RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

Nike974,felicitari, sa fie intr-un ceas bun, nu stiu prea bine ce probleme ai, daca ai mai avut sarcina... de un lucru sunt sigura, daca este dar de la Bunul Dumnezeu o sa ai acest copil sigur!Am vazut ca esti credincioasa, deci, sa te rogi sa fie bine cu sarcina la termen si sa fie ocrotit si copilul si tu! Doamne ajuta!
IOANA SI ANTONIA, LA MULTI ANI SI SA VA BUCURATI PARINTII!

Va imbratisez pe toate, multa sanatate si auzim de bine!
Gheata s-a spart, asteptam multe vesti bune de doua liniute!
Rabdare, multa rabdare si gand bun la Bunul Dumnezeu! Sa nu deznadajduiti!
DOAMNE AJUTA!

12+

SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Fetele,
ce sa va spun?

din noiembrie incerc.
am interdictie de la toti medicii.i-am spus PS Varsanufie care a spus ca se roaga pt asta.Acelasi lucru m-a asigurat si pr Gheorghe Sima de la Dobroteasa,din Bucuresti.I-am incredintat Maicii Domnului ( si prin mijlocirea Ei, Bunului Dumnezeu)intreaga poveste.Mai am 3 sfinti super : Sf Nicolae(copilul va purta acest nume), Sf Sebastian( va fi primul nume al copilului, daca e fata , probabil Zoe,alaturi de Maria)si Sf Dimitrie Basarabov, sfantul care se ocupa cu ocrotirea familiei mele.Avand probleme multe, le-am impartiti mai multor sfinti,ca sa nu il plictisesc pe unul singur,tot batandu-l la cap.
Am renuntat sa ma gandesc ca voi muri.Nici macar nu pot gandi asta.E o situatie speciala.Sotul meu si l-a dorit enorm, si eu de altfel.
Nu ma pot lauda cu post tinut sau rugaciune multa,dar pot spune ca i-am oferit si ii voi oferi lui Dumnezeu toate suferintele mele, in loc de putina mea rugaciune.Diagnosticul meu este:mastocitoza, anafilaxie recurenta multipla(multe socuri anafilactice),deficit de diaminoxidaza( diaminoxidaza mea, enzima care deescopune histamina care mediaza alergiile, aproape ca nu exista.in plus produc histamina, de la mama natura,multa, dar nu o pot descompune), atopie.nu pot face anestezie, nu pot lua medicamente,iar eliberarile involuntare de histamina imi dau dureri f mari.trebuie sa fac cezariana pt ca imi pierd ochiul drept si pt ca bazinul meu e de 82 de cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului!
Voi avea un bebe!

rad,plang,tremur toata.

Felicitari!
Mi s-a facut pielea de gaina...in sfarsit ai spart gheata..asteptam si celelalte fete sa te urmeze.

Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si o nastere si mai usoara!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Nike FELICITARI pentru sarcina. Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si sfintii la care te rogi sa aiba grija de tine si de micutul tau. Dumnezeu este mare si face minuni nu te va lasa. Noi ne rugam pt tine suntem aici sa ne rugam una pentru cealalta. Ceea ce este cu neputinta la oameni la Dumnezeu toate sunt cu putinta.
MaraAnisia multumesc.
maria08 ma bucur ca ne-ai scris. Sa dea bunul Dumnezeu sa ne dai si tu cat de curand vesti bune.
Va pe toate.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

nike Felicitari si Doamne ajuta sa fie bine. Trebuie sa ai mare grija de tine si sa ai nadejdea la Dumnezeu si Maica Sfanta.
Fetelor, vorbeam de o furtuna de liniute rosii, nike a spart gheata, asa ca va astept cu vesti bune pe toate. Eu am sa ma bucur cu lacrimi pentru fiecare veste buna.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

doamne ajuta nike....sai multumesti maicii domnului mereu.si sfintilor..mereu..e o minune la tine la cata suferinta ai...dar DD e mare..si tia ascultat rugaciunile...

esti un exemplu viu intre noi..O ADEVARATA MINUNE la cate probleme ai..si dupa cum a facut DD o minune cu tine va face si cu bb si va fi bine pana la urma..VEI reusi...

hai fetelor..spargeti gheata..eu voi abia prin iunie daca ne ajuta bunul dezu vom avea bebe...daca imi va reusi operatia de scoatrea trompelor si apoi FIV..

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie19.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Doamne ajuta!
au inceput durerile de histamina,dar m-a ajutat Dumnezeu si nu am marit doza de anti alergice.am ramas tot la unul pe zi( luam 12,chiar 16).rezist, indiferent de dureri.

nu merit aprecierile voastre.sincer,ca doar ma cunosc.

altfel, sunt veselia intruchipata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

si pentru ca azi sunt sarbatoriti Sf. Macarie Egipteanul si Marcu Marturisitorul, va postez mai jos un link unde gasiti acatistele acestor Sfinti.....sa va fie de folos.....

http://acatistier.webs.com/ianuarie.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumesc de primire!

Nike, felicitari pentru sarcina. Sa iti dea bunul Dumnezeu putere sa depasesti toate problemele si un bebelus sanatos!

caciantoni, multumim pentru sinxar si acatiste!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput