Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Dodo, Clubul e pe faleza, mai jos de Hexagoane. Cobori pe vadul spitalului, pe langa Spit 1 langa Debarcader.

Hai ca sigur il gasesti...... Oricum,daca nu gasesti te astept macar la vara si te duc eu de mana.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Sper ca anu' acesta sa ajung macar odata la Br...cei drept nu pentru piscina....am Marea la picioare ...eram doar curioasa caci brailenilor doar piscina le lipsea in rest au "di tate"
Si atunci daca o sa fii in oras poate ne vedem

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Te astept cu placere. Ori cat despre "averea brailenilor"...tichie mai lipseste

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Iuca am vazut in car4 scaun de masa de la Primii Pasi la 200 lei, destul de solid, adica are picioarele ca la Primo Bertoni.

Edit: Is tare furioasa ...nu-mi iese niciodata bolditul, culoarea nici nu mai zic. Pe ce trebuie sa apas????
Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Floric, selectezi ce vrei sa boldiesti/colorezi adica sa fie albastrit si apoi alegi culoarea si pt bolduit apesi pe B

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
MA tin de vreo 2 luni asa, sa va intreb ceva: voi cand puneti fotografii pe picassa le micsorati inainte? Ca eu am incarcat cateva (sunt mari, ce-i drept) si deja nu mai am spatiu. Cum le micsorati, daca o faceti?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Eu nu le micsorez. Am impresia ca le micsoreaza PIcasa. Saunu? Habar n-am. Fa-ti alt cont. Eu am 2 deja numai cu pozele lui Vladimir.
Pai am si eu deja doua conturi si nu mai vroiam unul nou. Poate incerc pe photobucket cum mi-a sugerat Monica.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
eu afara o scot pe ioana numai in carucior, si stam cam o ora.am intotdeauna si o patura la mine, in caz ca ii e frig.mie mi-e imposibil sa o scot fara carucior. ea dezbracata are 10,5 kg. daca ii mai pun si haine pe ea ajunge la 12 kg. cam mult de carat in brate.-------------------------------------------------------------------------mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
Tot atat are si Eva fara hainute. Mie mi-a rupt astazi bratele, cand am ajuns acasa nu eram in stare sa ridic nicio cana Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Ana Maria, Bianca, daca noi ne-am descurcat cu 2 copii la mare, din care unul de 6 luni jumate. Nu mai e ca si cum ati fi singuri, dar daca iti faci un plan, si copiii se adapteaza.www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & VideoLight a candle for Alma
Dar eu nu am niciun stress pe tema asta. Ii spuneam Anei Maria sa nu se streseze ca cei mici se adapteaza usor.
Da, asa e, se adapteaza foarte repede. Problema la noi e sotul, ca el nu se poata adapta la o vacanta cu bb . El refuza din start ideea de a merge undeva cu ea, justificand ca nu ne-am putea relaxa noi. Ce-i drept, la ce stil de vacanta aveam noi, ar fi cam greu cu Eva.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Floric, selectezi ce vrei sa boldiesti/colorezi adica sa fie albastrit si apoi alegi culoarea si pt bolduit apesi pe B

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Hai sa vedem. Multumec, Novus.

Acum am boldit tot ce am gasit inclusiv semnatura.

Nu-mi iese...Dupa cum vedeti este totul boldit, desi eu am pus B doar la Novus.

Poze Raru
Poze noi

[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Mna seara dragelor!

Multumim de urari

Bineinteles ca dam de beut o cupa de sampanie si un fondant de cioco pe care tocmai l-am facut (sper sa fie la fel de bun ca de obicei).

Nu pot pune mutunachi, merge tare greu forumul :(

Noutati avem asa:
- dragoana e intarcata de vreo zece zile si e pretena buna cu bibele :) ii dau laptic de vaca bio indoit cu infuzie de musetel si ne merge f bine.
- maninca f bine (haplea!), cca 350g de diverse chestii la o masa.
- nu avem dinti nici acum, la aproape zece luni.
- la control aveam opt kile doua sute si 71cm.
- la nanny e bine, mai ales ca mai e un BB.

Pe-aici am mai intrat pe linkuri, cind am mai prins timp, si am vazut copilasi superbi
Va pup si sa stiti ca mi-e dor de voi, dar nu am timp deloc de forumit.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hai sa vedem. Multumec, Novus.

Acum am boldit tot ce am gasit inclusiv semnatura.

Nu-mi iese...Dupa cum vedeti este totul boldit, desi eu am pus B doar la Novus.

Poze Raru
Poze noi

floric...ca sa iti iasa usor..scrii b intre paranteze drepte, textul tau..si apoi [/ litera b]..sper sa intelegi..ca dc scriu altfel mi-l bolduieste

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Te astept cu placere. Ori cat despre "averea brailenilor"...tichie mai lipseste

Eu doar anul trecut nu am fost la Br(fata era prea mica sa merg cu microbuzul prin gropile de pe traseul Ct-Br ,anul acesta sigur voi venit(la frate,cumnati,soacra,tata)....
Vizita o data pe an la Br e singura mea iesire in alta parte decat la terapii ,doctori...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput