Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*
Raspunsuri - Pagina 11
ramona7575 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Daca ai Casco, da. Te duci la Politie si declari ca ai gasit-o lovita. Dar te duci azi, ca e un termen limita, nu-l stiu exact. Cu hartia de la Politie te duci la asigurare. Multa sanatate copiilor! www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
Si daca nu am Casco nu se poate ???
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramona7575
Si daca nu am Casco nu se poate ??? |
Nu
Daar mai poti face o smecherie: gaseste un cunoscut si mergeti la asigurari si declari ca el te-a lovit si o repari la compania unde are el RCA- asig obligatorie
Bine, trebuie vazut si cum ti-e lovita, sa aiba si el ceva urme pe masina, da?!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anamariame, imi cer scuze, nu am reusit sa te sun de la birou, dar rezolvam luni !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
ramona - daca ai cosco fara probleme, suna la ei si vezi procedura
novus - eh, incerc, incerc..dar e greu
cu vila: noi nu gateam niciodata acasa ca erau asa multe taverne in jur....de nu stiai unde sa mergi, dar in fiecare dimineata ne faceam ceva acolo singuri, am mers la hipermarket si am luat ca pt acasa. e adevarat ca doar doua cupluri, deci ne-am inteles bine
ayla - am si eu o intrebare. Luana se catzara??? sau s-a catzarat? ca asta al meu ma sperie. nu a invatat bine in picioare dar vrea sa se urce pe orice.
oricum fetelor, am ajuns la concluzia ca este totusi un copil atent. nu s-a lovit niciodata rau, nu are nici o vanataie, zgarietura sau altele de genul asta si eu nu pot sa zic ca voi ca scot manerenerele la dulapuri pt ca nu ash termina niciodata cu scosul, cu bandajatul colturilor si chestii de genul asta. dar vad ca se descurca. stie deja sa cada, se lasa in fund sau pune mainile in fatza. pt cat e de agitat trebuie sa ma consider norocoasa...zic eu
25 martie 2009
aris26 spune:
nope, se face pana la 16 sapt de viata
Citat: |
citat din mesajul lui novus Fetelor, vaccinul Rotarix pana la ce varsta se poate face ? adica il mai pot face acum Alexandrei ? Ma gandesc sa fie facut preventiv, daca plecam in concediu si prin excursii Vorbeati de socializare zilele trecute si chiar vroiam sa zic ca noi stam ff bine la capitolul asta , avem o gasca de prieteni apropiati(4 familii) cu care ne vizitam tot timpul si iesim impreuna + gasca mea de mamici cu care mai iesim la cafele (sa se faca mai cald un pic ) + nasii si prietenii din alte localitati, deci nu ducem lipsa de socializare, bine mie imi si place si vad ca Alexandra m-a mostenit, ii place unde e lume multa Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Nikoleta, Simplyana 1. stau pe Segarcea, latuta din spate a liceului pedagogic!!! 2. Am facut clasele 1-8 la scoala 155, dar mult inaintea lui niko !!! La invatatoarea Dragan, tu? 3. Venim la moghioros, oricand. 4. Legat de reflux pt nepotica, a explicat deja Pisik fb, deci mergi la Gr Alexandrescu, eventual medicul Munteanu. Acvaticul anca...si eu tot la dna Maria Dragan am fost...offff ce dor imi e de ea...voua va aducea miere la scoala?la noi venea saptamanal cu felii de paine si 2 borcane de miere...spunea mereu ca "a venit albinuta"hai k asa tare m-am emotionat...a fost ca o mama pentru toti elevii ei...asa era si cu voi?eu am inceput clasa I in 1995... 1. M-a amuzat muuuuult de tot cum a schitat Pisigri domeniul :), are ea un anume talc in felul de a scrie 2. Inteleg ca a aparut si varianta Braila-Floric? Nu de alta, insa Braila este patria cartoforilor, si poate fac mart pe acolo pe catva, si scot piscina pe gratis. Daca mai compun si vreo 2-3 epigrame, ma intorc si cu bani in plus . Deci, ce preturi si alte conditii/avantaje sunt Brasov vs Braila? Olisoara, si tu parca voiai sa faci surpriza la domnul hategan, deci dc veniti cu noi o sa aiba o surpriza mult mai mare: piscina + muuulte femei pe cap [:)))] Ayla 1. Iti urez La multi Ani, eu nu citesc prima pagina apropae nicioadta, acum insa mi-am dat seama ca a fost ziua ta, si chiar doresc sa-ti ofer multe si numai clipe bune de acum incolo. Ce clipe? Ani de-a randul! 2. Parca ai scris despre "si Alex voia fete cu gene lungi" ca si cum Luana nu are. Eu nu prea imi dau seama din poze cati mm exact baleiaza Luana, dar stiu sigur ca are "privirea pe sub gene"!!! Dodo-pui 1. Sper ca nu ai uitat sa discutam cand vii in Bucuresti. Poti sta la noi oricat, la mine in sufra e canapea mare pt 3 persoane + patut bebe, asa ca puteti sta toti 4 fb. Apoi, va duc eu cu masina dimi la control, nu are tost sa cheltui banutii pe taxi. Sigur, asta dc intre timp nu se perfectioneaza m_monique, si ne depaseste in tromba cu 100 la ora . De "master of truck drivers", Aris nu mi-e frica, sta in alta zona . 2. Surpiza, speram sa ajung marti la posta, insa toata sapta am fost zilnic ocupata cu veronica, si mai trebuie s agasesc si cutii, ca la posta mea nu exista cutii de carton, dar doar in cutii se primeste coletul!!! Iau de pe la magazinele de alaturi... Cand reusesc, va anunt, sper maine! Saby Ma bucur ca a trecut cu bine Adi peste operatie! Bravo ca ne-ai scris . Stii ceva, mereu cand trec pe la crangasi [apropae saptamanal] imi vine sa te sun sa te scot la o "plimbare pe langa sectie" , dar mereu pic dupa-masa, intre 2-5. Si in finele mesajului, FAMILIA GAZA sa iasa domne' la raport si povestiri, ca altfel, cu sabiile alea atarnate pe pereti, ma stii ce macel e pe acolo, de nu mai scrie nima pe forumul nostru lin si pasnic.... N-a fost "finele", abia acum vine, cu vestea: bb3 face "bravo", asa cum de mult admiram pe domnul boss!!!!! Acum, oricand ma trezesc sa zic vreun "bravo" sau "asaaaaa" pt Vero sau Tudor, pt cu totul alte treburi decat cele bebelicesti, repede bb3 se apuca de aplaudat. Si pareta fun este ca da din maini indiferent cum sade, asa ca de ieri a stat vreo cateva reprize de 3-4 secunde singur in picioare, fiind ocupat sa aplaude, si uitand ca manutele le folosea pt sustinere de marginea patutului. Apoi, dupa alea 3-4 secunde, si-a dat seama!!! Dar, tardiv [:)))]. Cazuse in fund si vaietele iute si-au facut aparitia . Acum am culcat toti copiii, si ma apuc sa examinez expertiza contabila la acel proces cu firma de amanet de care va ziceam, ca pana maone tre sa trimit ceva concluzii... Sa vedeti ce amuzant e sa citesti, persoana x a amanetat bratara de aur, y karate, valoare z. Si numai aur mi se deruleaza prin fata ochilor. Bine, virtual . Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni |
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
|
Ayla21 spune:
Da, Aris, se catara, spusesem eu si ieri, ca peste tot umbla, peste tot se catara, nu ai vazut-o si in poze?
Luana se loveste frecvent si e mereu vanata (ca intreba cineva de vanatai), pt ca asa e cu pielea de prematur. Nici afara nu stam mult ca se invineteste zici ca a degerat.
Ana Maria, parca 380 a fost dezumidificatorul.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
anamariame spune:
La politie tb mers sa declari in 48h de la eveniment.Novus, nu-i bai, las' ca-ti trimit PM in weekend, da?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ayla21 spune:
Aaaa, da, imi amintesc ce e Proges, m-a derutat Disney-ul, ma gandeam ca e ceva special pt copii. Mersi!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma