Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

iulika felicitari pt ma ma! e fara cuvinte ce sentiment incerci...

luto inca nu facem baitza in cada din motive de spate, ma gadeam ca aveti vreo metoda de evitat durerile de spate

alex 25 ce frumoasa a fost printesa voastra la botez..si cuminte!

dana ce ma bucur..inteleg ca si Ana a zis mama...si Ama l-a tipat exact cum zici tu, in 2silabe...am zis ca mor..

ma tot stradui sa va scriu de 3 zile ca sunt reduceri la Z, 50% la orice produs....eu cred ca au cele mai faine bodyuri...exceptand mothercare....iar "oita" ca cea a Anei se gasesete la kiabi in militari..au si site...si la C and A...in militari sau in Afi..

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Apropo de fontanela,eu nu mai ii inteleg pe doctorii astia.
Ba ca daca e inca mare,n-are calciu si e o problema,ba ca e prea mica,iar e o problema...nu mai inteleg nimic.
Sincer eu zic ca evolutia medicinii si accesul la prea multe informatii ne fac sa ne facem prea multe probleme.
Dar pe vremea bunicii sau a mamei oare cum era?
Stiu ca nu e cazul sa fac astfel de comparatii,da uneori te scot de minti...ca sa nu mai zic ca se contrazic si ei intre ei.Dupa cine sa te mai iei???

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Asa e Laura, sunt perfect de acord si nu m-as stresa mai ales ca am mai trecut odata prin asta cu primul bebe, insa am un exemplu pe care l-am retinut, nepotelul unei colege de la birou avea fontanela inchisa de la 1 luna si doctorii au trebuit sa ii faca o interventie pentru ca altfel nu i-ar mai fi crescut caputul si nici creierul, se cheama microcefalie. Copilul e bine mersi si are vreo 7 ani acum.
Bineinteles ca nu e cazul acum, Isa inca are fontanela si ne indreptam vertiginos spre 5 lunite, asa ca nu e acelasi lucru si de aceea nu prea ma stresez. Nu ar trebui sa fie nici mare nici mica fontanela asta, insa limitele sunt atat de largi, incat in 99% din cazuri este exact cat trebuie si fara nici o influenta negativa.

Ah, spuneam ca am vazut niste poze de la botez care mi-au placut mult dar nu mai stiam exact cand si cum ca eram cu mutari si nebunii: ale tale erau! foarte frumoase, si voi si "papusica"

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mada, Natalia transpira si ea pe capsor! I se uda firicele de perisor. Banuiesc ca e de la efort, e greu sa tragi de tzitzi in toate partile si sa vezi cat de mult se poate lungi sfarcul lu' mami

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Am uitat...si baita o facem cu tati!
Eu am vrut sa ne facem un obicei din acest lucru,astfel incat sa se simta si el implicat ...si va mai spun un secret,ca sa creez un obicei si pentru tati,astfel incat la ora aceea sa fie acasa .
Mai grav e cand pleaca in delegatii,ca atunci ii simtim lipsa mai profund.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Laura, ce mi-a placut Si tzine, vine tati la timp mereu pentru baita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

uka...cat de scumpa e cu palarie...vis!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Vorba lu' Base "Un fleac...l-am ciuruit"
Mai taiem unul de pe lista ....
Multumesc fetelor ca mi-ati tinut pumnii
Mihaela,ma faci sa rosescmultumesc tare mult
Eu ador engleza si romana,visul meu era sa dau la Litere si sa ajung printr-o bursa de studii in Anglia. Chiar speram ca rezultatele de la olimpiadele de romana si engleza la care am participat sa ma ajute
.A trebuit sa renunt la visul asta si sa ma bag la o facultate la id...dar ,in adancul inimii,inca mai las loc pt o eventuala facultate la Litere (nu-mi doresc de nicio culoare sa devin profesoara, imi suradea ideea de translator...)
Ehhh...acum vom vedea ce-o mai fi.
Fug sa-l culc pe Alex si revin

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Sa cresteti mari ,sanatosi si frumosi

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Un salut din Suedia

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Un salut din Suedia

Bruce, minunea noastrå

Salut fata slabuta dintr-o Suedie alba!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Un salut din Suedia

Bruce, minunea noastrå

Te salutam si noi cu drag,te pupam tare si inghitim in sec cand vedem atata zapada

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutari Iulik!!Faina poza

Am constatat ca Loris nu stie sa suga suzeta Scoate limba pe sub ea, o molfaie asa...din colt in colt.
Tare mi-ar place sa invete, ca sa nu mai folosesc tzitzile pe post de suzi

De danagie nu mai stim nimic. Aseara am calculat, si pana la ea as avea vreo 35 km, poate punem de o intalnire.

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput