Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monica, vroiam sa te intreb : cum 200?? Dar am vazut in link, te refereai la 2000, nu?covor, dacavrei din material ca si puzzle-ul, gasesti la Proges Disney. Imi aduc aminte de linkul du dezumidificatorul, spuneai ca l-ai luat din Praktiker, parca? Linkul era din afara totusi...Cred ca o sa ne luam si noi pana la urma.Multumesc de info. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ia cititi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147332

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

exact asta am citit si eu mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Novus, am editat . Am uitat un zero, te-ai prins, da?
Vroiam sa spun ca in magazine e mai ieftina decat pe net si nici nu platesti taxe postale, asta daca stai undeva si gasesti in magazin.

Dodo

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetelor,
Vad ca sunteti active la scris, am ramas un pic in urma cu cititul dar nu ma las...
Am o intrebare la voi... am vazut ca majoritatea din noi avem masini ... mi-am gasit masina lovita un pic in parcare, stiti daca cei de la Asigurari (Euroins) o repara?? In ce conditii? Stiu ca am citit ati avut ceva incidente una din voi...
Stefan este racit si ia Ospamox, iar de tuse Stodal, a luat de la mine si o tinem amandoi in pas vioi... imi este mila de el ca vrea afara, sta ca un catel pe langa usa , cred ca azi il scot un pic la aer...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Imi aduc aminte de linkul du dezumidificatorul, spuneai ca l-ai luat din Praktiker, parca? Linkul era din afara totusi...
Cred ca o sa ne luam si noi pana la urma.
Multumesc de info.

Ce-i progres Diney?
Am dat link ca sa vedeti poza, despre ce e vorba, ca pe site romanesc nu am gasit si Praktiker nu are site (sau are?). Numai daca i-as face poze sa-l vedeti pe al meu, asa cu poza aparat/cutie, stii ce sa cauti pe raft in magazin. Daca iti permiti, iti recomand sa va luati daca spui ca aveti asa umezeala...e periculoasa pe termen lung pt plamanii bebelusilor.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aris, ma bucur ca esti activa ca pe vremuri !!
Cu Grecia, iaht eu zic pas din cauza de sot caruia nu ii place pe vas, are motive obiective

Cat despre oferta de Grecia, asta e cea mai buna din ce am primit pana acum, avand in vedere ca e 10 zile + toate mesele si bauturi la 90 eur/zi/familie mi se pare o, dar sigur mai apar si altele

Eu cu vila de inchiriat si gospodarit in regim propriu m-am cam lecuit de cand am fost in Sicilia si am inchiriat o vila, draguta ce-i drept, dar zilnic trebuia sa mergem la cumparaturi, gatea cineva, una peste alta nu m-am simtit in concediu si cand am tras linia nici financiar nu am facut economie deloc, ba din contra, deci pas

Imi place ideea de All Inclusive, pt ca stiu dinainte cat ma costa in linii mari si nu trebuie sa umblu pe la terase la ora mesei si sa nu stiu ce sa comand si cand vine mancarea Alexandra sa vrea sa se culce

Ar fi super sa veniti si voi macar cateva zile !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetelor,
Vad ca sunteti active la scris, am ramas un pic in urma cu cititul dar nu ma las...
Am o intrebare la voi... am vazut ca majoritatea din noi avem masini ... mi-am gasit masina lovita un pic in parcare, stiti daca cei de la Asigurari (Euroins) o repara?? In ce conditii? Stiu ca am citit ati avut ceva incidente una din voi...

Daca ai casco in mod normal se repara !Depinde de compania de asigurari cat e de serioasa !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetelor,
Stefan este racit si ia Ospamox, iar de tuse Stodal, a luat de la mine si o tinem amandoi in pas vioi... imi este mila de el ca vrea afara, sta ca un catel pe langa usa , cred ca azi il scot un pic la aer...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Daca ai Casco, da.
Te duci la Politie si declari ca ai gasit-o lovita. Dar te duci azi, ca e un termen limita, nu-l stiu exact. Cu hartia de la Politie te duci la asigurare.
Multa sanatate copiilor!

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Novus, am editat . Am uitat un zero, te-ai prins, da?
Vroiam sa spun ca in magazine e mai ieftina decat pe net si nici nu platesti taxe postale, asta daca stai undeva si gasesti in magazin.

Evident m-am prins !

Mergi la inceput

Fetelor, vaccinul Rotarix pana la ce varsta se poate face ? adica il mai pot face acum Alexandrei ?
Ma gandesc sa fie facut preventiv, daca plecam in concediu si prin excursii

Vorbeati de socializare zilele trecute si chiar vroiam sa zic ca noi stam ff bine la capitolul asta , avem o gasca de prieteni apropiati(4 familii) cu care ne vizitam tot timpul si iesim impreuna + gasca mea de mamici cu care mai iesim la cafele (sa se faca mai cald un pic ) + nasii si prietenii din alte localitati, deci nu ducem lipsa de socializare, bine mie imi si place si vad ca Alexandra m-a mostenit, ii place unde e lume multa

Mergi la inceput