeile astea poze de la botez am pus io cu Filip unele.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari!

Eram precisa ca o sa iasa un superbotez, abia astept sa vad pozeeee!!! Tanti Nasica, asa scurt si fara poze intrasi??

CAMY tare greu trebuie sa fie cand un ochi rade si altul plange...Sunt convinsa ca Darius a fost in biserica cu voi in timpul botezului asa cum e mereu, sa-l vegheze pe fratiorul lui cel dulce si frumos.

ANNA, daca bei dimineata cafea si mergi dupa-masa la dentist n-are nimic, ii trece efectul pana atunci (ma rog, daca nu iti faci de aia supertare sa stea lingurita sculata in ea). Bafta, sa nu doara nimic!

BUJO, DIARUX, da mai, ia faceti-va arborele "ginecologic" si de va trageti din Stefan cel Mare dati si voi in judecata statul sa revendicati Moldova, cum am auzit ca a facut unul... Atunci avem si noi discount daca mergem la manastiri, nu?

ARIADNAAA, ce bine ca aparusi! Pupici multi pepenasei tale istete! N-aveti filmulete cu miscari de robot??? Sper sa se repare si cu sculatul noaptea, ca stiu cat de ingrozitor e...

Ma duc in bucatarie, sa nu mi se arda friptura. Sper sa apara curand poze de la botezul anului

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 21+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Moama ce de-a bucurie si veselie in bostana la noi. Beton.
Pupam si noi gasca de mamici, nasici, surori, cuscre etc. Ma bucur ca v-ati distrat si ca a iesit frumos. Pupam dulce de tot si pe micul crestin, sa cresti mare si sanatos pui scump si dulce. Si pe mami of course.
Si iote ca mai traieste si Irlandia. Ce faci mujer te dai la fund? Lasa scuzele ca esti busy ca si la noi e la fel de nebuneala. Pupam trupa.
Anna bafta la dentist azi.
Anka beton ca se misca treburile , da nasol cu scumpirea, si aici se scumpesc cam toate de la 2 ian in fiecare an, mai ales transportul.
Katalyna uff nasol cu unghia, pupici sa se vindece repede , si eu tot le zic sa aiba grija sa aiba grija camereu se joaca pe la usi si se inchid una pe alta pe afara si na asta mica logic ca baga degetele fix la toc.
Am votat si eu.
Moni l-am vazut pe tunsulica, e tare dulce si cu bucle si fara.
Mai3 felicitari pt prima zi de gradi , is mari mai de acuma ce mai.
Iriss si eu is la fel, parca nam trecut de 20 siun pic.
Mai pe mine cam atata m-a dus memoria, sigur trebuia sa mai zic ceva la cineva da na baba sta din ce in ce mai rau cu memoria.
Noi ne-am regasit cu o prietenta care s-a mutat la noi in sat. Asa ca na mai avem cu cine merge sa ne jucam.
Joi mergem Ari prima oara la dentist. Si pe 1 februarie merg si eu finally sa ma intalnesc cu un career advisor , abia astept sa ne hotaram ce si cum, cica dureaza 45 de min programarea, deci avem timp sa ne hotaram in ce directie ma duc. Eu tot sper ca pana in 2013 cand merge si Ami full time la scoala sa termin cu studiatul, da om vedea ca e greu cu childcare.
Na fingers crossed o sa gasim o solutie.
Fug la matze si revin cu poze sa vedeti cum se baga in parul lu sora-sa.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am pus niste pozici. putine ca eu atatea am. e doar un preview la ce are nashica. asta daca nu i-am nenorocit eu pozele ca, deh, am fost fotograf de ocazie.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Super pozele!!! Mai vrem! Nu mai zic de comentarii, si ale lui Bujo si ale Diaruxei, la tzacaneala clar sunteti surori se vede de la o posta

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 21+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

foarte frumoase pozele, mai vrem

camy, arati foarte bine, ai nascut si e normal sa fie asa, nu toate sunt trase prin inel dupa ce nasc (norocul lor). eu de expl am acum aceeasi greutate de dupa ce am nascut si n-am nicio scuza.

am inceput sa merg la sala, sper sa se cunoasca si sa dau ceva de pe mine, trebuia sa merg demult, dar comoditatea si diverse scuze m-au oprit

-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Moamaaaaa s-a reintregit bostana! fetele!

Serenity
Se fii sanatoasa si infloritoare mereu!

Am fost si noi la control, David are 10,600 kg si 81 cm, la aproape 19 luni.
Mi-a zis sa-i dau vigantolette 1000, mai da cineva pastilute din astea?

Pe buze mi-a zis sa-i dau cu balsam nivea, ea zice ca le are uscate...eu o tin pe a mea....
Nu recomanda vaccinarea antiporcina.

Sanatate celor ce au nevoie!

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Denisa va multumeste de urari! Nu-i merge PC-ul si de pe telefon nu poate intra!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Hello

Moamaaaaa s-a reintregit bostana! fetele!

Serenity
Se fii sanatoasa si infloritoare mereu!

Am fost si noi la control, David are 10,600 kg si 81 cm, la aproape 19 luni.
Mi-a zis sa-i dau vigantolette 1000, mai da cineva pastilute din astea?

Pe buze mi-a zis sa-i dau cu balsam nivea, ea zice ca le are uscate...eu o tin pe a mea....
Nu recomanda vaccinarea antiporcina.

Sanatate celor ce au nevoie!

_

Da Flo si deni ia din astea in loc de pediavit(asta nu il mai gasesc) sau vigantol( zice doc ca asta nu are asa multa vitamina d).

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput