Va rugam cine poate sa ofere informatii
Buna fetelor ,
Scriu in numele prietenei mele andreap(si ea membru aici pe dc insa acum nu are acces la net...)
prietena andreeip se numeste Roxana si este graviduta in 25 de sapt
a aflat niste vesti nu tocmai bune si anume i s-a pus urmatorul diagnostic
malformatie vasculara complexa situata in structura ficatului cu anevrisme vasculare, cu diametrul pana la 29,5 mm cu comunicare directa cu venele suprahepatice
A mai aflat ca la tg mures sau/si la fundeni ar putea face operatie dupa nasterea bebelushului(care este un baietel) insa Roxana ar vrea sa stie daca exista un spital in strainatate unde bb-ele ei sa fie operat in conditii mai bune decat in tara
si care sunt pasii ce trebuiesc urmati in situatia asta ca un spital sa te accepte
Va multumim pentru orice informatie
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
multumesc marius, imi cer scuze ca l-am postat la umanitare...sincer uitasem de clinica virtuala
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
zmotocel spune:
sa inteleg bine.... acele malformatii vasculare sunt la bebe sau la mama?
ca daca sunt la bebe..... eu as mai face o ecografie.... si inca una dupa nastere..... greu de diagnosticat asa ceva la un adult, dar la un fat ....
iar malformatiile vasculare se diagnostiacheaza cel mai bine pe angiografie, rmn cu substanta de contrast... nu pe ecografie (nici macar daca e doppler). (nu ma refer aici si la malformatii cardiace sau defectele de sept atrial si ventricular)
monica-elizabet spune:
sunt la bb
am sa-i spun aceasta info multumim
a fost parca la iosup din cate am inteles de la andreap...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Davidoff spune:
ai incercat sa cauti pe google?cauta spitale care se ocupa de asa ceva,ma refer la google.fr,google.ie..etc,trebuie sa existe,si spitale pe care le gasesti tot pe google care le poti trimite mesajul sa-i rogi sa-i dea un sfat,sau sa-ti recomande dr.si ce ai nevoie sa stii.Bafta!!!
mirandolina spune:
Da, cred ca cel mai potrivit ar fi sa se mai diagnosticheze o data copilul, eventual dupa nastere, pentru mai multa siguranta.
Apoi cautare pe google "clinica + diagnostic", sau "diagnostic + treatment", si din lista de spitale rezultata si de care am auzit sau nu (in functie si de alte recomandari, daca exista), se aleg minimum 5 clinici carora sa va scrie un mail de solicitare info.
Mailul de obicei trebuie sa contina: nume bb, varsta bb, diagnostic, le-ar fi de folos documentele de diagnosticare pentru evaluarea pacientului?, e posibila tratarea lui in clinica lor?, daca da, care sunt demersurile?, care sunt costurile?, cum se procedeaza cu mama insotitoare (cazare, masa)?.
Cu siguranta nu vor raspunde toate cele 5 clinici, de aceea recomand mai multe.
Am trecut prin asta de 2 ori si daca va pot ajuta cu ceva, sunt aici si la comorile noastre comune
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
monica-elizabet spune:
multumim de sfaturi fetelor
am sa-i citesc fetei tot ce ati scris
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
andreap spune:
Multumesc Monica de ajutor...
A facut 3 ecografii,toate trei au pus acelasi diagnostic...din pacate.Ideea este ca ea ar vrea sa afle daca aceasta malformatie este corectabila dupa nastere...si sa programeze o eventuala operatie din timp.de la fundeni i s-a transmis(fara sa vada ecografia,doar auzind diagnosticul-va merege si personal acolo saptamana viitoare-) ca exista posibilitatea sa traiasca bine mersi cu aceasta malformatie sau sa trebuiasca operat-se pare ca au mai avut un caz asemanator,dar nu aici,ci in afara undeva.
asa ca m-am oferit eu sa adun ceva informatii...ea oricum e cam in depresie acum si sincer o inteleg.
multumesc ..o s aincerc sa caut ceva spitale,paralele cu consultatiile de la Fundeni si Th Mures
pupici
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
monica-elizabet spune:
ma bucur ca ai intrat andreap, eu chiar nu reusisem sa dau de tine...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete