*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*
Raspunsuri - Pagina 20
Ramo2007 spune:
Daniela, Mirtha
si pe printesele voastre jucause.Ma bucur ca ati reusit sa va intalniti si cele mici s-au imprietenit...parca le si vad pupacindu-se.Sarei ii plac mult copiii...avem niste prieteni cu un baietel, Yanis, de 11 luni...au venit acum ceva timp, cand Yanis inca mergea deabusilea si Sara alerga dupa el sa-l ia de gat si sa-l pupaceasca 
lauramiron spune:
Fetelor, multumesc pentru aprecierile voastre cu privire la pozele noastre din Austria
Deja mi-e dor de vacanta
, desi avem si noi zapada destula, ca ninge de 2 zile
Ecaterinei nu-i place cand ninge, nu-i place in zapada
Rebeca o adora, tocmai ne-am intors de la patinoar
Azi am gatit o supa crema de ciuperci cu crutoane
, a fost prima data cand i-am servit ciuperci Ecaterinei si i-a placut tare mult.
criss703 spune:
Oceanborn la fix daca Thomas pupaceste , Sofi inca nu stie ea te prinde in brate si pune capul/obrazul pe tine
.Grazie per aiuto la italiana
dar deocamdata ar trebui sa te intreb cam..tot
dar dupa ce incep ceva curs o sa stiu la cine sa apelez 
Eli si eu tot cu Mozila ma lupt
ce nu-mi place ! dar a instalat-o sotul .Ce pregatire faci? sau tu pregatesti ?
pt. Dimitrie ...na ca tot au olite la fel ![]()
Aleinad si Sofi cauta dupa cuiele si plasticul ce tin cablurile prin casa ...si dupa papuci e inebunita si prizele o fascineaza
..
Bebecris merci de reteta , o sa incerc si eu ca nu pare complicat ![]()
Apropos unde-i Babyzapi cu blogul ei si gagiul Rapha ??
Si Cherieactiv si Olivia s-au ascuns 
Lauramiron f. faine pozele
ce fain v-ati distrat , lasa ca anul viitor o sa fiti toti 4 .Am stat si noi la un gasthof sau cum ii zice in Kaprun da vara ..nu are acelasi farmec..era si Sofi in burtica ![]()
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
oceanborn spune:
copilul asta abia a mancat azi..pe cand ma bucuram si eu ..
Ce aveti fetelor cu mozilla? eu tot mozilla folosesc de mult..m-am obisnuit.
Ginye nu te-ar tenta sa-ti schimbi profesia daca tot nu esti titulara?
stres la titularizare, stres la definitivat, stres la gradul 2..(si dupa asta am lasa-o balta si-am fugit
). acum ca stau si ma gandesc, la cat stres am mancat cu examenele, cu copiii..si sa nu uitam, salariul care nu-mi ajungea nici 2 saptamani sa ies la suc(ce vremuri....), ajung la concluzia ca din cei 5 ani de invatamant m-am ales cu 2 riduri in plus pe frunte si momentele placute(ca exista si astea ) cu copiii.. de asta mi-e dor si acum..
mami de Thomas
elilov3 spune:
ramo la noi a durat reo 2 luni pana a vrut sa pape cu lingurita ciorbita....dar intre timp am observat ca o bea cu paharutul..incearca poate functioneaza si la voi 
criss eu pregatesc niste fete...cat priveste olita
ne-am tras alta crescuse gubilu si numai intra in ea...pe asta a noua are o ratusca asa e de incantata de ea ca o plimba prin toata casa
..pupam sofi finuta
aleinad.g si mirtha sa va fie de bine intalnirea...aaaaa va invidiea 

aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Am iesit la zapada si cand ne-am intors in 20 de minute a adormit...doarme si acum...sper ca la noapte sa nu avem program artistic ![]() Pe la 18 vin in vizita niste fini, care n-au putut veni duminica la ziua mea...mai primesc un cadou Dupa ciorbita, Sara a papat 4 biscuiti singurica...nu mai vrea de la mine din mana ![]() Am dat-o cu Atoderm, sper sa se vada rezultate repede.Diseara o spal si cu Stelatopia. |
Am fost si noi la zapada dar n-am stat prea mult ca ningea, batea vantul si nu-i convenea cand ii cadea pe fata.
Sara e o papacioasa, va vedea repede avantajul de a fi servita cu lingura si o va accepta pana la urma. Un pic de rabdare.
Cu vaccinul ce-ati facut?

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Acum m-a sunat soacra mea, se pare ca bunica sotului are cancer la ficat si putin timp de trait. ![]() Life is a bitch. |
Imi pare nespus de rau ca treceti prin asa ceva.

Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui bebecris noi am facut prevenarul...acum are febra: 38,4...i-am bagat un novocalmin in fundulet si a adormit pe tati ca era f obosit...eu de dimineata stau in picioare...am facut curat in toataaaa casa, am bagat masina cu rufe, am fiert o gaina si acum am supa pe foc (o fac cu galuste) si pilaful la cuptor...dupa aia ma apuc de fursecuri arabesti...am facut si aseara si s-au mancat...sunt taaare obosita...dar maine bag si eu somn mai mult dimineata... in februarie ii taiem motu' lui david!!! |
Pupici puiului mic, sa-i treaca repede febra. Daca i-ai luat-o rectal nu-i chiar de speriat. Nu-i mai da novocalmin la febra asa mica, numai daca sare de 39.

Cu aperitivele ... eu nu m-am stresat prea tare, salata boeuf, oua umplute, diverse salamuri, branzeturi si ... cam atat. Ah, am facut si "pomul" acela pe schelet de ananas pe care l-am vazut la miky_ea in poze.

Poze Craciun
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Oceanborn daca ma gandesc la salariul din invatamant imi vine sa fug mancand pamanatul, dar faptul ca am program de 4-6 ore/zi, plus vacante ma face sa raman. Asa am mai mult timp pt pusti. Si imi place atat de mult ceea ce fac incat nu ma mai gandesc la ridurile pe care le fac din cauza meseriei.
Poate daca as gasi un job intr-un ONG (consiliere si numai, dar sa implice copii cu dizabilitati) m-as arunca. Gasisem ceva la protectia copilului, dar cum si ei primesc salariul de la stat, castigam mai putin decat castig ca invatatoare. (pana sa raman gravi mi s-a oferit un post pe 600 lei, in conditiile in care eu luam 750 lei la scoala, asa ca am zis pas).
Bebecris
Davidutu. Maine bag si eu o tava de fursecuri si fac si o crema de vanilie. 
Fetelor eu inca nu i-am luat lui Edi olita.
Credeti ca e cazul? 
Mirtha Aleinad sa va fie de bine intalneala. 
Poate dupa ce trece nebunia asta cu zapada facem si noi o intalneala. Si Steliana zicea ceva de asta. Promit sa vin si eu. ![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut